Грижи за косата - 91

• 49 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се за нахълтването в темата ви, но имам нужда от съвет. От две седмици косата ми не търпи никаква прическа - каквото и да направя и колкото и лак да пръскам след 5 мин. сякаш сега съм я измила - мекичка и чиста Shocked Смених шампоана, лака за коса, маската всичко пробвах, но нищо не помага. Не съм пред цикъл и не съм променила начина си на живот през последните две седмици. Снощи се навих на дунапренени ролки - косата беше изчита, навих я влажна като преди това сложих пяна. Сутринта махам ролките пръскам с лак за най - силна фиксация и докато изляза до входа вече не съм къдрава ,а на вълни и без грам лак на главата!!! Моля за съвет, че вече ми писва от тази моя перушина Rolling Eyes

# 676
+1 за Митик ойл  Peace
Вчера гледах клипче в жените.бг за изправяне на коса с фиби и после слагане на чорап , направо се изумих дали е възможно да стане права косата така без преса  Crazy

Най-хубавата права и ефирна коса, с обем става със сешоар, ако косата го позволява. Незнам защо жените масово си съсипват косите с преса за 1 изправяне  Peace Малко умение иска, не е никак трудно, а косата не се гори като с преса. Преди години, преди да се изруся, всеки ден ходех със сешоар на главата, имах страхотна коса, нито ми е цъфтяла нито нищо. Смятам, че жените не ги бива със сешоар, затова се горят с преса Simple Smile За мен преса за изправяне се ползва за много трудна коса, или за фиксиране на краищата  Peace

# 677
И аз харесвам Митик ойл-а.В началото го помислих за леко, но после ми хареса ,не утежнява. Peace

# 678
Със сешоар не мога да се направя, не ми се получава и това е!
Пресата ограничих до минимум.Напоследък използвам дунапренени ролки.Ходя си така без прическа, рошава.Но преди почти всеки ден се изправях.Вярно е,че с издухване със сешоар става хем право, което стои по-естествено,хем с обем, а и краищата са извити.Имам кръгла четка,но не се справям просто с тази задача.А и много се дърпа косата така, също изтощава,макар и много по-минимално.

# 679
С издухване със сешоар краищата стават такива каквито ги направиш и не изтощава  Peace На най-силната и топла струя съм се правила и имах страхотна коса, но пустото русо я съсипа  Laughing Дори и чупки съм си правила със сешоар, но с преса стават по-хубави Simple Smile

# 680
Здравейте. Направих си сега тази маска с тривитаминол, обаче единствените продукти, които сложих (тъй като само тях имах), бяха 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. зехтин и един жълтък. Мислите ли, че ще има някакъв ефект така или трябва да си направя оригиналната маска?

# 681
Извинявам се за нахълтването в темата ви, но имам нужда от съвет.,,,Моля за съвет, че вече ми писва от тази моя перушина Rolling Eyes
Познат ми е такъв проблем. Преди 6г. и аз бях  в подобна ситуация, но  благодарение на зъболекарката ми си направих изследвания на щитовидната  жлеза и се оказа, че съм с Хашимото. Оттам проблемите с косата, килограмите, зъбите, нервите. Дано не е това и при теб, но при такива промяни е добре да се провери щитовидната жлеза- тсх, фт4 и т.н.  Peace

# 682
Моля препоръчайте крем за суха коса.Фризьорката ми казва,че косата е ''природно суха'' и просто си иска грижи.До сега ползвах Loreal Pro Techni art,ама ала-бала.А , и да питам слагате ли масла в боята при боядисване? newsm78

# 683
  • Varna

Вчера гледах клипче в жените.бг за изправяне на коса с фиби и после слагане на чорап , направо се изумих дали е възможно да стане права косата така без преса  Crazy

Даа! Клипчето е много вдъхновяващо и съм се решила да изпробвам този метод, но ще мога чак другата седмица. Та ако някой го пробва през това време ще се радвам да сподели.  Peace

Ето ако ви се струва интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

# 684
И аз мисля да се пробвам утре да видим Simple Smile Ако става ще е супер,край на пресите  Crazy

# 685
Аз не съм съгласна с твърдението че пресата гори а сешуара не Naughty,при всички случаи независимо дали е преса,сешуар,маша и.н. това си е топлинна обработка и няма как да не гори косата,ако сешуара беше толкова безвреден и правеше косата толкова страхотна без да я уврежда нямаше да ползваме продукти и при него за защита от топлината Peace,а и понякога пораженията не са толкова видими ако са по малко.

# 686
Не искам да споря, но от опит съм го разбрала  Peace Те пък тези продукти за топлинна защита са толкова смешни, но това е друга тема  Laughing Не искам да споря  Peace

# 687
Аз също няма да споря,просто това си е доказан факт Peace

# 688
Е добре щом казваш   Laughing Всеки сам за себе си решава какво да си прави и слага на косата, така че няма какво да се обсъжда повече Simple Smile

# 689
Така е няма спор,смятам че няма нужда от подигравателни емотикончета,големи хора сме и всеки има право да изкаже мнение,явно аз съм си преценила че ми уврежда а ти обратното,да не забравяме и че всяка коса си е различна и някои носят повече на третиране други не чак толкова Peace

Общи условия

Активация на акаунт