Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 923
  • 645
  •   2
Отговори
# 165
Добро утро и от мен!
Ивче, и тук всичко е бяло  Twisted Evil , а вече имам доста пъпки на лалета ....дано отселеят  Praynig  ,още студ и още сняг ще има  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 
Мари, благодаря за кафето, мислех така да съм цял ден, но ще пътуваме днес да видим  newsm78  дано е ползотворно.  А свикване няма да има, просто адаптацията към самотния период е по-бърза....Лек път на морския  Hug
Марийче, и самотат си има хубави моменти  Wink , ще се отдаваме на любими занимания пълноценно и времето ще минава по-бързичко  Wink
Коконче, как така сама ще си пиеш кафето  newsm78   при наличие на тия технологии, аз никога не си го пия сама, а с приятелки от различни краища на света  Laughing  Пък и да е тук морския, той си пие кафето с приятели, мого рядко сутрин се засичаме  Laughing  дори гледаме да сме в различин заведения  Wink Все пак всеки има нужда от лично пространство  Wink
Хубав ден Русалки  Hug

# 166
Добро утро и от мен,момичета!
Мари,много  Hug и от мене. Лек път на момчето ти.Знам,че е трудно.И аз толкова години не се научих да го приемам спокойно.Добре,че не се засякоха и двамата да изпращам,че не знам тогава как щях да се чувствам.
Но пък снощи имахме обаждане,друго е да чуеш познатия глас.Покрай професионалната информация,която обменят двамата ми морски,успявам и аз да се вредя за малко.
Иве,аз съвсем забравих,че си от Русе Embarassed Снегът дойде и при нас,но се топи,не се задържа.
Приятен и спокоен ден ! newsm10

# 167
  • UK
Добро утро Hug
 СНЯГГГГГГГГ #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
тъкмо бяха цъфнали дръвчетата, сега ще ги попари ooooh! Ех, тая баба Марта, докато не си покаже рогата, не може Mr. Green
Веси Hug ние сме на обратното с ММ Crazy всичко правиме заедно и затова после така си липсваме един на друг Heart Eyes а и на мен, тея технологии далече не са ми достатъчни и не могат да заменят реалното присъствие Crossing Arms Rolling Eyes
Мари  Hug

# 168
Минавам да пожелая лека нощ  Wink  , че преди малко се прибрахме. Денят ми беше страхотен на пук на лошото време  Laughing
Коконче, не мога да остана безмълвна и не искам да ме разбираш погрешно, но въпреки че нашите мъже не споделят всеки миг от живота си с нас, не си мисли, че не ни липсват или ние на тях....просто не сме от тия дето вечно мрънкат и говорят за липсата на половинката..... Това няма да промени нещата, това е избор на живот, това е нашия живот....а щом сме го избрали се стъраем да го улесняваме, все пак е 21 век  Laughing  . Аз лично приветсвам новите технологии, какво по-добре от това да видиш любим човек, дори и на  другия край на света, да видиш грейналото му лице и да размениш мила дума, нищо че  е на една ръка растояние и не може да го докоснеш......но все пак е нещо  Peace . Жалко е,че в свят като този ,толкова хора се чувстват самотни ..... Дори обкръжени и обгрижвани от любимите си хора, все остават някак си затворени в своя собствен свят,откъдето всичко изглежда като една огромна лъжа.....Може би имат  страх да се доверят..... само защото си мислят, че няма да бъдат разбрани.....или просто не искат да приемат действителността   newsm78
Сладки сънища и спокойна нощ!

# 169

Намерих в нета кафето,което Весела е приготвила за нас.Сервирам го с удоволствие и с пожелания за приятен и спорен ден.
Очакваме Мари скоро да влезе във форма и пак да ни глези с нейното сутрешно кафе.

# 170
Добро утро, принцеси  Hug
Маме, страшно е кафето  Peace
kokona20, ти наистина ли мислиш, че нашите половинки не ни липсват  newsm78. На всичкото отгоре съм убедена, че има двойки, които са по цял ден заедно и въпреки това не са щастливи един с друг. И аз като Весито приветсвам всички съвременни комуникации  Grinning

# 171
  • В море от любов
Добро утро и от мен!
Днес съм на чай, че с този сняг навън нещо не ми върви кафето   Mr. Green
Като се замисля ние сме заедно само сутрин рано и вечер късно  newsm78 , а при заминаването както преди, така и сега първите две седмици са  Cry , после се свиква.

