Астрология-3 тема

• 68 489
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
И 9-ти, и 12-ти дом се свързват с пребивавания в чужбина. И двата дома, съответно знаците стрелец и риби, символично се управляват от  Юпитер. Много често хора с натоварен 12 дом попадат често в продължителна "изолация" /ключова дума за 12-ти дом/ , каквато са и престоите в чужбина.

bubulina_78, няма нищо случайно. Много често детето "наследява" някой от разположенията и знаците, в които имат важни точки и неговите родители - било то Слънце, Луна, асцендент, МС.
Затова и децата "приличат" на родителите си по характер.
Благодаря ти за отговора. Предполагам това е така. Но понеже не съм чак толкова 'навътре' в нещата, само това ми направи вчепетление  Laughing

# 61
И 9-ти, и 12-ти дом се свързват с пребивавания в чужбина. И двата дома, съответно знаците стрелец и риби, символично се управляват от  Юпитер. Много често хора с натоварен 12 дом попадат често в продължителна "изолация" /ключова дума за 12-ти дом/ , каквато са и престоите в чужбина.

bubulina_78, няма нищо случайно. Много често детето "наследява" някой от разположенията и знаците, в които имат важни точки и неговите родители - било то Слънце, Луна, асцендент, МС.
Затова и децата "приличат" на родителите си по характер.
Това с децата е много вярно. Ние с мъжът ми сме с водни Луни и синковеца е с такава, има и други прилики........... но понякога е изумително как направо се копват части от карта на единият родител в картата на детето.
Синковецът е взел и моята заточена Венера, искрено се надявам щерката сега да избере  Венерата на баща си, която е на трон Mr. Green

# 62
_az_, астролог, да.

Много интересно, имам 3 планети в 12 (поне юпитер си е на мястото  Simple Smile) . И наистина изолация е по-точното определение за "престоя"  ми.

ПП И при нас има копи пейст от нашите карти в детската, за съжаление не в позитивен план...

# 63

12ти дом е трайна емиграция

# 64

Herzen разби мойто Herz , макар да бях наясно

# 65

В какъв смисъл? Simple Smile

# 66

Или трайна "емиграция" в затвор, психодиспансер, и т.н.  Crazy Или пък работа в тези сфери.  Wink

# 67

исках да кажа, че за индикации за постоянна емиграция се гледа 12ти дом,
ама пишех от телефона и стана кратко и неразбрано

# 68

Или трайна "емиграция" в затвор, психодиспансер, и т.н.  Crazy Или пък работа в тези сфери.  Wink

Стига с най-лошото де  Simple Smile. Може да означава просто живот/работа зад кулисите, в усамотение. Някои от най-известните актьори и политици/общественици са със Слънце в 12 дом.

# 69
Може да означава много неща, включително това, което написах. Simple Smile Зависи от обстоятелствата, избора, който правим, и т.н.
Сега се сещам за препоръката, която прочетох в книгата на един астролог, че хората със Слънце и/или Луна в 12-ти дом е най-добре да живеят максимално далече от родния дом. По възможност на другия край на света, за да "излязат" планетите от този дом в картата им по място на обитаване. Simple Smile Познавам двама такива, които имат тези две планети в 12-ти дом и двамата не бяха щастливи в родния си дом, град, държава, и единия сега живее в Австралия, а другия - в Канада. Simple Smile След емиграцията и двамата постигнаха прогрес и са доволни от живота си. Simple Smile
Ако има повече хора тук с тези две планети в 12-ти дом и живеещи далеч от България, да споделят мнение? Mr. Green

# 70
  • София
Много интересни коментари за значението на 12 дом. Аз имам Луна в 12-ти и Слънце на градус преди началото на 12ти /реално е в 11ти/. Често съм виждала при тълкования в сайтове като е близо до граница на дом, планетата да я тълкуват в следващия дом. Въпреки, че никак не ми допада мисълта да имам Слънце в 12ти.
Как тълкувате вие в такъв случай?

Иначе живея в България, но на другия край на страната спрямо семейството ми и нямах търпение да се отделя, стана когато бях на 14 години. За мен е вярно твърдението, че е по-добре да живея по-далече от родния дом.
Не схванах какво се има предвид с това - 'да "излязат" планетите от този дом в картата им по място на обитаване', ако ти се занимава да кажеш повече, Тереза? Simple Smile Hug

# 71
Е, я виж ти - още един с Луна (и Слънце бих казала) в 12-ти дом, дето живее далеч от родния дом.  Grinning Като казваш, че си нямала търпение да се отделиш, точно това казаха и моите приятели, дето живеят в чужбина. Че са нямали търпение, просто не са се чувствали на мястото си там. Много интересно.

А под да "излязат" от 12-ти дом предполагам се има предвид, че като живееш далеч от родния дом, планетите се поразместват.  Wink Наталната карта винаги си те следва, но според точката, където се намираш по света, планетите ти влияят по друг начин. Мисля, че в астро.ком имаше начин да построиш карта и да видиш къде по света коя планета например ти кацва на ъглите. И да си избереш място да живееш според планетата, която искаш да имаш на съответния ъгъл.  Grinning Понеже по-голямата част от Земята е покрита с вода, няма да е странно, ако мястото-мечта се окаже насред някой океан.  Wink

А, намерих го - в Special charts, astromap.  Laughing

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 02:03 от Teresa of the Faint Smile

# 72
Познавам човек с 3 планети в 12 дом/ Слънце, Мерк и Венера/ доста пътува, но се връща в родния си дом, никога не действа явно и директно, с артистични заложби, които използва в реалността, за да манипулира хората Wink

# 73

Иначе живея в България, но на другия край на страната спрямо семейството ми и нямах търпение да се отделя, стана когато бях на 14 години. За мен е вярно твърдението, че е по-добре да живея по-далече от родния дом.
Не схванах какво се има предвид с това - 'да "излязат" планетите от този дом в картата им по място на обитаване', ако ти се занимава да кажеш повече, Тереза? Simple Smile Hug

Ха, не се бях замисляла за това и много се радвам, че надникнах в темата точно когато го обсъждате този 12 дом. Аз също се отделих от семейството ми на 14 и ако мога да го нарека така в голяма част движеща сила в живота ми беше желанието да не се връщам в родния ми град. Харесва ми анонимността на големия град. От друга страна не ме влече работа в усамотение и зад кулисите, обичам работа с много хора, краткотрайни контакти ако щете, но това сигурно е от меркурия, който също ми е в 12 дом и който властва над хороскопа ми. Друг е въпроса, че за тази изолация в момента работят всички обстоятелства, тоест не е толкова личен избор или поне така си мисля.
Меркурий, юпитер и слънцето са ми на мен в 12 дом.

# 74
  • Бургас
аз пък никога не съм имала желание да живея далеч от дома, като изключим един кратък идеалистически порив. но не го броя особено, сигурно всеки българин е имал такъв след някакъв сблъсък с милата родна действителност  Rolling Eyes но освен слънце в 12ти дом имам и сатурн там, почти на ац.

Общи условия

Активация на акаунт