Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 019
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Исках да ви питам мамите раждали вече, като ви зашият от долу, колко време е възстановяването после, че майка ми само ме плаши с някакви месеци. #Crazy

На мен само първия ден след раждането ми беше дискомфортно да сядам, но не бих казала, че беше нещо кой знае какво  Peace На втория ден всичко беше ОК. А като се има предвид, че бая си бях позашита  Crazy

# 121
  • Sofia, Bulgaria
З а раждането и аз още незнам ,но трябва да взема решение до 1-2 седмици.Мамите от сф ,къде мислите да раждате ,аз съм мн объркана ,постоянно чувам противиречиви мнения за болниците Аз искам да си е по ЗК раждането ми ,нормално,не мисля за сега да избирам екип ,пък ще видим накрая

Аз твърдо съм решила да раждам естествено във Вита. Бебка е обърната от месец - два  и не е мръднала. Не се очертава и да е много голяма. Дано всичко до край е както трябва...

# 122
Момичета, значи Сано Максима на прах по 1 с. л. за една пералня и в началото без омекотител, правилно ли съм разбрала? А относно различните болници винаги има различни мнения, за мен най-важното са лекарят и апаратурата. Решила съм в Майчин дом, защото така го почувствах, още първият път, когато видях лекарят. Мисля, че именно това да се чувстваме спокойни от избора си трябва да е водещо Hug Hug Hug

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Уаааау, много хубава тема! Браво!
Аз да се запиша също  Mr. Green По-добре късно отколкото никога.

# 124
да и аз да се запиша най накрая  Grinning  много сте бързи. Hug темата е страхотна  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Здравейте,тази нощ и аз не спах до към 4ч-после спах до 8ч и станах,оправях,излиахме с малката и сега се опитвам да подремна,ама никой не ме оставя FlutterЩе се опитам да издържа някакси до довечера Mr. GreenЧетвъртък имам среща с бебо-нямам търпение Heart Eyes

# 126
Ох и аз съм решила раждам естествено във Вита, ама бебето е едричко и последния път още не се беше обърнало, утре съм на преглед, мисля че е 3-тата ФМ даже, стискайте палци да се е завъртяла малката дунда, че иначе сериозно на към секцио отивам #2gunfire

# 127
Никола беше седалищно почти до последно. Правих упражнения и се обърна. Седях на колене и лакти и също с колене на дивана и лакти на пода  Crazy Сега този сладур си е с главата надолу, надявам се да не реши в последния момент да се обръща  Sunglasses

# 128
Никола беше седалищно почти до последно. Правих упражнения и се обърна. Седях на колене и лакти и също с колене на дивана и лакти на пода  Crazy Сега този сладур си е с главата надолу, надявам се да не реши в последния момент да се обръща  Sunglasses
Това с коленете на дивана и лактите на пода ми се вижда малко  #Crazy опасничко,така си мисля де,заради корема.И моя бебок си е с главичката надолу.........за сега,дано си остане така Praynig,тук от 2-3 дена направо е пощурял,то не е ритане,бутане,имам чувството че ще излеле  Joy

# 129
и мен ме бяха предупредили за това упражнение, но не се наложи, но сега ако трябва - ще го правя  Peace
за шевовете, Шаварче, е относително - колко са, вътрешни или външни, по колко?
може и да нямаш шевове, тогава е по-бързо. аз имах и първия ден ставах си, но седях в столовата а и иначе накриво, на една кълка  Crazy не на цялото Д. после вече - ок, за възстановяване - след 40тия ден ги бях забравила, сексът - по-късно към края на 3ти, май към 4тия месец като наближи и бях ок. все пак зависи и от емоционалното ти състояние, не само физическо... Wink за да е гот, както си го чустваш, но не се плаши от приказки.
за раждането - мисля в МД, засега не съм избирала екип. ще видя по-натам дали ще избирам.

надявам се да сте добре,
аз днес ших разни непромокаеми подложки, калъфки и др.подобни.

# 130
аз днес ших разни непромокаеми подложки, калъфки и др.подобни.

Ох, аз приключих с шиенето на тези неща за сега, но толкова ми е скучно... и така ми се майстори нещо, ама още не ме е ударила качествено музата и не съм решила кво да ушия...

# 131
Добро утро!

Аз пак будувах тази нощ..добре,че днес е неделя...

Вчера обикаляхме из София да гледаме колички и съм мнохо щастлива,че в крайна сметка капарирахме,поне това да не мисля.С покупки и пранета ще се залавям след 1 март.И аз ползвах Сано на прах и съм много доволна,пак ще ползвам прахообразен,а омекотител може би ще пропусна отначало.
Днес цял ден ще си прекарам у дома,че утре си взех отпуска и ме чакат много задачи...
В крайна сметка на коя количка се спряхте?

# 132
Така като става въпрос за колички, някой има ли някакви отзиви от марката Бертони (от личен или чужд опит)? Понеже на това съм се спряла за момета.... Thinking

# 133
Така като става въпрос за колички, някой има ли някакви отзиви от марката Бертони (от личен или чужд опит)? Понеже на това съм се спряла за момета.... Thinking
Моята е употребявана и е на Бертони, модел Атланта, даде ми я приятелка, която беше доволна от нея.

# 134
the_witch благодаря за инфото. Моята съседка има лятна на Бертони, но не й знае модела и хич не е доволна от нея. Много е трудна за управление и сене ли малкия вътре няма завиване, а празна - няма проблеми... Аз съм харесала два модела Сити и Флеър, но втората не съм я виждала на живо.

Общи условия

Активация на акаунт