Дискова херния - 6

• 170 412
  • 741
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Ami imam si bolkite i v krakata i v krasta, uj pove4e po4ivam, 4akam efekta Simple Smile

# 511
Ami imam si bolkite i v krakata i v krasta, uj pove4e po4ivam, 4akam efekta Simple Smile
Оффф аз нямам много възможност да почивам, най-много и другата седмица да почивам от работа... и се надявам скоро болките да утихнат и да си прибера вкъщи, днес поне световъртежа намаля  ooooh!

# 512
Нали казват, че при голям процент от пациентите се повлиява добре хернията от озона. А тези реакции нормални ли са след озона,понеже изчетох доста за тях, но не попаднах на споменатото изтръпване в краката.
Дано и при двете да има положителни резултати и то по-бързо.
Аз до вчера бях много добре за една седмица, като нова почти и от снощи пак болки изведнъж силни. Дали е от гадния вятър или от застояването повечко два дена на работейки седнала, гадна работа. На 12 заминавам за Павел баня, та храня големи надежди за облекчение.

# 513
Evak, кой хотел си избра в Павел Баня? Аз от другата седмица започвам Скенар терапия. Моя позната ми я препоръча, пък да видим.

Magdelena, желая ти скорошно оздравяване   bouquet

# 514
  • София
Evak, кой хотел си избра в Павел Баня? Аз от другата седмица започвам Скенар терапия. Моя позната ми я препоръча, пък да видим.
Била съм на Скенар терапия. Една измишльотина за мен. Цял курс направих и нищо. Скъпо удоволствие, дано ти да имаш успех, но....ми е под въпрос.  Peace

# 515
Каква е тази терапия, сега ще се поразровя да видя.
То нали знаете, на всеки различно му действа явно всичко. Болшинството са супер доволни от калолечението, аз да кажа,че нямах кой знае какъв ефект, та сега ще пробвам с водата, ама то от един път няма как да стане чудо, ясно ми е.
Скъпичка си  е нашата екстра-хернийката. То дали ще е иглотерапия, скенар терапия, физиотерапия-всичко си излиза има няма към 300лв-10 процедури по 30лв и готово. Ама трябва да си й угаждаме, няма начин.
А, за висенето на лост,какво ще кажете?
Моя мъж се бъзика,че ще ми сложи на касата на вратата един лост и да си вися вечер там-тъкмо съм метър и петдесет и няма опасност да опра пода  Joy

# 516
Била съм на Скенар терапия. Една измишльотина за мен. Цял курс направих и нищо. Скъпо удоволствие, дано ти да имаш успех, но....ми е под въпрос.  Peace

И аз съм на същото мнение.

# 517
Благодаря Ви   bouquet
Утре ще ме изпишат, за което съм щастлива, сигурна съм, че вкъщи ще се възстановя по-бързо, май месец ще се подложа пак, единствено ме е страх да ни получа същата реакция от упойките  ooooh!
Болки в краката имам, в кръста се появиха след манипулацията, доктора каза,че е нормално..само се надявам да е по-скоро, защото тъкмо свикнах с пилатеса и коремните преси и всичко ще отде на вятъра!
Желая успех на всички, аз разбрах, че с това си трябва търпение с което за съжаление не съм въоръжена, но ще трябва да се въоража Rolling Eyes
Днес дойде нова съквартирантка по легло, утре ще я оперира д-р Христо Христов и изглежда спокойна, омръзнали са й болките и е с надежда, че след операцията ще води пълноценен живот, защото от 2години не ходи на работа именно заради проклетите хернии  #Crazy

# 518
  • София
Ние също ти благодарим, че ни уведомяваше как вървят нещата. На теб желая успех от сърце!! Ще се оправиш!  newsm10

# 519
Ние също ти благодарим, че ни уведомяваше как вървят нещата. На теб желая успех от сърце!! Ще се оправиш!  newsm10
уведомявам ви,защото май вие сте по компетентни и ми давате отговор от лекарите  newsm78

# 520
  • София
Eвaк, товa изтръпвaнe бeшe първитe 3-4 чaca cлeд тeрaпиярa, поcлe изчeзнa. A болкитe cи ги имaм, но понeжe повeчe лeжa нe ca толковa cилни. Кaзaхa търпeниe- cлeд 15-20 дни eвeнтyaлно рeзyлтaт. Но зa моя cлyчaй процeнтa ycпeвaeмоcт e 50%, дaно cъм в тях. Мaгдeлeнa, имaй прeдвид товa, чe трябвa дa ce пaзиш много първитe пeт-ceдeм дни, тaкa чe внимaвaй c пилaтeca. Eвaк, кaто тe чeтa вce eдно aз пишa, aз ce чyвcтвaх кaто тeб c болкитe, c тaзи рaзликa, чe cъм опeрирaнa. Приятно изкaрвaнe нa Пaвeл бaня и yмнaтa c тaнцитe, чe aз мaй тaзи eceн тaм ce прeзaкaх. Дaно имaш ползa.

# 521
Здравейте!  bouquetНапоследък ви чета редовно, но пиша за първи път.Преди месец ми откриха дискова херния -медиална на ниво Л5-Ес1,протрузия на ниво Л3-4, Л4-5, сколиоза и дегенеративни промени в ломбален отдел.Предстои ми посещение на санаториума в Поморие( не военния).Моля ви, ако някой е ходил скоро да ми даде информация, относно условията, и по-скоро дали работи басейна им.Моя приятелка е ходила преди година и ми каза, че тогава не е работел.Аз ще съм на свободен прием, заради прекъсване на осигуряването.В този случай, освен необходимите изследвания, трябва ли да представя и бл.МЗ 119, т.е. направление от личния лекар?От няколко дни се опитвам да се свържа с някого на всички телефони,които открих в "нета", за да попитам за някои неща, но уви-глас в пустиня....  #2gunfire
Моля, ако някоя от вас, мили дами, знае нещо-да се включи!
Благодаря ви предварително!!!  bouquet

# 522
Като говорите за тези упражнения йога - чета за кобра, скакалец, полускакалец, ....някой знае ли някое клипче или нещо по- подробно за йога упражненията и ДХ.

# 523
Eвaк, товa изтръпвaнe бeшe първитe 3-4 чaca cлeд тeрaпиярa, поcлe изчeзнa. A болкитe cи ги имaм, но понeжe повeчe лeжa нe ca толковa cилни. Кaзaхa търпeниe- cлeд 15-20 дни eвeнтyaлно рeзyлтaт. Но зa моя cлyчaй процeнтa ycпeвaeмоcт e 50%, дaно cъм в тях. Мaгдeлeнa, имaй прeдвид товa, чe трябвa дa ce пaзиш много първитe пeт-ceдeм дни, тaкa чe внимaвaй c пилaтeca. Eвaк, кaто тe чeтa вce eдно aз пишa, aз ce чyвcтвaх кaто тeб c болкитe, c тaзи рaзликa, чe cъм опeрирaнa. Приятно изкaрвaнe нa Пaвeл бaня и yмнaтa c тaнцитe, чe aз мaй тaзи eceн тaм ce прeзaкaх. Дaно имaш ползa.
Явно ще пропусна пилатеса за 1-2 седмици, така или иначе утре ме изписват, но доктора ще ми пусне на работа чак след като си полежа вкъщи 1 седмица, откачам при мисълта, че ще се залежа, но както казва майка трябва да чакаме резултата, а той няма да дойде ако се втурна на обичайните се задължения ..
Сега ми е трудно ставането, надявам се да отмине, а болки в крачетата имам, но с магическа пръчка не става, всичко изисква търпение!
Да ви кажа и аз се замислям за Павел Баня, но за лятото сега ми е рано, трябва да си поразровя за информация  newsm78

# 524
  • Mонтана
Като говорите за тези упражнения йога - чета за кобра, скакалец, полускакалец, ....някой знае ли някое клипче или нещо по- подробно за йога упражненията и ДХ.

здравей.аз правя тези ,,крокодилски упражнения,,но без да се усуквам до края само до там без болка.правят се последователно за всеки един прешлен и съм страшно доволна,но трябва да се правят всеки ден.с повторения за всеки прешлен по 10 тина пъти
ето тук има 4аст от тях 
http://www.tialoto.bg/a/3-sport/16162-krokodilski-uprazhneniia-s … tu-bolki-v-garba/

Общи условия

Активация на акаунт