Астрология-3 тема

• 68 541
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Бре, колко много 12-домни Слънца в темата.  Crazy То и аз се отделих на 14 в друг град, ама без 12-домно Слънце.  Wink

Познавам един човек с 12-домен Сатурн и той е много ... как да кажа ... има някакво криворазбрано чувство за задължение към дом и родители и все се връща и той там, макар че родителите му са му сторили много зло през годините. Живее си в някакъв свой свят, в който той все е на последно място.  Rolling Eyes

# 76
Като сме тръгнали да говорим за планети в 12 дом, какво ще кажете за Нептун в него+ СЛВ/ моя милост/

# 77
  • Бургас
Като сме тръгнали да говорим за планети в 12 дом, какво ще кажете за Нептун в него+ СЛВ/ моя милост/
а нептун на какво ти е управител? в кой знак е нептун и управителя на знака в кой знак и дом е?

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 09:38 от _az_

# 78
Ха, сега си погледнах картата, Слънцето ми е почти кацнало на върха на 12/ти дом. До 38г. съм се местила многократно из Бг, с особена лекота. А когато преди  4 години излязох от Бг, го направих с ясната мисъл , че не искам да се връщам. Сега смятам ТУК за мой дом, прибирам се за 1 месец в Бг дет се вика от хорски срам и изпитвам огромно желание да се връщам “у дома“ още на третия ден от престоя. Щом сляза от самолета и вдъхна софииския въздух ми става неприятно и ме обземат натрапчиви чувства, паника, страх, все разни ниски вибрации . А щом сляза на Атина и ме лъхне топлия въздух се чувствам прекрасно, после се качвам на кораба и 4 часа още пътувам, благодаря на Вселената, че се прибирам на спокойствие, топлина  и далеч от лудницата.
Да, понякога ме хваща носталгията, но много бързо ми минава.
Погледнах и на дъщеря ми картата, тя няма нищо в 12 дом.Има стелиум в 6,7, 8.
Тя гледа само къде да хване баира и да се махне скоростно от Бг.

# 79

виж къде й е управителя на 12ти дом - знак и дом
и аспектите към него

# 80
Рибите са 9 дом и там няма планети.

# 81
И аз да попитам (отново 12 дом) :

Ретрограден плутон в 12 дом в козирог (квадрат с венера и тригон със слънцето). Сатурн е ретрограден в 8 дом в дева. Асцендент Козирог. Сатурн е най-високо поставената планета.

# 82
а нептун на какво ти е управител? в кой знак е нептун и управителя на знака в кой знак и дом е?
Нептун ми е управител на 3 дом. Нептун е в Стрелец и неговият управител е в 3 дом. Сега загледах, че синковеца има само ЮВ в 12 дом.

# 83
  • Бургас
Нептун ми е управител на 3 дом. Нептун е в Стрелец и неговият управител е в 3 дом. Сега загледах, че синковеца има само ЮВ в 12 дом.

нептун в 12ти дом е на трон. вероятно имаш добра интуиция. също предполага влечение към паранормалното и изкуствата. в стрелец - значи, че активно използваш това, което ти дава нептун. връзка с трети дом - домът на комуникациите - възможно е да изразяваш себе си чрез писане.
ако юпитер ти е в риби, значи нептун и юпитер взаимно си влияят положително.
ще ми е интересно някой да даде по-подробно описане  Simple Smile

# 84

нептун в 12ти дом е на трон. вероятно имаш добра интуиция. също предполага влечение към паранормалното и изкуствата. в стрелец - значи, че активно използваш това, което ти дава нептун. връзка с трети дом - домът на комуникациите - възможно е да изразяваш себе си чрез писане.
ако юпитер ти е в риби, значи нептун и юпитер взаимно си влияят положително.
ще ми е интересно някой да даде по-подробно описане  Simple Smile

Една от мечтите ми винаги е била да пиша, но не мисля, че бих била впечатлително добра, т.е. да си изкарвам хляба с това, като дете пишех разни стихчета, истории, имах идеи за книги......обожавам да чета книги, ММ изпада в ужас, когато ме види да влизам в книжарница/ увличам се с купуването, и мога да откарам с часове//:mrgreen:
Да, обичам и се интересувам от  паранормалното от дете, вярвам на интуицията си, и никога не съм се съмнявала, че прераждането съществува, има много неща в живота, които просто ги ЗНАМ, без да съм ги чела или чула от някъде, те са в мен. Благодаря ти.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 22:32 от ani27

# 85
И аз съм с 3 планети в 12ти дом - Слънце, Марс и Луна. Определено за мен темата "изолация" е най-добре изявена. Навремето имах голямо желание да емигрирам, но не се получи. Но никога не е късно Simple Smile

# 86
А има ли някой в темата със слънце в 4ти дом? Също го смятат, че не е особено добро местоположение. Някакви идеи защо е така и ако има някой с такова слънце, да каже как се проявява при него.

# 87
А има ли някой в темата със слънце в 4ти дом? Също го смятат, че не е особено добро местоположение. Някакви идеи защо е така и ако има някой с такова слънце, да каже как се проявява при него.
А защо го приемат за недобро? Не знаех.
Стана интересно, как е на теория, и как реално се проявява в картата /  за Слънце или планета в 12 дом, надявам се да продължим с други позиции, аспекти и т.н./

# 88
  • Бургас
не ми се струва лошо слънце в 4ти дом - http://pims.ucoz.net/board/planetite_v_domovete/planetite_v_4_ti_dom/20-1-0-167
синът ми е с такова, ще ми е интересно как се проявява наяве.

# 89
А защо го приемат за недобро? Не знаех.

Мястото на Слънцето в хороскопа показва къде човек е лидер, къде иска да блести, да влага амбиция, креативност, сила, да доминира, да се изявява. Всичко това се реализира с видими резултати в опозиционния на 4-ти дом, а именно 10-ти /обществения статус и кариерата/, който е един от най-добрите за слънцето като разположение. А в 4-ти, който се свързва   със семейството, корените, домашния уют някак не могат да се изпълнят тези функции или по-скоро резултатът от тях не е видим.

Общи условия

Активация на акаунт