Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 050
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Подготвят ги за днешната серия  Laughing

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 18:59 от anna3com

# 496
Момичета току що открих че не само нашия господар султана newsm20 го раздава  и музикант ами и Сюмбюлчо бил доста добър в тая област.
http://www.dailymotion.com/video/xizdgz_muhteyem-yuzyyl-selim-bayraktar-halit-ergenc-altin-hizma-beyaz-show_music

Много сладко видео  Joy Joy Joy с тия еднакви сакенца са като Братя Аргирови  hahaha hahaha hahaha

# 497
# 498
  • София
Момичета току що открих че не само нашия господар султана newsm20 го раздава  и музикант ами и Сюмбюлчо бил доста добър в тая област.
http://www.dailymotion.com/video/xizdgz_muhteyem-yuzyyl-selim-bayraktar-halit-ergenc-altin-hizma-beyaz-show_music

Много сладко видео  Joy Joy Joy с тия еднакви сакенца са като Братя Аргирови  hahaha hahaha hahaha

Дааааа!  Joy Новият хитов дует "СЮ Брадърс" /СЮлейман+СЮмбюл/  omm

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 19:06 от lidiya_ilieva

# 499
# 500
# 501
  • Sofia
Поздравявам ви с поредната Великолепна сряда!  Hug

Според мен Рустем не може да е отлякъл/скрил принцовете, според мен това е работа на Сюмбюл.
Прекалено логично е - нали е илюзионист, колко му е във всеки ръкав да мушне по едно шехзаденце...

# 502
-Хатидже, сега ще ти обясня как да работиш с този айпот. Така ще мога да ръководя отдалеч операцията "Чикармак Хюррем". Първо ще отвлечеш принцовете. Запомни ли? Ето тук има и Гугъл карта, за да се ориентираш по добре.

# 503
Знам че ще предизвикам негативни мнения с това, което ще кажа, но пък това мисля аз. Не разбирам защо не гласувате за Махидевран (Нур), според мен тя си играе ролята във филма много по-добре от Хюррем (Мерием), която тя прави само разни муцуни. Да, става за мним актьор. На мен много ми харесва изпълнението на ролята на Нур, това че сценаристите искат от нея да играе "глупачка и малоумна" е друг въпрос, тя не заслужава да е на 11 позиция!

Предизвикваш негативни мнения, но не с мнението си за Нур, а с това, че не зачиташ мнението на другите. Laughing
Това е анкета, Ти - както и Ние, имаме право да гласуваме за когото поискаме Laughing
Аз не харесвам студената красота на Нур, а за играта и да не говоря.
Съжалявам ако не ти нрави това, че много от гласуващите не харесват Нур, но както сама виждаш в анкетата не са само Мерием и Нур, има други актриси за които хората гласуват и които, аз и много други не познаваме.
Анкетата е за най- добра актриса и актьор, този които води при мъжете, никога не съм го виждала преди, но явно е добър  щом гласуват за него.
Не забравяй, че не гласуват само феновете на ВВ. Laughing Laughing
Според теб Нур играе по-добре от Мерием- спопед мен е обратното......това е.  Peace

# 504
  • Пловдив
Момичета току що открих че не само нашия господар султана newsm20 го раздава  и музикант ами и Сюмбюлчо бил доста добър в тая област.

Много сладко видео  Joy Joy Joy с тия еднакви сакенца са като Братя Аргирови  hahaha hahaha hahaha

Дааааа!  Joy Новият хитов дует "СЮ Брадърс" /СЮлейман+СЮмбюл/  omm

Ееееее много са сладки двамата и как се кефят само Simple Smile)))

# 505
 Аз много рядко мога да гледам  серията на живо,така,в деня на излъчването,ама нали не бъркам,че   се заредих пред лаптопа,ама не виждам линк за гледане newsm78 Аз ли съм в грешка?

# 506
  • София
Линковете за онлайн гледане ги има на първа страница във всяка една от темите на ВВ  Wink

# 507
  • Мюнхен
Добър вечер момичета!

Ще гледаме ли?

Да почерпя

И се хвърлям тук. Има място за всички.

# 508
Аз много рядко мога да гледам  серията на живо,така,в деня на излъчването,ама нали не бъркам,че   се заредих пред лаптопа,ама не виждам линк за гледане newsm78 Аз ли съм в грешка?
     Според мен тук излъчването е най-качествено, без прекъсвания. http://www.hdtvizle.com/26-star-tv-hd-canli-izle.html

# 509
  • София
Така любезните Тренди, Данайка и Мистик ще ни радват ли отново с превод в ефир тази вечер?    Embarassed  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт