Дискова херния - 6

• 170 359
  • 741
  •   2
Отговори
# 525
Момичета, а как се справяте с високите обувки? Аз откакто съм с ДХ, ходя предимно и само на ниски обувки, но примерно физиотерапевтката ми и тя е като мен и си ходи без проблем на високи токове.

# 526
Аз не смея и да си помисля за токове, правих опит един ден, но се прибрах с адските болки. На този етап ще си ходя с равни обувчици  Whistling

# 527
Много рядко си позволявам токове и то само ако е наложително!
Високия ток променя стойката  на тялото и от там натоварването на гърба, така че високия ток е абсолютно противопоказан Wink

# 528
Днес се връщам от Павел Баня от хотела на ПРО-то по програмата на НОИ. Който има да пита нещо да пита Simple Smile
Ще кажа само някои общи неща. Хотела вече е препълнен с хора и така ще е до края на програмата на НОИ. Ремонта на "Б" блок още не е завършил, но на горните етажи пускат хора защото има много желаещи и няма къде да ги настаняват. "А" и "В" блокове са пълни до дупка. Онзи ден назначаваха нови рехабилитатори за да могат да поемат големия брой хора. Не съм сигурен доколко новите малки момиченца, които назначаваха, са квалифицирани рехабилитатори защото ги назначават само за 5 месеца докато е наплива на хора по програмата на НОИ и след това ги уволняват за зимата защото тогава пък няма хора. Старите и опитни рехабилитатори които си работят там постоянно са малко и ви пожелавам да попаднете на такъв, а не на току що назначено младо девойче което просто запълва липсващите бройки.
Съотношението болни към здрави е приблизително 40 към 60 процента. Забавленията, свалките и танците в Аризоната са денонощни. Посещението на култовото заведение е само с резервация от предишния ден защото няма никакви места ако някой реши да отиде без резервация. Да се чудиш как уж болни хора и то на екстензии, въртят гьобеци по масите до 4 часа сутринта и след няколко часа пак отиват на екстензии... Това ума не ми го побира просто....

# 529
  • Другата България
Да се чудиш как уж болни хора и то на екстензии, въртят гьобеци по масите до 4 часа сутринта и след няколко часа пак отиват на екстензии... Това ума не ми го побира просто....
Laughing Laughing Тези с гьобеците не са тези с екстензиите, в това можеш да си сигурна, а аз съм сигурна и че не си видяла такива. Просто там ходят и много хора без болки, такива само с дископатии и такива за профилактика, и те пълнят заведенията. Това е моето наблюдение. Иначе за препълнеността и аз бях споменала, че това донякъде е минус от гледна точка на това, че се претупват процедурите, защото с този фул график за рехабилитатора не остава време "едно кафе да изпие" Laughing
Блок Б беше много зле миналата година и още тогава ремонта беше започнал, да разбирам ли, че хората отново се настаняват в неремонтираните стаи? ooooh!

# 530
Рехабилитаторите наистина са претрупани с работа и не ги знам как издържат - един излиза от ваната, другия веднага влиза....
На блок "Б" са ремонтирани само горните 3-4 етажа и там пускат хора, а ремонта на долните етажи продължава в момента - сменят дограми, чукат, тракат... не ти е работа....

# 531
  • хасково
Не думай-аз се каня да ходя от 7 май!

# 532
  • Другата България
На блок "Б" са ремонтирани само горните 3-4 етажа и там пускат хора, а ремонта на долните етажи продължава в момента - сменят дограми, чукат, тракат... не ти е работа....
Не думай-аз се каня да ходя от 7 май!
hahaha Търси отсега връзки за А или В, или ако си в Б си подготви тапи за уши задължително Naughtyминалата година ние бяхме по времето, когато ремонта тъкмо беше започнал.Няма нужда дати казвам, че изобщо никой не се съобразява с "часове за почивка", започва се от сутринта и се приключва следобяд към 16, чукане, тропане, громане....изобщо не можеш да си починеш, мит!Затова музиката от кръчмите нощем може да ми се е сторила песен Joy

# 533
  • хасково
Ама музика ли е или чалга? #Cussing out

# 534
  • Другата България
Ама музика ли е или чалга? #Cussing out
Много, основно и предимно чалга Sad Crazy

# 535
  • хасково
Олеле, а аз си мислех ,че отивам на спокойствие ooooh! Поне има ли гора наоколо,да хващам гората?

# 536
  • Другата България
Гора няма, има парк Wink

# 537
Аз съм вече у дома  Rolling Eyes
В сряда съм на инжекция, доктора не обясни каква  #Crazy
А май месец озон на ниво л5-лс1
Иначе си имам нови болки, в гърба гръдни кош и кръста-обясниха че е нормално!
Не ми дават да мръдна, рехабилитаторите  ми показаха упражненията  за мен, имам забрана за пилатеса 2 месеца и строго пазене, което за мен е най-кофти  Shocked
Сега чакам ефекта...ако дойде изобщо newsm78

# 538
  • хасково
Имай търпение 1 месец. И наистина се пази,да не прецакаш работата на доктора. Пазенето не значи да лежиш само-плавни движения без усукване.Клякане с коленете без навеждане-обяснили са ти вероятно.

# 539
Скоро беше разискван въпроса за екстензиите, но понеже другата седмица е вероятно да ми предложат такава, какво да правя се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт