Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 995
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
За тези, които ще сключват брак, избор на дата:
http://antoanela.wordpress.com/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/

Синковеца спа лошо, и  аз заради него, няма да ходи на градина днес, ще го заведа профилактично на лекар, няма никакви симптоми, но все пак.......

# 151
интересно заглавие, сега ще прочета Simple Smile благодаря, ani .
дааам, и placa къде е  Wink

# 152
Добро утро и от мен Simple Smile
Вчера се събудих към 3:30 и от малчо после не успях и да заспя, предремах за 30мин само. Към 5:30 ММ се събуди, пихме кафе набързо и в 6 в колата да вземем още 2 момчета и на риба   bigdance2
Докато пътувахме валя дъжд, после го обърна и на сняг за кратко, добре, че си взех лаптопа и си повисях в колата, риболовците пък се кефеха, че им кълвеше. Спря дъжда и почна да се постопля, като ми станеше студено се мушках при собственика до печката. Към 11 часа като блесна едно слънчице направо приказка, взех си столчето и книжката и забравиха, че съм там (любимата ми част от излетите). Направихме си бабрекюто и задуха, намерихме си завет на язовирчето и така пак напичане докато почти се скри. Тръгнахме си към 6 всички доволни, и към 7 си бяхме вкъщи. Е днес ще трябва да си наваксам спането, ама сигурно ще е така 1countingsheep че малчо не ме оставя обикновено през деня да спя.

# 153
Добро утро и от мен  preggo
Пожелавам ви хубава седмица  Hug
Аз тези дни изобщо не съм в настроение, започнах много да се притеснявам за раждането, дали всичко ще е наред и тем подобни Sad
За покупките си харесах едно креватче втора употреба и май ще е то и без това имаме да стягаме къща където бебка ще си има своя стая и направо цялостно оборудване ще се купува след 2 години.

# 154
  • София
Добро утро и от мен,

Събудих се в 6:30 ч. за да ходя до 00 и после по никакъв начин не можах да заспя. Въртях се на къде ли не, но заспиване няма. И пуснах ТВ-то да гледам Сутрешният блок, после към 7:30 ч. закусихме с любимият и той тръгна за работа. И аз се помотквам още. По късно трябва да отида до ритуалната да дам документите, които ни искат и после ще се прибирам, че днес май няма да е много хубаво времето за разходки.
Доволна съм поне, че в събота отидохме до Илиянци и си харесахме легълце и сега остава само да го поръчаме. И май ще го поръчаме началото на март, а не както мислехме към средата-края, защото така както върви малката по ехото - с 2 седмици напред.....просто незнам дали и няма да ни изненада по рано. От началото вървеше с 1 седмица назад, а си навакса изоставането, та и още 1 седмица напред. Stop Stop Stop
С дрешките сме почти готови, остава само да купим още няколко, да си харесам - порт бебе. И остава да купим прах и да започна да ги пера.

# 155
Добро утро тумбачета!

В последните 2 седмици кви ли болежки не минаха през мен, изсипаха се като изведро, та зъби ли не бяха, крака, цистити, едното минава - другото идва. От 2-3 дена ме мъчи един хемороид - няма спане от него, за пръв път имам такова нещо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  , имаше мами които също се бяха оплакали от тази досада, маля казвайте лекове, че тва чуда ще ме довърши и дано като мине да не излезе нещо друго, че вече  #2gunfire

# 156
Добро утро и от мен. )
При мен спането си е както обичайно, спя, но вече и на страни ми е трудно, болят ме кокалаците, за ръцете не ща и да приказвам...)

Сега от 11ч. ще водя щерката на кино, че ми е проглушила ушите от 2-3седмици (искаше да ходи на Немо, но го изпуснахме).

Баща ми утре пътува за Германия и ще се връщат заедно с майка ми, няма да го има около седмица, та се надявам да не тръгна тогава да раждам. ) Че и мъжа ми все пак е на работа през това време.)
А тези дни трябва да измисля (до петък) и дата за раждането, за да може да си направи графика за работа. )
Мисля че се спрях на 13.03.2013г., но ще говоря утре и с моята лекарка.

# 157
Добро утро. Как ми се иска и на мен да кажа "Събудих се в...", нооооооо уви.... тази нощ ВЪОБЩЕ не успях да заспя  #Crazy Друг път поне 1-2 часа връзвам на нощ, но тази беше коварна. Имам ужасно силни болки в седалището и лежането по гръб е мъчение. А настрани като легна, започва да ме стяга коремът... не е една беля, не са и две ...  Mr. Green
Днес ще е поредният прохладен  Mr. Green зимен ден, но аз смятам да се поразходя, че ако не го направя, пак само ще похапвам цял ден.
Поздрави от мен , мами !   Nature Sun With Face

# 158
аз пък съм станала сънливка, спи ми се по принцип, едва се събуждам сутрин, за да изпратя децата на училище, но при мен проблемът е като при Мира, накъдето и да легна, след половин час ме заболяват ребрата, все трябва да се завъртам, много ми дотежава коремчето вече Grinning

# 159
Но съм се зарекла никакво пране на ръка, както беше преди в началото с първото бебе.
Защо си прала на ръка?

# 160
  • София
Добро утро тумбачета!

В последните 2 седмици кви ли болежки не минаха през мен, изсипаха се като изведро, та зъби ли не бяха, крака, цистити, едното минава - другото идва. От 2-3 дена ме мъчи един хемороид - няма спане от него, за пръв път имам такова нещо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  , имаше мами които също се бяха оплакали от тази досада, маля казвайте лекове, че тва чуда ще ме довърши и дано като мине да не излезе нещо друго, че вече  #2gunfire

Аз имам проблем и се чух с АГ-то и тя ми каза да си взема - долопрокт или прокто-гливенол, но категорично и отказах тъй като с мазане мисля, ефект няма да има, та се разбрахме да си взема Цикатридина - глобули...вижда ми се по добър и ефикасен вариант. От днес мисля да почна да ги слагам та да видим какво ще стане, че в събота съм на преглед и каза, че ще ме гледа да види какво е положението с хемероида  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Според мен преди да купуваш и слагаш каквото и да било по добре се консултирай с АГ-то си.
Иначе за успокоение - промивка с смрадлика.

# 161
Привет на всички мами и от мен! Явно абсолютно всички имаме проблеми със съня Simple Smile аз започнах все повече да отлагам този момент, че се почва едно въртене, пъшкане, потене и само броя часовете до сутринта. Напоследък взех много да се потя нощем? Вие така ли сте?
Към мамите с предна плацента - как усещате бебо? При мен е много странно, има дни когато е много активен обикновено през уикенда (сигурно ни чува като си говорим с баща му), има моменти когато не се включва ден/два. Или е поспаланчо и мързеливко или аз съм по-безчувствена. Но вчера така риташе, че чак си ме наболяваше. Другото, което ме дерзае е как да различавам подготвителните контракции от ритането и хълцането и мърдането на бебчо.
И другото за което се тревожа е, че все още не сме купували нищо, че чакам вече 2-ри месец милионите от НОИ Simple Smile Ориентирала съм се към количка от продавалника, защото там има добри попадения на разумни цени, като за сега съм се спряла на марка Graco и искам да е комбинирана. Вие на каква марка/модел сте се спрели или вече сте купили?
За кошарка - много ми харесват на АВ Мебели, гр. Ямбол, някои чувал ли е нещо дали са качествени?

# 162
  • София
Добро утро и от мен!
Като гледам колко е "добро" за повечето... и аз от отбора на неспалите тази нощ  Tired Дъщеря ми пак се разкашля, по едно време реши, че я е заболял корем и замрънка, после пак кашлица и т.н., та сега си е вкъщи и ще я водя вече на лекар, че ми писна с тия кашлици - 2 месеца вече ту кашля, ту спира. Да не говорим, че в групата й имало едно дете май със скарлатина, та направо и един гърлен секрет мисля да й направят... А днес ми се почиваше, добре че поне поспахме до късно сутринта, след тия нощни изпълнения Crazy

# 163
Привет на всички мами и от мен! Явно абсолютно всички имаме проблеми със съня Simple Smile аз започнах все повече да отлагам този момент, че се почва едно въртене, пъшкане, потене и само броя часовете до сутринта. Напоследък взех много да се потя нощем? Вие така ли сте?
Към мамите с предна плацента - как усещате бебо? При мен е много странно, има дни когато е много активен обикновено през уикенда (сигурно ни чува като си говорим с баща му), има моменти когато не се включва ден/два. Или е поспаланчо и мързеливко или аз съм по-безчувствена. Но вчера така риташе, че чак си ме наболяваше. Другото, което ме дерзае е как да различавам подготвителните контракции от ритането и хълцането и мърдането на бебчо.
И другото за което се тревожа е, че все още не сме купували нищо, че чакам вече 2-ри месец милионите от НОИ Simple Smile Ориентирала съм се към количка от продавалника, защото там има добри попадения на разумни цени, като за сега съм се спряла на марка Graco и искам да е комбинирана. Вие на каква марка/модел сте се спрели или вече сте купили?
За кошарка - много ми харесват на АВ Мебели, гр. Ямбол, някои чувал ли е нещо дали са качествени?
Аз съм по същия начин със съня и се потя по цяла нощ, едвам дишам, непрекъснато отварям прозореца и моят само мрънка, че умира от студ с мен.
На мен ми подариха комбинирана количка на Бертони Атланта, предишните и ползватели бяха доволни от нея пък ще видим аз. Едно не и харесвам, че е триколка и не зная как ще се оправя с нея, но дано да не е много трудно управлението и.
За покупките и аз чаках милионите от НОИ, който дойдоха миналата седмица и мисля сега в петък като ходя на преглед в СФ да се отдам на покупки Simple Smile

# 164
  • София
the_witch, не се притеснявай, че е триколка, съвсем добре си се управляват.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт