Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 022
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
смея да твърдя, че е по-добре да си наясно от самото начало с обстоятелствата и както се казва по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Момичета, изпращам ви  Hug

Именно! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!!! Напълно съм съгласна и за това вече не ми дреме особено, квото ще да става! Както се казва "по-добре сам, отколкото в лоша компания". Вярно, че мъжете изпадат в ужасни кризи по време на бременността и не им е лесно, страх ги е, но пък и ние сме хора и на нас не ни е лесно с тези хормони и настроения
Абсолютно! По-добре, ама пуста любов...
Кофтито е, че при мен всичко това води до плюскане. Когато се караме и се случват мизерии, аз започвам да ям в такива количества, че и да ви кажа, няма да ми повярвате... а въпросните "мизерии" вече се случват почти всеки ден - постоянно съм напрегната и изнервена и ям денонощно... накрая най-много се дебелее и не ми се мисли на какво ще приличам, когато дойде време за раждането.
Момичета Hug
Пресли.колко си качила до момента? И аз не спирам с яденето #Cussing out

# 106
за персонала общо взето навсякъде се носят легенди, че може да те докарат до рев наистина Sad съжалявам, че има такъв опит Sad Аз бях доволна от персонала, не мога да се оплача...една приятелка роди пак там през Юни и също каза, че е ок...може би е въпрос на късмет?! Моите варианти са хирургиите (водно раждане), а ако не стане - най-вероятно ще си остана в София и ще съм в Майчин дом...

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 18:49 от animal

# 107
З а раждането и аз още незнам ,но трябва да взема решение до 1-2 седмици.Мамите от сф ,къде мислите да раждате ,аз съм мн объркана ,постоянно чувам противиречиви мнения за болниците Аз искам да си е по ЗК раждането ми ,нормално,не мисля за сега да избирам екип ,пък ще видим накрая

# 108
В Кауфланд го има 10.60лв. струва плик 2кг на прах. Иначе го има и течен, но не съм обърнала внимание колко струва той. САНО е самата фирма производител, а праха е Максима. Сано произвеждат разлини видове препарати. Wink
благодаря-ще потърся  bouquet
sweet_maniche 

и аз съм навита,през седмицата-казвайте кога и къде?

# 109
смея да твърдя, че е по-добре да си наясно от самото начало с обстоятелствата и както се казва по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Момичета, изпращам ви  Hug

Именно! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!!! Напълно съм съгласна и за това вече не ми дреме особено, квото ще да става! Както се казва "по-добре сам, отколкото в лоша компания". Вярно, че мъжете изпадат в ужасни кризи по време на бременността и не им е лесно, страх ги е, но пък и ние сме хора и на нас не ни е лесно с тези хормони и настроения
Абсолютно! По-добре, ама пуста любов...
Кофтито е, че при мен всичко това води до плюскане. Когато се караме и се случват мизерии, аз започвам да ям в такива количества, че и да ви кажа, няма да ми повярвате... а въпросните "мизерии" вече се случват почти всеки ден - постоянно съм напрегната и изнервена и ям денонощно... накрая най-много се дебелее и не ми се мисли на какво ще приличам, когато дойде време за раждането.
Момичета Hug
Пресли.колко си качила до момента? И аз не спирам с яденето #Cussing out
Според тези от женската консултация, вероятно вече 100. Но аз техните сметки и смотаният им кантар, въобщееее не ги отчитам  Mr. Green
Иначе, скоро ще чукна 60 кг. Тръгнах от 49.... не се понасям.
И каквото съм джудже  Mr. Green

# 110
Здравейте мами. Днес нещо психически не се чувствам добре. Всичко ми пречи и дразни, съклета ме гони. Не мога да си намеря място за джунджуриите в къщи. ooooh!

Исках да ви питам мамите раждали вече, като ви зашият от долу, колко време е възстановяването после, че майка ми само ме плаши с някакви месеци. #Crazy

# 111
Шаварче,
около седмица след раждането не се чувствах много комфортно да сядам Laughing,  но да кажем на 20-ия ден бях бомба. Wink Според мен най-гадни са първите 2-3 дни Crazy

# 112
  • София
Оо, Шаварче, всичко е толкова индивидуално, че... няма какво да го мислиш. Аз съм от тия, на които им трябваха месеци.  ooooh! Други и след 1-2 седмици са си ок. Каквото и да е, всичко минава  Wink

# 113
  • София
Здравейте момичета,

Ние днес цял ден сме навън. Ходихме до Илиенци - харесахме си легло и средата на другият месец ще го поръчаме за да може до началото на април да дойде и после само да го сглоби любимият. От Илиянци също си харесах и в един детски магазин порт бебе - 22 лв. страхотно розово не много тънко, но и не много дебело. Имаше и още много страхотни работи и всичките бяха на БГ фирма, но не помня коя.

# 114
З а раждането и аз още незнам ,но трябва да взема решение до 1-2 седмици.Мамите от сф ,къде мислите да раждате ,аз съм мн объркана ,постоянно чувам противиречиви мнения за болниците Аз искам да си е по ЗК раждането ми ,нормално,не мисля за сега да избирам екип ,пък ще видим накрая
Аз мисля да раждам в Майчин дом,искам нормално,дано да не се налага секцио Praynig,за сега съм за нормално,бебчо се е обърнал и всичко е ок.Без избор на екип ще съм,който ми се падне  Wink

# 115
  • София
Оххх дааа за раждането - ами както някой по рано беше казал, като сложиш нещата на кантара по добре в частна болница. Аз се насочих и по препоръка на моята АГ към Токуда и там определен лекар. За сега малката е с главата надолу и всичко е ОК за нормално, но никога нищо не се знае.
Предпочитам Токуда защото виждам какво е отношението и самата болница е Ок. Иначе до преди това клонях към Шейново, но нещо много, много не се изкефих на отношението и се отказах. А и ме дразнеше това, че като отида на преглед не си плащах на регистратура, а в кабинета на лекаря. После никаква отчетност. А и прегледа ми беше 50 лв., да сега е 40 лв., но поне мога да си ги възстановя тези пари от допълнителното ми здравно, а от Шейново не можех, тъй като и амбулаторен лист не ми издаваше АГ-то.
Както и да е - важно е всяка една от нас да се чувства ОК и да избере най доброто за нея и бъдещото и дете ( болница, лекар ).

# 116
  • София
  bouquet страхотна темичка   bouquet колко много сте изписали.... Simple Smile почвам да ви чета  Party

# 117
Ох, аз много се колебая м/у Майчин дом и Тина Киркова... и май ще си отида в Тина Киркова, защото моя бивша съученичка е акушерка там. Относно самото раждане... също казуса ми е страшен.  Thinking И аз не знам какво искам! За това отивам и както дойде, така... ако кажат секцио - така, ако не - нормално и това е... Не смятам да избирам екип, евентуално само акушерка - моята приятелка и то ако не е на смяна, когато момента дойде.  Confused

# 118
Аз за сега ще раждам в Окрьжна, лекарката ми е там и ще е с избор на екип. Тя е болнични сега, но ще се вьрне края на март. Ако не се вьрне ще е вьв Вита, там ходя на ЖК и имам голямо доверие на лекарката сьщо.

# 119
Добро утро!

Аз пак будувах тази нощ..добре,че днес е неделя...

Вчера обикаляхме из София да гледаме колички и съм мнохо щастлива,че в крайна сметка капарирахме,поне това да не мисля.С покупки и пранета ще се залавям след 1 март.И аз ползвах Сано на прах и съм много доволна,пак ще ползвам прахообразен,а омекотител може би ще пропусна отначало.
Днес цял ден ще си прекарам у дома,че утре си взех отпуска и ме чакат много задачи...

Общи условия

Активация на акаунт