?
?
Но определено не бих й се доверила втори път.
Да игнорира тотално тригон между негов Марс и нейна Венера с орбис 2 градуса и да каже, че то там няма нищо интимно между тия двама души ... Може и да се познае, ако прочете, пък и ако вземе да обясни защо ... 

не бих нарекла щастлива...
и депозита остава за тях. Няма нужда да пояснявам, че ги вдигнах във въздуха/ все пак имам съвпад на Слънце, Марс и Уран/. Детето дори започна да се напишква, и 100 пъти съжалих, че в името да бъде с деца и то на половин ден, експериментирах и не послушах астролога. От 4 1/2 пак ходи за няколко месеца, но често боледуваше.........т.е. толкова и е ходил.
и депозита остава за тях. Няма нужда да пояснявам, че ги вдигнах във въздуха/ все пак имам съвпад на Слънце, Марс и Уран/. Детето дори започна да се напишква, и 100 пъти съжалих, че в името да бъде с деца и то на половин ден, експериментирах и не послушах астролога. От 4 1/2 пак ходи за няколко месеца, но често боледуваше.........т.е. толкова и е ходил.
. 
Какви 10 градуса - отдавам значение на най-много до 5.
Но ето, 2 градуса отклонене от точен тригон между двете планети не бе отбелязан изобщо.
Както и да е. 

Какви 10 градуса - отдавам значение на най-много до 5.
Но ето, 2 градуса отклонене от точен тригон между двете планети не бе отбелязан изобщо.
Както и да е. 
. 

аз не бих казала Че си харесвам квадратите и опозициите явно не съм се науЧила да извлиЧам ползата от тях.
, аз гледам с примерен час на раждане 7:30пм
Препоръчани теми