Дискова херния - 6

• 170 331
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за отзива  Simple Smile
И прощавай, че настоявам, ама пуска ли интерферентен ток?  Grinning

Електродчетата се залепят директно на кожата, така ли?

# 571
Електродите са силиконови и се лепят направо Simple Smile А за тока не ме питай защото си нямам никаква представа  Mr. Green

# 572
Благодаря за отзива  Simple Smile
И прощавай, че настоявам, ама пуска ли интерферентен ток?  Grinning

Електродчетата се залепят директно на кожата, така ли?

Това са TENS  апаратчета,потискат болката,има ефект,но не пускат постоянен ток за това не стават за ел. фореза.То ел. фореза се използва само при нас и в Русия.На запад не се прилага,защото твърдят,че се получава раздразнение на кожата.
това уредче има повече възможности това е сайта на производителя има и брошура.С него може да се прави и ел. стимулация. този апарат има и монофазен  режим и би могъл да се ползва за ел. фореза.Цената е за 5 броя.Има още много апаратчета,има и за интерферема и комбинирани... само в БГ няма нищо.
Аз си купих такъв ,върши работа.Ама скоро не съм го ползвал.

# 573
Здравейте момичета ,
присъединявам се към вас ,аз съм със съмнения за дискова херния на врата .Може би ще направя скенер ,че на снимката не се виждало добре.При мен болките слизат в рамото и ръката .
Минах през системите ,нагревките и ....няма резултат.

Питането ми е - искам да отида до Павел баня, кое ще ми препоръчате - СБР- НК  или  “ПРО” ЕАД, сигурно сте ги посещавали ?
Гледах и офертите на спа хотелите ,но много скъпо излиза , а на мен ми се иска и четиримата да отидем и децата да покиснат във басейна .

# 574
Никодим , надявах се да се включиш че мен хич ме няма с тези тоци Simple Smile

# 575
Момичета, я ми кажете, ако личната е дала направление за невролог, може ли да се използва направо за неврохирург? Извинявайте за въпроса, но....

# 576
  • София
Момичета, я ми кажете, ако личната е дала направление за невролог, може ли да се използва направо за неврохирург? Извинявайте за въпроса, но....

Ева, не, не може така. Това са двама различни специалисти.

# 577
Благодаря за отговора, моя приятелка има направление за невролог, а иска да отиде при неврохирург определен. Варианта може би е да върне направлението на личната и да вземе ново.

# 578
Или да отиде на невролог,който да ѝ даде направление за неврохирург( специалистите имат право да дават направления за други специалисти-на мен невролог ми е давал направление за ревматолог, например).

# 579
Тя понеже иска да отиде точно при определен неврохирург и затова, но ще видим,как ще стане. А кой е по-вероятно да предпише ЯМР- невролога или неврохирурга

# 580
Тя понеже иска да отиде точно при определен неврохирург и затова, но ще видим,как ще стане. А кой е по-вероятно да предпише ЯМР- невролога или неврохирурга

На мен ортопеда ми прати на ЯМР

# 581
  • Mонтана

на мен са ми давали и ортопед и невролог,стига да може да даде,4е много се стискат с тия направления за ямр

# 582

на мен са ми давали и ортопед и невролог,стига да може да даде,4е много се стискат с тия направления за ямр
На мен личния се дърпа с направления, ортопеда ми като чу от колко време се лутам и каква смешна диагноза имах, само каза не мога да говора нищо докато не видя ЯМР или скенер, защото аз имах ренгенови снимки-на тях нищо не ми показва, но виж вече на магнитния резонанс протрузиите и сколиозата лъснаха  newsm78

# 583
Ами и мен ме мотаеха невролозите с направленията за ЯМР( иначе ми разправяха,че е наложително да мина и през него,  ако имам възможност да си го платя)...и като споделих с личната лекарка, тя ми пусна направление и ме изпрати при нейна приятелка и колежка, която веднага ми пусна искане до ЗК и за месец бях готова с изследването..А,пък и приятелката се оказа доста добра и внимателна невроложка,та продължих да си ходя при нея.

# 584
  • о`майна лунна нощ е
Люба, моля те, сподели коя е тази невроложка, защото благоверен ТуиГ все на такива мили хора попада и от "нищо ти няма" накрая с ДХ се оказа, но след седмица на общоизвестните обезболяващи и противовъзпалителни и съответно - никакъв траен ефект от тях и едва тогава скенер.

Общи условия

Активация на акаунт