Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 536
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
АБе общо взето,Фери просто си премълчаваше а Емко си ги наместваше нещата както му харесва,коя е майката ,къде живее,отивала на яхтата.....ама да чисти,и така нататък,а да и хотела бил на баща й  Joy,Халил-шофьорче ooooh!,а милата Зехра милата  Confused,чистачка а не майка...

Фери стана ей така Outta Joint

Аз искам да повдигна една тема
СЕКСА
Аз ли само забелязвам че там някак много странно е представено точно това удоволствие... Mr. Green
Корай с който преспа го забремени.....Емко също....освен Фери и Ханде-които ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯТ че да мирясат и хепи енд,вместо бира Корай и Емир,бутат количките,по крайбрежната....а готините коли ги заменят с ванове да има място за всичкоооо Joy

Нали трябва да представят чистата и  истинска любов, а не това, което правят в действителност  Peace

# 406
Добро утро  Hug Вани, малко по страшно е от твд  Mr. Green хубав ден

# 407
HugНе я плаши Laughingкакво е това newsm78

# 408
Мерси!
А има ли някъде сериите напред преведени?

# 409
ами не я плаша казвам истината аз вчера като гледах 1-ви епизод влезнах в филма след него питайме как съм си лягала  Joy и затова само през деня ще гледам  Mr. Green  ТВД е съкратено от The vampire diaries  Mr. Green

# 410
Мерси!
А има ли някъде сериите напред преведени?
В предишната тема има 1 сезон бг аудио има и серии от 2 сезон но незнам дали са валидни още за теглене Peace

# 411
Миленче и на мен така ми се стори и заради това и се отказах да гледам Simple Smile

# 412
Чистата истинска любов-включва секс!!!! Емир горкия две не виждаше вече 1 3 1 3.....бяга,баскет бол коремни преси,къде ли не ходеше,пропи се .....ама хормони не можеш да избягаш от тях Joy

# 413
ами не я плаша казвам истината аз вчера като гледах 1-ви епизод влезнах в филма след него питайме как съм си лягала  Joy и затова само през деня ще гледам  Mr. Green  ТВД е съкратено от The vampire diaries  Mr. Green
Еее аз сега гледам 2 еп еми те крещат само нищо не дават Laughing

# 414
Еее аз сега гледам 2 еп еми те крещат само нищо не дават Laughing
а ще го покажат то едно много странно  Joy

# 415
Чистата истинска любов-включва секс!!!! Емир горкия две не виждаше вече 1 3 1 3.....бяга,баскет бол коремни преси,къде ли не ходеше,пропи се .....ама хормони не можеш да избягаш от тях Joy

Така е ...но според турските сценаристи очевидно не е, щом дори продавачката в магазина може да се държи естествено и освободено, а момиче в университета - НЕ. Иначе видяхме, че Е и Корай са си съвсем нормални с другите момичета Peace

# 416
  • София
Здравейте, изкуших се и аз да изкоментирам тази тема за секса. Много ми стана и на мен странно, някак ги претупват в тази част нещата и добре наблягат на чистата любов, ама то тази любов на мен малко странна ми дойде. Изгледах по-скоро прехвърлих серииките до края, но са само на турски и там като гледам ми те / Е и Ф/ само си вика и се карат и Емир все бие някой заради Ферия, пък иначе показват истинската любов без секс. Странна работа....
Иначе филмчето много готино, но някои неща определно са по-особени Simple Smile

# 417
Здравейте Hug и благодаря за кафенцата.
Така и не разбрах, кой филм коментирате освен вампирчетата!? newsm78
Много ме разсмяхте с този ФЕмирски кекс. Joy
Той hahaha Емко го удари на пост и молитва откакто се запозна с Фери. Има няма два пъти с нея за година и половина и един път с Руя. Значи Емир и Корай с другите моми са нормални, но с нашичките са ненормални. Joy
Евита, ти май попита дали го наричат на галено име, засичала съм във фейса на някои места, че му казват Чача -ÇAÇA.
Снимката е придружена с това изречение-Have a nıce week.

# 418
тя Ферия си каза...НЕ си падам по тази работа..... Joy

Аз гледам Анадолски орли Crazy

# 419

Той hahaha Емко го удари на пост и молитва откакто се запозна с Фери. Има няма два пъти с нея за година и половина и един път с Руя. Значи Емир и Корай с другите моми са нормални, но с нашичките са ненормални. Joy

HugТе в турските сериали повечето главни герои са на пост и молитва Mr. GreenСупернатурал коментираме ама не е за тебе Laughingедно нещо трепе хора Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт