Дискова херния - 6

• 170 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Една хранителна добавка сама по себе си няма да ви реши проблема! Искат се комплексни грижи като физиотерапия, начин на живот, правилно вдигане, навеждане и т.н.

Да да, това е напълно ясно, но все пак нека сподели,каква е хранителната добавка.
Иначе, като съм променила на 100% начина си на живот, намалила съм темпото на 70% поне, ставам, както трябва, клякам, не се навеждам никога, не се усуквам, а се обръщам с цяло тялото, слушам тялото си, старая се да почивам в правилна поза, всяка сутрин и понякога вечер, както и през деня понякога частично, правя упражнения, в рамките на седем месеца- ходих на Поморие-калолечение, Павел баня, иглотерапия два пъти, физиотерапия, гимнастика, масажи всяка седмица, хранителна добавка, курс с дискуса, май не остане нещо, което да не съм пробвала, освем озона. и...........нищо резултатите са почти нулеви. Все на едно и също място тъпча за тези 7 месеца, така че.... като удавник за сламка бих се хванала за всичко.

# 691
Да ви споделя аз какви добавки взимам: пия всеки ден Целадрин, Куркумин и Глюкозамин-хондроитин. В момента съм ОК, но не знам до кога  Grinning

# 692
Да ви споделя аз какви добавки взимам: пия всеки ден Целадрин, Куркумин и Глюкозамин-хондроитин. В момента съм ОК, но не знам до кога  Grinning

Много се радвам за теб, страхотно. Дано да е за дълго. Значи, процедурите дадоха резултата.
Аз пия Neox и ми препоръчаха от Павел баня. Мобилин, но не мога да го намеря.

# 693
Аз ходих и на скенар терапия миналата седмица, но както и ти си изброила в преден пост през колко процедури и типове лечение си минала, по същия начин и аз не мога да определя от кое конкретно настъпи подобрението. А може би от всичко комплексно  Thinking Не знам, но се моля да е за повечко време този път  Praynig

# 694
В Плевен за жалост не съм чувала да има такава терапия, иначе и там бих опитала.

# 695
Някой да е посещавал д-р Руйчев - Клиника за лечение на болката?

# 696
Една хранителна добавка сама по себе си няма да ви реши проблема! Искат се комплексни грижи като физиотерапия, начин на живот, правилно вдигане, навеждане и т.н.

Да да, това е напълно ясно, но все пак нека сподели,каква е хранителната добавка.
Иначе, като съм променила на 100% начина си на живот, намалила съм темпото на 70% поне, ставам, както трябва, клякам, не се навеждам никога, не се усуквам, а се обръщам с цяло тялото, слушам тялото си, старая се да почивам в правилна поза, всяка сутрин и понякога вечер, както и през деня понякога частично, правя упражнения, в рамките на седем месеца- ходих на Поморие-калолечение, Павел баня, иглотерапия два пъти, физиотерапия, гимнастика, масажи всяка седмица, хранителна добавка, курс с дискуса, май не остане нещо, което да не съм пробвала, освем озона. и...........нищо резултатите са почти нулеви. Все на едно и също място тъпча за тези 7 месеца, така че.... като удавник за сламка бих се хванала за всичко.

За съжаление болка ще има винаги Simple Smile дали кога ходим или пък кога лежим винаги ще ни напомня за себе си. Ако се мъчиш да се освободиш от болката на цяло, просто няма как да стане. По скоро  целите при нашите заболявания са как да избегнем следващата криза или поне как да ги забавим.

# 697
Добре де, нормално ли е всеки ден да ме боли ужасно кръста, не да прерязва, а да боли, не мога да стоя права ,да ходя, трябва да легна. Болка  и тежест, но не търпими просто.
Преди поне можех да ходя по половин един час, сега не мога, по цял ден ме боли кръста.
Може ли да се комбинират нурофен и аспирин. Питам, защото примерно пия един нурофен по обяд, а вечер аспирин си разтварям, но някъде прочетох в листовката на нурофена, че не трябвало да се приема заедно с аспирин.

# 698
Добре де, нормално ли е всеки ден да ме боли ужасно кръста, не да прерязва, а да боли, не мога да стоя права ,да ходя, трябва да легна. Болка  и тежест, но не търпими просто.
Преди поне можех да ходя по половин един час, сега не мога, по цял ден ме боли кръста.
Може ли да се комбинират нурофен и аспирин. Питам, защото примерно пия един нурофен по обяд, а вечер аспирин си разтварям, но някъде прочетох в листовката на нурофена, че не трябвало да се приема заедно с аспирин.

Разбира се че НЕ Е НОРМАЛНО  да боли и да трябва да легнеш, и да не можеш да ходиш половин час.
Ако някой го боли поносимо и може да ходи на работа и където си иска още, това не означава че всички са така.
Да се освободи човек от болката на цяло или за много дълъг период от време явно ИМА как да стане, щом като има хора които са го постигнали дори и в тази тема следя я от над 4 години.
Резултатите са пъстри и разностранни, а не са по шаблон, ако аз не съм се отървала от моите болки, не е обективно да съдя като цяло че е невъзможно.

# 699
Аз ходих и на скенар терапия миналата седмица, но както и ти си изброила в преден пост през колко процедури и типове лечение си минала, по същия начин и аз не мога да определя от кое конкретно настъпи подобрението. А може би от всичко комплексно  Thinking Не знам, но се моля да е за повечко време този път  Praynig

Аз на скенар терапия ходих близо една година - абсолютно никаква реакция. А в началото много вярвах, че ще ми помогне.  Sad После реших, че си давам парите на вятъра и сега си правя само упражнения и балноелечението веднъж годишно и естествено внимавам с резките движения, пазя си кръста от студено и гледам да не стоя дълго време в една и съща поза.

# 700
  • София
А иглотерапия?

И друго: съседка ми даде телефон на масажист, вдигнала на крака брат и няколко пъти, без да ходи на операция обаче докторът от ВМА каза да не се пробвам въобще! Защо така?

# 701

Разбира се че НЕ Е НОРМАЛНО  да боли и да трябва да легнеш, и да не можеш да ходиш половин час.
Ако някой го боли поносимо и може да ходи на работа и където си иска още, това не означава че всички са така.
Да се освободи човек от болката на цяло или за много дълъг период от време явно ИМА как да стане, щом като има хора които са го постигнали дори и в тази тема следя я от над 4 години.
Резултатите са пъстри и разностранни, а не са по шаблон, ако аз не съм се отървала от моите болки, не е обективно да съдя като цяло че е невъзможно.
Нека да сме реалисти Simple Smile  колко хора познаваш които са се излекували напълно ?
Дисковата херния е едно от най разпространениете заболявания наред с диабета и се води като заболяване на модерните времена Wink
И да не е нормално да те боли дълго време, но ето че нас ни боли  Peace така че твоята логика няма нищо общо с проблема. И на мен ми се иска да имам дни без болки, но за съжаление в последните 12 години нямам такива дни.

# 702

Цитат
Нека да сме реалисти   колко хора познаваш които са се излекували напълно ?
Дисковата херния е едно от най разпространениете заболявания наред с диабета и се води като заболяване на модерните времена
И да не е нормално да те боли дълго време, но ето че нас ни боли  така че твоята логика няма нищо общо с проблема. И на мен ми се иска да имам дни без болки, но за съжаление в последните 12 години нямам такива дни.

Ама ти сериозно ли говориш?! Със или без операции няма значение след проведено някакво лечение, разбира се че има хора които не ги боли за много дълго време или за постоянно.
Аз съм доста по зле от теб дали ще се подобря незнам, ама не гледам от собствената си камбанария по отношение на всички хора, ситуации и обстоятелства.

Сигурна ли си че продължение на 12 години нямаш дни без болки, няколко мнения назад говориш други неща че кризите ти са на 2-3 години. Явно  и да имаш някакви болки сега не са нещо сериозно.
И като се появи човек тук подивяващ в сериозна криза доста неуместно е да го успокояваш ама това било нормално, ами нормално е като не е в момента върху теб, та чак и да го изгониш с грубо отношение и менторски тон без покритие за това. Което се случи на една отчаяна потребителка с две операции малко по назад......

От един два месеца по сериозно следя темата пак,  на моменти сериозни глупости пишеш, със самочувствието на голям спец по темата, с елементи на подценяване на хората.

# 703
Я дай малко по спокойно и се въздържай от квалификациите защото повярвай ми, само след двата ти поста, мога да те квалифицирам много по добре.
Както виждаш в темата има постояно оперирани( и то няколко пъти) , които се връщат в темата защото отново са с болки! Познавам оперирани, които нямат оплаквания след операцията, но пък до толкова са си променили начина на живот, че повече от 2 кила не вдигат и ги е страх да кихнат!
А човек който в продължение на няколко години е имал кризи малко трудно би ме убедила, че с медикаментозно лечение ще се възстанови напълно и няма да има никакви оплаквания до края на живота си!
Възможно е да се възстановиш ако имаш някакъв малък проблем, но при няколко дискови хернии просто говориш глупости!
И да имам постояно болки- кога леки, кога по силни, но от 2 години съм нямала сериозна криза и не ми се е налагало да вземам обезболяващи! Колкото до сериозността на проблема, всеки гледа от неговата си камбанария, за един може да е много сериозен, а аз да не отдавам такова значение защото ако трябва да избирам ден с болки и сериозна криза предпочитам да си карам цял живот с болки!
И последно , колкото и да не ти харесва имам достъп до специализирана литература, специалисти и проучвания които ти не би могла Wink ... да не гворим че ти гледаш от позицията на пълен лаик.

# 704
Ива_И  взе ми думите от устата относно постовете на Troy
Като нова тук задавам глупави въпроси - знам, но пък  не мога да прима, че е нормално да имаш постоянни болки и за каквото и да проговорим, от среща винаги има контра опровержение!
Ние не сме специалисти, просто се консултираме една с друга и обменяме опит, ако мога така да се изразя!
Аз съм на 25г години не веднъж съм го казала, все още не съм раждала и е нормално да се притеснявам, че съответната модерна болест ограничава живота ми, че дори и го променя...  
И постоянно чета, че край това е  положението, нищо не помага само да се молим да нямаме сериозна криза,така ще е да свикна с постоянните болки!
Всеки човек има различна степен на поносима болка, и не може да се тупаме в гърдите, че от еди колко си години имаме модерна болест и сме специалисти и да си мерим пишките кой колко го болял..
Нека бъдем малко по - човечни и да подхождаме със съчувствие към страданието на останалите!

Общи условия

Активация на акаунт