Ахтопол 2013

• 102 588
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
Раличка, къде се намират тези бунгала "Еделвайс"? Не съм ги виждала. В "Силистар"(Силитур) в бунгалата не мирише на мухъл, е, не че съм влизала във всяко бунгало, в три-четири съм влизала - не  съм усетила да смърди на мухъл. Виж, в "Слънчев ден", в някои бунгала под дървета вековни, има, усеща се, но само в някои.

# 376
Интересен въпрос  Grinning - никъде не става ясно къде се намират... попитах в страницата им във ФБ - нямам отговор 2 дни вече, а и на картата в pochivka.bg не са отбелязани... Иначе са на един собственик заедно с Морски бриз.
Благодаря ти за успокоението за Сили Тур бунгалата Hug И ако не е твърде нахално - може ли да споделиш, ако имаш информация - горе-долу колко са отдалечени от градчето (централната му част) - ние сме с кола, не е проблем, но все пак обичам пешехоните разходки  Heart Eyes А пък ако имаш и впечатления от храната наоколо, много ще те заобичам  Laughing  bouquet

# 377
Раличка, отдалечени са от Ахтопол, там си е т.нар. бунгалска част Laughing , преди Ахтопол е, виж на картата в "Почивка бг.", ще се ориентираш. Ние никога не сме ходили пеш до селото, с колата само, мързи ни Blush  Laughing . Още повече, че си купуваме плодове и зеленчуци от пазара, мръвчици от месарницата също Laughing , та да ги влачим пеш не ми се връзва някакси Laughing . Та, намирате си местенце за паркиране и се разхождате на воля Laughing .. От храната наоколо Crazy  Laughing .. , честно казано, предимно си правим по нещичко на скара, супички хапваме в таверната на "Синя лагуна", но тя не всяка година работи, за жалост. В "Котвата" има кръчме с прилична храна, в кръчмето на "Силистар" не се е случвало да сядаме Blush , но тази година няма да пропуснем  Grinning  .. В кръчмето на "Слънчев ден" готвеха добре, но миналата година готвачът беше нов и никак не бях очарована(а ходех там специално заради шкембето, моите пък заради пилешката супа, но бяха гадни миналото лято Cry ) Flutter .. Не мога да ти бъда много полезна за тези неща Blush , нещо много съм се погнусила от кръчми в последните години, та наблягаме на салати и скари(мръвчици и рибки)...

# 378
  • Semmerzake, Белгия
По поръчка на дъщеря ми да питам и аз - има ли в Ахтопол водна пързалка ? И ако има къде се намира тя ?
И още нещо - плажът Силистар близо ли е ? Има ли платени чадъри там? Водата спокойна ли е или има вълни ?

# 379
По поръчка на дъщеря ми да питам и аз - има ли в Ахтопол водна пързалка ?
Не, вече няма.

# 380

Благодаря ти за подробния отговор, много ми беше полезна  Hug информацията за храната е достатъчна, все пак на място ще се прецени най-добре. На мен като че ли по-ми е вариант да хапваме навън, но не изключвам и някоя скаричка със салатка на верандата  Heart Eyes
Още веднъж - благодаря ти за отзивчивостта   bouquet  bouquet  bouquet

# 381
Моля, по-запознатите да препоръчат добър ресторант с хубава кухня /риба и морски дарове/.

Категорично ресторант номер 1 в Ахтопол е този на хотел "Невен". На второ място класирам ресторанта на хотел "Агата Бийч". И двата са луксозни и скъпи, но по-издържано и съдържателно е менюто в "Невен", а в "Агата" звучи претенциозно. Това лято не съм ходила там, но от предишните сезони като сравнявам двата ресторанта, този в "Невен" винаги е бил без забележки, докато в "Агата бийч" имаха пропуски в изпълнението, някои порции бяха смешно малки и десертите не струваха. Морски дарове и риба съм яла и на двете места, в "Невен" беше по-добрият готвач, надявам се още да е там.

# 382
Бунгалата на Силистар"(Силитур) са на няма и 5 минути пеша от града. Не съм влизала в тях, но по преценка външен вид, почти всички бунгала из Ахтопол ми се виждат стари. Щом детето има такива проблеми, по-добре се ориентирайте към някой хотел или по-нова къща.

# 383
Ако бунгалата са нови, цените ще са съвсем различни Sunglasses . И не са на 5 минути пеш от селото Peace .

# 384
  • София
Като информация да кажа,че от днес чадърите на плажа,които са за гости на хотел "Ескада" са преместени почти към срадата на плажа.От една страна е хубаво,защото там водата е къде къде по-чиста и и се влиза лесно ,на предишното им място беше невъзможно да влезеш да се къпеш точно в морето пред чадърите.Но пък се ходи доста...Утре се прибираме и ще пиша повече подробности за почивката ни.

# 385
Здравейте,

знаете ли (за вече ходилите в Ахтопол тази година) дали ресторанта към Ескада, в който продават "насипна" храна все още го има?
Има го.

bouquet

# 386
Ако бунгалата са нови, цените ще са съвсем различни Sunglasses . И не са на 5 минути пеш от селото Peace .

Жената пита за миризмата на мухъл, не за цени. И добре, не са на 5 а на 6 минути. Peace

# 387

Жената пита за миризмата на мухъл, не за цени. И добре, не са на 5 а на 6 минути. Peace
Но пита за бунгала, не за хотели или къщи, нали. Ти дори не си влизала в бунгалата, обаче си твърдо убедена, че са лоши, твой проблем, за мене е дори по-добре повече хора да мислят така Mr. Green  Peace .
И с тези 5-6 минути ще имаш да вземаш Mr. Green , явно за други бунгала говориш Peace .

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 19:28 от enze

# 388
В тези които съм влизала си е мизерия. Останалите като ги гледам отвън, не са по-стока. Ако детето ми има такива проблеми, не бих му го причинила.

# 389
В тези които съм влизала си е мизерия. Останалите като ги гледам отвън, не са по-стока. Ако детето ми има такива проблеми, не бих му го причинила.
Добре Hug , тамън няма да ми правиш навалица, дано има повече хора като теб Hug .

Общи условия

Активация на акаунт