# 172
  • UK
Добро утро, принцеси  Hug
Маме, страшно е кафето  Peace
kokona20, ти наистина ли мислиш, че нашите половинки не ни липсват  newsm78. На всичкото отгоре съм убедена, че има двойки, които са по цял ден заедно и въпреки това не са щастливи един с друг. И аз като Весито приветсвам всички съвременни комуникации  Grinning
Малей, вие ме разбихте бе момичета #Crazy
как можахте да схванете думите ми по този начин???
Къде съм казала/ написала, че не ви липсват?! Нима е възможно да не усещаш липсата на човека, когото обичаш, а той е на хиляди км от теб Thinking
Не вярвам да има човек на когото да не му липсва любия!
Аз просто не мога да живея (по същият начин) ако моят любим не  е до мен. Може и да е въпрос на нагласа , а може и да съм просто такъв човек  Crazy
Разбира се, че има всякакви двойки,  но мен, те не ме вълнуват, всеки избира, как да живее живота си и всеки си определя ценностите!
Едни са щастливи по един начин, други по друг.
Аз само написах, кое мен ме прави щастлива и кое натъжава.
Разбира се, че съм ЗА комуникациите (нови, стари те само улесняват връзката ни) но предпочитам да си е до мен постоянно Peace

Моля ви се, не търсете под вола телето в думите ми!  bouquet

# 173
Здравейте,момичета!!! Hug Hug Hug
Набързо влизам в темата,щото програмата пълна от работа и удоволствия  newsm68 newsm44.Бях в Софето по работа,сега съм в Смолян за кеф и почивка!!Вчера бяхме в Златоград и ядохме страхотен качамак и пататник!!От много години ходим на едно и също място да ги ядем и са си все същите-вкусотиййййййки!!! newsm53 След малко тръгваме за Кърджали пак по работа и приятелски срещи и утре трябва да финиширам в Габрово откъдето в събота трябва да се прибера росна прясна!Временцето тук е добро,превалява от време на време,ама е топличко и няма сняг!!Хайде чао за сега!!Весел и спорен ден ви пожелавам!!  love001

# 174
Добър вечер! Докато се наканя да намина да ви видя, станало тъмно.
Наде, само така  Peace  страшна инерция си събрала, много е важно да се съчетава полезното с приятното, а ти ги умееш тия неща  Hug  Връщай се, че май забрави нашия край и скоро не си го наобикаляла.
Ще се направя на разсеяна  Wink  и ще пожелая който има кого да гушка  luvbed  да си гушка, който няма, да не скучае  Laughing  и да набляга на високите технологии така бързо минава вечерта в сладки раздумки и добро настроение  spoko

# 175
Добро утрооооооо!!!

Веи,права си!!!Взехме инерция иииии намерихме едно чудесно хотелче -Пъстървата до Казанлък!!Има и живарници и чудесна рибка за хапване с бяло винце!!А пък във вторник трябва да съм в шуменската махала!! Peace
Айде до скоро и весели почивни дни!! Hug Hug Hug

# 176
  • UK
Добро утрооооооо!!!

Веи,права си!!!Взехме инерция иииии намерихме едно чудесно хотелче -Пъстървата до Казанлък!!Има и живарници и чудесна рибка за хапване с бяло винце!!А пък във вторник трябва да съм в шуменската махала!! Peace
Айде до скоро и весели почивни дни!! Hug Hug Hug

Сервиза ми събра очите   Crazy bouquet Много си позитивна Наде, радваш ме много!  Hug Hug Hug
Като сме в такава тема, да попитам на някой съпруга му да е на танкери? Искам малко инфо относно продължителността на курса да получа Rolling Eyes

# 177
коконче,продължителността на рейсовете не зависи от вида на кораба,а от политиката на компанията,в която се работи.
Разликите са големи.
Нали твоя беше за пасажер одобрен,  newsm78това не е за изпускане,защото е върхът.

# 178
  • UK
коконче,продължителността на рейсовете не зависи от вида на кораба,а от политиката на компанията,в която се работи.
Разликите са големи.
Нали твоя беше за пасажер одобрен,  newsm78това не е за изпускане,защото е върхът.
В публикациите ми, ли прочете, че не съм споделяла тук  Crazy В процес на избор сме иначе, т.к сменяме компанията, а аз искам там, където са най-кратки  Mr. Green

# 179
  • Варна
Здравейте,принцеси,няколко дена не съм се разписвала, Вече съм спокойна ,моя морски се обади от кораба . Кокона и аз се чудя защо искате да изпуснете такава оферта,доколкото знам на пасажер трудни се качва. Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт