Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 005
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте априлки. Аз си имам един страхотен априлски бебок който поотрасна .
Пожелавам леко и безпроблемно раждане и много сладки бебоци за гушкане.
От него ми остана един излишен стол за кола ето го:
http://prodavalnik.com/stol-za-kola-kosh-chicco-artsana-0-13kg-i17147041
И извинявайте за нахлуването в темата ви.

# 166
Добро утро,
и аз трудно спя, въртя се много ставам до тоалетна, пия сода, ужас....ако и някое от децата се събуди, няма спане.
Наистина накрая много бавно минава, и е най-тежко.
Лека седмица момичета Simple Smile

# 167
sunlight_eli, помня, че дневно бебешките дрешки бяха малко за една пералня, а и в началото да е по-стерилно уж...
За пелените в родилното - с тях увиват бебето като се роди, поне моето така беше, после след няколко часа, му сложиха дрехи и т.н. И после ги изхвърлят, предполагам.
За хемороидите - Масту супозитории.

# 168
Вие на каква марка/модел сте се спрели или вече сте купили?
За кошарка - много ми харесват на АВ Мебели, гр. Ямбол, някои чувал ли е нещо дали са качествени?

Bexa или X-Lamder XA  Simple Smile
А за кошарката, мисля да е на Hauck.  Rolling Eyes Ето на този модел съм се спряла за сега:
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=400

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 11:17 от presley

# 169
Аз още не страдам от безсъние, даже напротив, обаче свикнах да си лягам в 2-3 нощес и да спя до 1-2 на обяд, а днес трябваше да стана към 9, за да ходя да си взимам новата ЛК, а и след 1 час отивам на преглед, т.е. не мога да си легна сега и умирааааааам за сън #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бтв вчера си купих един сутиен за кърмене от H&M за 25 лв и е много удобен, чашките са като излети, от някакъв органичен памук е, и е страшно удобен, пробвах онези дето бяха 2 за 25 лв и 2 за 35 лв, те са комплекти бял с черен и бял с прасковен, ама нещо не ми допаднаха особено.

И така, стискайте палци за прегледа, дано с бебка всичко да е наред, а и с мен, че миналия път ми стана лошо в кабинета, каквато съм кека  Joy Joy Joy

# 170
Здравейте скъпи мами Simple Smile

бързо напредвате с темите вие Wink

опитвам се да ви следя, ама ми е трудно Simple Smile

обсъдихте ли вече въпроса с бебешкото креватче?

от няколко познати вече чувам, че не било удобно да си купувам от тези големите кревати от MDF, които имат и повивалник и шкафчета и какво ли не и после ставали като з юношеско легълце, защото когато бебчо плаче нощем трябва да се става постоянно от спалнята и да се ходи до неговото легълце. По-удобно било да се вземе креватче на колелца (не непременно от тези пластмасовите с план, които са сгъваеми), което можеш вечер да си придърпаш до спалнята и после на сутринта отново да си го дотъркаляш до постоянното му място.

Вие какво сте чували по въпроса, кое е по-удобно и какво бихте препоръчали?

# 171
Aз заспивам около 12ч.  и ставам към 5-6ч. за тоалетна, после къртя до 11. Не мога да отлепя сутрин. Часовникът ми звъни няколко пъти, аз пълен игнор. Спя настрани, но започва да ми става не толкова удобно вече. Въртя се много, ама сега спалнята е само моя и имам място  Laughing

Легълцето ни е с колелца-дървенко, смятам че е голямо удобство.

Мами смятате ли да водите децата на море това лято, те август ще са на 5 месеца.?

# 172
Добро утро и от мен момичета  Wink Аз съм добре,малко поизчезнах тези дни и ето ме сега LaughingБебка е добре,риткаше до одеве,че вчера беше в по-сокойно настроение и аз каквато съм шаш,се притисних ooooh!То може детето да е било изморено,че в събота на хубаво парти бяхме   bigdance2 че на едни приятели дъщеричка им се роди  ylinfant И снимки видях,ама какво е мишле Heart Eyes
Момичета за левкоцитите и аз знам,че е нормално да са завишени,а МБ показа,че не се изолират микроорганизми Party
Венците и мен си ме мъчат,даже в петък пак ми махаха част от венеца,че се разраствал ooooh!
Днес си записах час при др.Диков,да се видим и поговорим за раждането.Той сега работи в Тина Киркова,иначе е бил в Шейново.Та тази седмица съм при него,а за другата си записах час за фетална бометрия и доплер във Фемина.Нямам оплаквания(освен нормалните болежки),ама ми беше написано като препоръка на последната ФМ.А и нали моя по ЖК ме вика чак н 25,та да съм спокойна Hug
За спането,и аз едвам едвам,то е въртене болки,гадна работа,ама ще ни мине след 2 месеца,че и по-малко
svetlanavaleva ние си взехме от тези които стават и на юношески PeaceЗа мен това е легълцето,а и то ще ни е до нашето легло,та разкарване много няма да има Laughing
Шаварче ,а бих го завела на моренце WinkСтига да имаме възможност ще отидем,но първо да мине голямото събитие пък ще видим Hug

# 173
Легълцето ни е с колелца-дървенко, смятам че е голямо удобство.

Мами смятате ли да водите децата на море това лято, те август ще са на 5 месеца.?
Аз съм се спряла на голямо дървено легло със скрин, защото мястото ни е ограничено и няма как да го местя, ако е на колелца, но съм чувала, че тези на колелцата са по-удобни от гледна точка на разходките.
Ако всичко е наред ние сме решили да скочим до морето началото на септември, защото тази година ходихме август и дори аз не издържах на горещината от 13 до 16 ч. Като се има в предвид, че бебка ще е още по-нежна сме го намислили да е по-късно, но да не го пропускаме Simple Smile

# 174
Шаварче - относно морето, аз съм родом от Варна и съм замислила поне месец да изкарам там.  Да видим дали ще се осъществи,  но се усещам как си мечтая за този момент. Мен нашите от бебе са започнали да ме мъкнат по палатки, планини и морета и бих казала, че ми се е отразило доста добре.
Относно креватчетата - за дървените съм чувала единствено, че е по-лесно да се научат да се изправят после. А това за ставането вечер, за мен не е проблем тъй като спалнята ни не е много голяма - ставам и съм до креватчето.
Дайте идеи за колички, наистина съм полудяла, от две седмици само гледам сайтове и не мога да взема решение - само знам, че не искам да е Чико. По принцип ми се иска  да е комбинирана 3 в 1 до 600 лв макс.

# 175
  • Пловдив
Привет Simple Smile
При мен проблема със съня е, че никога не ми е достатъчен Mr. Green лягаме към 23:30-00:00 и ставаме в 07:30. През нощта рядко се будя, освен ако малкия не ме повика, че му е свършила водата... Наобяд, когато имам възможност си поспивам - 3-4-5 часа Whistling Mr. Green

Относно легълцата - тези комбинираните, които са с повивалник и после стават на юношеско легло, за мен са пълна глупост Whistling Peace ЛИЧНО мнение Peace Peace Peace
Предпоалаг всеки ще направи детска стая на детето си след 2-3 години, а тогава леглото едва ли ще се "впише" в изцяло новото обзавеждане newsm78
Така си мисля аз де... Нашата кошарка ще е тази от баткото. Удобството за мен е, че се махат 3 от решетките и така някъде около годинката дребния си се качваше и слизаше сам Peace Скрина е на същата фирма, а върху него е и повивалника - широк и достатъчно висок Laughing
Имаме и преносима кошарка, понеже сме си все някъде на път - удобство си е, но в никакъв случай не бих я ползвала за постоянно. Свали ли се нивото (някъде към 4тия месец), става адски ниска и постоянното вдигане и слагане на все по-тежкото бебе разказва играта на кръста.
Имаме и кошче-люлка Heart Eyes Ползвано е някога от баща ми и чичо ми, след това от мен и сестра ми, основно поправено заради бъдещия батко и сега пак мисля да си го ползвам него докато може Simple Smile

Шаварче и ние за морето мислехме... Живот и здраве, на 30.06 ще правим Кръщенето, след това сме два месеца на балкан и евентуално септември, ако е хубаво времето, ще отскочим за десетина дни на море Simple Smile Ще видим как ще стане, че тогава баткото ще тръгва на градина (ако го приемат, дай Боже), а също е и рожденник в началото на месеца... Абе отдалече сметки си правим, пък да видим какво ще излезе hahaha

Пловдивчанки, напомням, че в групата съм пуснала събитие за среща... Включете се там да се разберем кога и къде Simple Smile

Сега Ви оставям, че продължавам с чистенето Crossing Arms

# 176

Не. Възнамерявам да пропусне бебка морето. Догодина обаче няма да й се размине  Heart Eyes

# 177

Дайте идеи за колички, наистина съм полудяла, от две седмици само гледам сайтове и не мога да взема решение - само знам, че не искам да е Чико. По принцип ми се иска  да е комбинирана 3 в 1 до 600 лв макс.
Аз съм се спряла на тази количка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12802&cat=66
На живо е още по-хубава,лекичка е и е маневрена  newsm68

# 178
Аз съм се спряла на тази количка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12802&cat=66
На живо е още по-хубава,лекичка е и е маневрена  newsm68
[/quote]
Да, и аз към този модел клоня най-много. Цената е доста добра, а в един оказион пробвах и маневреността, също на ниво. Благодаря!

# 179
Момичета,аз да попитам за прането Rolling Eyes
Мислите ли че е одачно да пера на бебка дрешките в пералнята,при положение,че се перат работни дрехи в нея(и то много замръсени newsm78 И аз мислех на ръка(знам че е кофти,но...)
Момичета за Malibuto.На дизайн е много готина,но аз не можах да намеря добри отзиви за нея и я отказахме,пишеше че се чупела рамата.Иначе е мн.готина,особенно дисни вариянта с Мики Маус WinkВижте потърсете,не искам да съм лошия вестоносец Peace не ми се обиждайте  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт