Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 938
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Здравете момичета Wink Аз се позагубих,че с таткото вчера цял ден разместавхме и чистихме стаята.Сглобиме легълцето Party,да се изветрява и наместихме нещата ooooh!Сега ми остава само моя багаж да оправя и на бебка дрешките и другите неща да изпера.Ще снимам креватчето да ви го покажа,ама после или утре WinkСега малко отпочиваме и да ви прочета,че бая се е изписало Laughing
svetlanavaleva,аз също съм с високи левкоцити 15.1,но док ми каза,че съм в границите за бременни(20).Микробиологията и на мен ми е чиста,но ми растът мъдреци  и имам проблеми с венците ooooh!,та можело от това да е PeaceЧетох по нета и на всякъде пише,че в последните месеци тенденцията е да се покачват и повече TiredМен също ме притесняват и си мисля за сякви тъпотии,но гледам да не изперквам...
Витамини и аз пия Прегнакеър newsm78,ама не бях чувала за такова нещо.А това,че плодовете са абсолютна химия съм съгласна,но не се отказвам от тях.
А за хемороидите,имам и не се махат Confused Shocked,мажа ги с хемогел,но...нищо.Затихват и после пак.
Болки и те са налице,къде ли не #Crazy

# 511
Тъкмо си мислех, че такова нещо като хемороиди не знам какво е и... Изненада влизам днес под душа и какво да заваря. Огромно е. нямам запек, нямам раздразнения (засега) . Ама не го очаквах. Утре ще се оплача на АГ-то да видим какво ще правим.  smile3537 smile3537 smile3537 smile3537

# 512
Хемероид и аз имам от предишната бременност при самото раждане от напъването ми се появи. Не съм го мазала с нищо  newsm78 , но пък и той не се е разранявал. Само промивки със смрадлика. Храната има също значение - пикантно, люто, подпрвки, по-твърди храни само го раздразват повече. Засега не ме е болял, усещам го като се мия, но е безболезнен.
Дано бързо ви минава. Hug

# 513
Мамчета,да ви споделя - аз от 3-4 нощи киселини нямам!Пак не спя ,ама то е заради тежкия ми корем,който едвам премествам отляво на дясно и обратно на всеки 5-10 минути....та като се замислих - последните дни не съм яла плодове,ама никакви и сигурно това ме е облекчило за момента.Иначе доста банани и портокали си похапвах  Embarassed
същата съм и аз,това с обръщането е трудна работа.
Ками , много тежко става вече не знам как ще я добутваме до края......  newsm78
А така чакам да ги гушна тия бебчовци вечееееееееее  Heart Eyes txtloves newsm04
ще я добутаме,успокоявай се че остана още малко Hug,как са при теб бебоците?бунтуват ли се? box box
хихихи при мен е тежко вече съм с 20 килограма в повечко и едвам се мъкна  ooooh!
А бебоците са ми много немирни ,особено вечер като се прибере татко им от работа,явно чуват че говорим и започват едно представление....страшна работа  #Crazy

# 514
Мечо Simple Smile

и аз се чудя какво да мисля за тези левкоцити...стерилна урина пусках- ОК е....влагалищен секрет и той е ОК... не съм настинала..нямам други оплаквания....
....почвам вече да си мисля да не съм хванала някоя токсоплазмоза или някой друг паразит....т.е. да имам някаква друга инфекция в организнма, която протича безсимптомно....

а що се отнася до витамините незнам какво повече да добавя...споделих това, което ми каза небезизвестния д-р Илиев от Токуда....иначе факт при мен бебето е доста по-голямо....по-голяма главичка...дори има предположения, че това е заради гестационен диабет...после се оказа, че нямам, ама пък съм имала някаква пред форма на гест. диабет.....

# 515
Нещо ме хванаха страховете и водя политика на таткото да присъства на раждането, за да  ме успокоява

# 516
И той кво? Има ли шанс да се навие?

# 517
И той кво? Има ли шанс да се навие?
Никакъв Mr. Greenпредният път беше много притеснен, но аз съм решила, че искам сега да ми държи ръката, но тогава ще раждам ли или него ще спасяват Laughingпробвам се, но мисия невъзможна

# 518
Добро утро, мами!
Относно витамините - моята приятелка е с 3 месечно бебе и преди седмица беше при Д-р Кирязов, най-известният педиатър във Варна с псевдоним Д-р Хаус. Бебето е с много малка фонтанела и той също го отдава на витамините, които се пият по време на бременноста, бил твърдо против приема им. Това с фонтанелата било сериозно и понякога се налагала оперативна намеса. Не искам и аз допълнително да наслагвам някакви паранои, по-добре всеки да се консултира с ЖК/АГ. Аз в момента пия Огестан, но имам за 3-4 дни и после мисля да го спра, иначе от самото начало си пия Витамин Ц.
Същият доктор е против смесеното хранене, казал че така се мъчи бебето и майката. Незнам, то е както въпроса с даването на вода на бебето, всеки си има своя теория.

# 519
Здравейте!
Относно витамините: аз съм си ги пила почти от началото, и до днес - всеки ден. Също ям и много плодове.
Да измрънкам, че съм болна. Яко ме боли гърлото, мноооого дълбоко от едната страна..чак се чудя дали не е възпалено и ухото, защото мен от малка ме удря в ушите. През нощта имах и температура и запушен нос. Пълна идилия. Ще ходя на чичо доктор днес. Само не знам дали има смисъл, защото аз откакто съм бременна не съм пила лекарства и смятам така да продължа до края... ако ми предпишат някакви и започна да ги пия, каквато съм паника, ще изперкам още повече.  #2gunfire
Аз съм кълбо от нерви! Сън няма вече почти НИКАКЪВ. Само нерви и болежки. Дано поне бебка да си е добре, а не като майка си..  Sick Нямам търпение вече и да си призная, всеки ден ми тежи. Да ми е жива и здрава бебка и времето да минава по-бързо, за да си я гушна и да минем на следващото ниво...
Мами, хубав ден от мен!   bouquet

# 520
  • София/Варна
Същият доктор е против смесеното хранене, казал че така се мъчи бебето и майката.
Този лекар какви специализации има в сферата на детската гастроентерология и детското хранене (знам, че е много моден педиатър във Варна)? Защото специалистите, които са компетентни да дават съвети за това как ще се храни бебето са в тази сфера.

# 521
добро утро коремчета Grinningние още се гледаме с малката,по обещ ще я водя до док. да я види.Бебо не спира да ме ритка.Витамини пия и през 2-те бременности-не съм чувала за едро бебе и т.н.

# 522
Добрютро и от мен!  kaffeetrmker_2
Снощи пак с големи мъки заспах... някъде около 2 без нещо. Трябваше да стана в 7ч. но се събудих в 6:20ч. Ходих до поликлиниката да ме боднат за ПКК и урина, гладна и жадна, и сега си пия кафенцето четейки ви.
Желая ви хубав ден и успешна седмица!  newsm53

# 523
Добро и от мен!  smile3525

Аз ей сегичка заминавам до личната да ми приготви катрона за болничните, че квато съм отнесена и без това отиваме племенничето да види.

Весел ден! smile3525 newsm51

# 524
Привет и от мен Simple Smile
пожелавам ви да сте здрави и успешна седмица,
аз си взех отпуск за планината и ми е много гот, че съм малко почивка от работата, че доста се изморих...
бебо не ми е много активен тия дни, поритква по малко, дано да е добре.
дано всички бебчета са добре.

Petya
, хубаво че споделяш опит на приятелка тук, но бебе може да се роди с малка фонтанела по много причини, също така това и нищо да не значи, т.к. главата расте до затваряне на шевовете, което е почти до пубертета, индивидуално е и комплексно  Peace
аз също не пия синтетични витамини, док не ми ги е изписвал, но за някои витамините са важни по време на бременността за други неща, независимо дали док ги е изписал или от опит ги приемат.

presley, дано се разминеш по-леко и да нямаш Т вече, да си го преборила тоя вирус  Peace

ася, и други, ако сте на преглед през седмицата, стискам палци всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт