Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 510
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Господи колко много сте изписали за Емир и Фериа!  Откъде мога да изтегля всичките епизоди до сега? Толкова много страници, опитах се но ще ми трябва цял месец за да ги намеря, а с това малко зверче вкъщи нямам толкова време, ще съм ви страшно благодарна, ако ми помогнете!

# 466
аааааааааа душата значи ти си била Hug

# 467
[
да бе пияни татковци.....НЕ НЕ Naughty
биричка като преспят децата с Ханденцето и Фери на лафче и после кекс до зори,зтават правят закуски на децата и жените си и пак....разходка,шишета,памперси...готини татковци ще са нали Crazy Mr. Green
Joy JoyТова ще почакаш по турската тв Mr. Green

# 468
Привет Фемирска банда  Hug
Чата че сте разгледали темата за кекса, ма защо се очудвате, че само 2-3 пъти ги дадоха в
романтична обстановк. А нали са женени, пак ние си имаме въображение какво прават двама
млади, влюбени и луди един по друг, когато не са скарани и не се инатът.

Вижте кой ви се усмихва.

# 469
аз пъкк харесах АНадолските орли Crossing Arms....той е моя фаворит за актьор сега...Мел Гибсън,Брат Пит...Орлин Павлов или който и да е....не вървят сорииииииии,Чачито е номер еднооо baby_neutral

И на мен ми хареса АО и играта на Чаги!А по една биричка не вреди на никой татко...вече и мамите го практикуват. hahaha

# 470
Здрасти, Зверче. Hug
lovly_87,

Скрит текст:
виж тема 26, страници 21, 23, 24  27. Там качваха еизодите.
Скрит текст:
В у-щното кафене-23.
Емир-Ето, сега това си заслужи да те чакам. Къде беше?
Фериха-Не е важно.Сега съм тук където искам да бъда.

# 471
Привет Фемирска банда  Hug
Чата че сте разгледали темата за кекса, ма защо се очудвате, че само 2-3 пъти ги дадоха в
романтична обстановк. А нали са женени, пак ние си имаме въображение какво прават двама

Аз съм чувала,че туркините са доста кексирани,ама кекс в ефир е табу...манталитет...

# 472

Аз съм чувала,че туркините са доста кексирани,ама кекс в ефир е табу...манталитет...

Peace

Дзверче Hug

# 473

Така ли, значи са палавници, а в ефир, йок.
Довечера тази сцена ли, ще видим?
Скрит текст:
Ханде:Гюндже!
Емир:Някой ли дойде?
Ханде:Ние не те чакахме.
Гюндже:Забелязах.Трябва да говорим.Емир,Фериха те предаде.
Ханде:Ти много назад остана миличка.
Гюндже:Защото остана вярна на мен.Виж!Отиде вкъщата на Корай,заради мен.Онази вечер и аз бях там.Корай остави Фериха и си тръгна.Ние онази вечер останахме сами с Фериха.
Ханде:Не знам защо Фериха те прати,за да си измисляш,но ти сега си тръгваш красавице.
Емир:Млъкни Ханде.Минутка!Разказвай Гюндже.Продължавай.
Гюндже:Емир,аз забременях,от Корай.Абортирах го!Като изживявах тези неща,Фериха беше винаги до мен.Не ме остави сама.И с Корай се виждаше,заради мен.Двамата ми обещаха,за това не ти казаха нищо.Фериха не направи нищо грешно Емир.
Ханде:Личи си,че Фериха я е изпратила.
Емир:Млъкни Ханде.
Ханде:Може би Корай.Заедно са!Хванах ги и двамата.Кой знае какво измисли,за да те спечели.
Емир:Млъкни Ханде,млъкни!

# 474
Привет Фемирска банда  Hug

Наде  Hug
Татарова  Hug Какъв кекс, те как и този сцени ни дават, ама какво да правим и на малкото се радваме, душите ни пееят. Whistling

# 475
Здравейте,аз иска да попитам от каде мога да си сваля всички серии на огледален свят! Мерси предварително. Embarassed

# 476
Джейда е участвала на живо в някакво азърбейджанско предаване...

# 477
Здравейте,аз иска да попитам от каде мога да си сваля всички серии на огледален свят! Мерси предварително. Embarassed

Всички ги има на турски, а преведен само 1 сезон, има линкове за сваляне мисля че в предишната тема.

# 478
Джейда е участвала на живо в някакво азърбейджанско предаване...

Скрит текст:

С руса коса ми харесва повече, не че така и е лошо.

# 479
кексирани а....ами добре ще го знам-мога да дам воля на въображението си какво става с един такъв красив момък като Чаги  Crazy......сакън сакън,голям рейтинг ще имат извън Турция да знаят.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт