Ахтопол 2013

• 101 947
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
За мен Ахтопол е райско градче  Heart Eyes За хотелите не мога да кажа, имаме къща там, но ще си дам мнението по другите въпроси. Градският плаж е като повечето такива - ок, но пренаселен. Миналата година бяхме с бебе на 3 месеца и ходехме там, тази година ще предпочетем по-често плажа на Силистар, може би и Бабешкия, въпреки че той е неохраняем, но пък е красиво и спокойно. Според мен градският плаж е достатъчно близо до Ескада, за да се стигне пеш - видях, че доста от вас се интересуват. Заведения има доста с прекрасна гледка към морето, цените са съвсем нормални на повечето. Има алея покрай брега за романтични разходки  Heart Eyes Откъм нощен живот е много зле, но зависи човек какво търси. Ние се задоволяваме с питие в някое от кафенетата (когато си с приятна компания нещата пак се получават весело) Simple Smile На атракционите за деца не съм обръщала внимание до сега, но съм виждала доста дечица да си играят в парка, тъй че би трябвало да са им достатъчни, а и мисля че са им достатъчни впечатленията, които получават от морето и не са им нужни, най-модерни площадки, за да се забавляват Simple Smile
С две думи - обожавам Ахтопол!

# 106
Здравейте, мнение за Агата Бийч? Или идея за някое друго хотелче с изглед към морето? И като цяло има ли какво да се прави, до сега съм била все на Приморско или Созопол, много ли ще ми дойде драстична разликата от тези два курорта на Ахтопол..смисъл да не ми дойде прекалено ''спокойно''?
ZAVISI KAKVO TARSITE

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 14:30 от Sonya KOSTOVA

# 107
  • София, България
Вече ми се заминава на море, но ще трябва да изчакам до края на юли най-рано.
Аз реших, че пак ще ходим при бабката от миналата година, не беше луксозно, със сигурност засъщите пари има по-добри стаи, но пък имаше чудесна асма и маси отдолу и хващах безплатен нет от Ескадата  Mr. Green
Агата бийч е много хубав хотел, предполагам, че е безумно скъп. Вечер като съм манавала покрай него по алеята за разходки, виждах супер издокарани хора, във вечерно облекло да пият шампанско в салона на 1 етаж.  Wink

# 108
Не съм почивала в Ахтопол. Предстои ни живот и здраве това лято.
За Агата Бийч, знам, че е нов бутиков хотел. Хубав е, но не е много близо до плажа.
Ние ще сме в Ескада бийч, той също е с изглед към морето.
А относно това какво да се прави в Ахтопол-кажи какво точно търсиш и искаш. Според мен там няма нощен живот. Ако искаш барове и дискотеки със сигурност ще ти е скучно. Доста изчетох за Ахтопол и от четеното разбрах, че има Най клуб на плажа и още някаква дискотека на един кораб/но не съм 100% сигурна за нея дали все още функционира/. За нощни барове мисля, че няма, но не съм напълно сигурна. Иначе ресторанчета си има, приятни и евтини.
Иначе има къде да се разхождаш и какво да се види. Ако сте с деца има лунапарк и детски площадки.
Tazi godina pak shte ima diskoteka na plaga no e samo edna korab nyama koito e blizo  da mu misli.Vsyaka godina e golyam problem tai kato diskotekata e na otkrito.

# 109
Здравейте,
Тази година резервирахме от 01.07-07.07 в хотел Ескада, дано ни хареса като се върнем ще споделим мнение. Не сме ходили в Ахтопол от 12 години дано не се разочаровам. Четох противоречиви мнения за хотела.

Здравейте,
Ахтопол е любимото ми местенце на българското черноморие.Добър избор сте направили Ескадата е чудеснен хотел .Мога да препоръчам и по-добър хотел,но цените са двойни и тройни,става дума за Агата Бийч.Da naistina v Agata Beach e malko po skapo no ima golyama razlika
Ако имате някакви въпроси,мога да помогна.
Весело изкарване
Da naistina v Agata Beach e malko po skapo no pak si zaslujava no ne mislya che sa dvoino po skapi ot drugite hoteli zena na staya s zakuska i bezplatno polzvane na djakuzi e 49 evro za dvama.Nie shte badem tam i tazi godina mnogo sme dovolni, obojavame tozi hotel.A i gledkata e unikalana. Похвалвам хотел agata beach ahtopol  Hug Hug Hug страхотен е!!!

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 14:27 от Sonya KOSTOVA

# 110
  • Пловдив
А този бабешки плаж, не ли със скали и камъни  Rolling Eyes
Много се радвам, като чета коментарите за Ахтопол. Не съм ходила там, но предполагам, че много ще ми хареса.
ballerine, вие като имате къща не си ли ходихте по празниците? Ох, много се вълнувам как върви строежа на Ескада.  ooooh!

# 111
А този бабешки плаж, не ли със скали и камъни  Rolling Eyes
Много се радвам, като чета коментарите за Ахтопол. Не съм ходила там, но предполагам, че много ще ми хареса.
ballerine, вие като имате къща не си ли ходихте по празниците? Ох, много се вълнувам как върви строежа на Ескада.  ooooh!
Da plajat e skalist no vodata e kristalno chista,prez lyatoto na zentralniya plaj vodata se zamarsyava ot vsyakakvi vidove bokluzi idvashti po techenieto a i e palna ludniza.Imam priyatelka koyato jivee v Ahtopol drugata sedmiza shte se vidim v Sofiya shte ya popitam za remonta.

# 112
  • Пловдив
Sonya KOSTOVA, ще съм ти благодарна, ако разпиташ до къде са стигнали, хубаво ли става?  Simple Smile
Този бабешки плаж, предполагам, че няма да е подходящ като сме с малко дете-4 год.
Живот и здраве ако ни хареса Ахтопол/в което съм почти сигурна/ догодина ще запазим не в топ сезона, че да е по спокойно на плажа.

# 113
Sonya KOSTOVA, ще съм ти благодарна, ако разпиташ до къде са стигнали, хубаво ли става?  Simple Smile
Този бабешки плаж, предполагам, че няма да е подходящ като сме с малко дете-4 год.
Живот и здраве ако ни хареса Ахтопол/в което съм почти сигурна/ догодина ще запазим не в топ сезона, че да е по спокойно на плажа.
Da naistina za deza ne e mnogo podhodyasht .Zadaljitelno shte vi informiram za remonta.No ne mislya che shte ima problem

# 114
Не сме ходили още, през юни заминаваме, нямам инфо за строежите, ще мога да помогна чак тогава, но ще ви е кьсно вече. По-скалисто е на Бабешкия, а и е неохраняемо плажче, тьй че едва ли ще ви хареса с дете. На мен ми е много любимо място, тьй че сигурно и там ще ходим от време на време, но мислим да сме по-често на Силистар, че нашето дете е на годинка.
Дано останете доволни всички. Пожелавам вьлнуващо лято и сльнчево настроение на всички  Hug

# 115
Бих искала да се включа относно мнението на Pinki_81. Единственото с което бих се съгласила е телевизията. Оттам насетне, не!!! Бяхме с малката и никакви проблеми не е имало с любезните домакини. Не може да имате очаквания, като на 4* хотел за тези пари. Айде моля ви се. Тази година година пак мислим да отидем в Кайлас.

# 116
Цитат
И ние резервирахме за бунгала Морска сирена Ахтопол.Може ли някой да даде информация дали във всички бунгала на база 1 има климатици, има ли сутрин от къде да си купуваме кафе и дали има сушилници или простори.

Миналата година,почивахме в Морска сирена,останахме много доволни и тази година пак сме там.
Всички бунгала от база 1 са с климатици,относно сушилките в нашата къщичка имахме,мисля,че и в останалите има ,но честно казано не съм обърнала внимание,иначе бунгалата са малки,но чисти,ремонтирани и добре поддържани.Има малка детска площадка,до плажа и до център се стига много бързо единствения недостатък вече беше,че уличката към центъра не беше осветена.Когато почивахме ние заведението към бунгалата го ремонтираха все още и не мога да дам отзив за храната,кафе ходехме да си купуваме от центъра поради същата причина.

# 117
Цитат
И ние резервирахме за бунгала Морска сирена Ахтопол.Може ли някой да даде информация дали във всички бунгала на база 1 има климатици, има ли сутрин от къде да си купуваме кафе и дали има сушилници или простори.

Миналата година,почивахме в Морска сирена,останахме много доволни и тази година пак сме там.
Всички бунгала от база 1 са с климатици,относно сушилките в нашата къщичка имахме,мисля,че и в останалите има ,но честно казано не съм обърнала внимание,иначе бунгалата са малки,но чисти,ремонтирани и добре поддържани.Има малка детска площадка,до плажа и до център се стига много бързо единствения недостатък вече беше,че уличката към центъра не беше осветена.Когато почивахме ние заведението към бунгалата го ремонтираха все още и не мога да дам отзив за храната,кафе ходехме да си купуваме от центъра поради същата причина.

Много благодаря за информацията!

# 118
PETINKA2004 и ние платихме за Морска сирена, вие в кой период ще ходите ние сме от 7Юли до 17Юли.

tsvetelina5 и ние ще бъдем в почти същия период - 08-15 юли

# 119
  • София
Ами значи ще се засечем  Laughing. Ние ще бъдем в бунгало № 3, а вие?

Общи условия

Активация на акаунт