Отговори
# 90
  • София
Много благодаря.... То ако е така по-добре да си платя пакет и да не се притеснявам,  ThinkingАГ ми обясняваше за такива, които покриват всичко  Rolling Eyes

# 91
Здравейте !

Момичета, станах преди 10 минути Shocked  Не знам какво ми става, ама спя по цял ден.

Иначе и аз си правя фреш от грейпфрут , и така се справям с гаденето.  За щастие ми се прияждат  само здравословни храни, което е нетипично за мен  Simple Smile

# 92
За щастие ми се прияждат  само здравословни храни, което е нетипично за мен  Simple Smile

Бебето ще те вкара в ред  Mr. Green

# 93

Имам въпросче към Лулу25- прочетох че ходиш при д-р Елица Иванова в 17 ДКЦ, в петък отидох до там, но на вратата имаше бележка, че няма да регистрира бременни за неопределено време. Знаеш ли нещо за това?Имаше чакащи около 12 жени и аз се отказах.

Аз всъщност за ЖК не ходя при нея, а при д-р Хафузова, но с нея така се случи, че и предният път, и този ходих за установяване на бремеността. И аз като съм ходила има по десетина момичета, но минават за максимум час, даже и по--малко (за сравнение, при д-р Хафузова винаги се чака мнооого, с все записан час). С предната бременост (преди 3 години) като ходих имаше такава табелка, че няма да регистрира бременни и ме предупреди изрично, че няма места. Този път нищо не ми каза.

# 94
леле сега видях, че коментирате Майчин дом Варна. А аз си мисля, че е за София. Joy

# 95
За щастие ми се прияждат  само здравословни храни, което е нетипично за мен  Simple Smile

Бебето ще те вкара в ред  Mr. Green

Нали ?  Mr. Green 

# 96
леле сега видях, че коментирате Майчин дом Варна. А аз си мисля, че е за София. Joy

Пак навреме си видяла  Laughing

# 97

Пак навреме си видяла  Laughing
Joyдам, много съм отнесена

# 98
Pinki 81 - Здравей, четох че си търсиш АГ за женска консултация по здравна каса. Аз ходя при др.Щърбанова... много се чака, има много хора, но е изключително добър лекар според мене (а и според моят личен лекар. Преглежда в МД"Полимед" - в сайта има телефони за записване на час.

# 99
  • София

И аз съм така. Спрях месо, сладко, набивам яко зеленчук и плодове. Само ако мога и от тестените да се откажа ще е супер, но май без тях ми става лошо.

На мен днес със слъчицето ми дойде малко настроение, но нито мога да излезна, сама съм и май до довечера пак ще се сдухам.  Simple Smile

# 100
  • София
Pinki 81 - Здравей, четох че си търсиш АГ за женска консултация по здравна каса. Аз ходя при др.Щърбанова... много се чака, има много хора, но е изключително добър лекар според мене (а и според моят личен лекар. Преглежда в МД"Полимед" - в сайта има телефони за записване на час.

Ще взема аз да се присъединя към теб Simple Smile Моят АГ не ми вдъхва доверие много

# 101
  • София
Да ви се отчета.С бебчо всичко е наред,расте си,даже си имам и снимка Heart Eyes Самоче ми каза,че не пия достатъчно течности и имам нещо си в урината,което говори за обезводняване.Изписа ми биозинмама,че да ме подсили и предпазва от гриповете.Препоръча ми и да пия чай от джинджифил,той бил страхотен защитник от грип,но и бил ужасен на вкус. Thinking

# 102
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте маминки и от мен .Аз тоя път съм ужаст с храната мн ям , че ми прилошава .Направо не знам да да се ограничавам но не ям ли не мога да стана от легло .Мъжа ми ми носи закуска в леглото Sad(( какво е това чудо не знам зеленчуци и плодове не ми се ядата образуват ми само киселини потресена съм .
За взимането на кръв и аз съм припадала ,ама като знам миналия път колко много ми взимаха кръв и бях претръпнала мислих си само за бебче и ми минаваше. Сега не съм си правила никакви изследвани я имам всички документи ,аз не мога да стана сутрин от легло ,а трябва да е на гладно задължително .Трябва да стана да се изкъпя да подготвя малката и да идем с колата аз ще съм припаднала още в банята .Там пък друг филм ама и преди бях така . Ставаше ми лошо от парата всяка сутрин на отворена врата хихихих и с  хладка вода  .

За кръвта няма да забравя след като родих на следващия ден ме викат да давам пак кръв и като ми прилоша бебето в съседната стая плаче мале ужаст и лекарката ми се смее вика ми -абе момиче ти ражда вчера и нищо то няма а сега ми припадаш .Много смешно ми беше .Как родих като от капка кръв ми прилошава . Добре ,че акушерката ми ден преди раждането ме извика да си поприказваме и ме надъха яката Simple Smile))) чак аз не повярвах колко се смях на раждането ми . Но е много важно подготовката преди това.
Мами с по малки деца как се справяте незнам ,наистина се възхищавам на мами с дечица 1-2 годинка ,Моята днес изпадна в криза направо не ми се говори.....Иска си милото вниманието и разходките ,а не леженето в къщи и четене на книжки .Като знам преди какви забавлвления и на какви клубове съм я водила и аз ще ревна с нея .
Аз за жк съм мн доволна ,отделно си ходя и на частно .Но при жк всеки път ме гледа на видеозон  и виждам как мърда милото .После като се чувстват ритниците не е толкова плашешто като сега .Но и предния и тоя път са ми по 2 видеозоните на месец ,знам че не е много добре .Но предпочитам да съм сигурна и с това отлепване не искам да рискувам.
Да похваля темата е страхотна ,много пишете мамички не мога да сварвам да чета всичко Simple Smile)))) .
момичета тоя чай от джинджифил от къде го взимате ?

# 103
  • София
Докторката ми каза,че се прави от корена на джинджифила.Около 2см от корена се настъргва на най-ситното на рендето и се изтисква сока му.Тя каза,че от това малко пърченце излиза 2 супени лъжици сок.Разрежда се с малко портокалов сок и се пие.

# 104
Здравейте момичета и аз да се включа в новата тема.
Много е подходящо името на темата, на повечето точно ни предстои да се запишем на ЖК по ЗК. Поздравления за идеята  Peace

deni_fifi, Lulu25 аз също си чувствам корема много издут, направо имам чувството, че много ми личи и че всички ще разберат какво се случва с мен. Имам чувството, че много напълнявам, понеже се чувствам добре и апетита ми сякаш се е увеличил...почвам да се притеснявам да не стана слонче до септември. Как се справяте с килограмите? Дали лятото като е жега и има много плодове и зеленчуци ще пълнеем по-малко?  Thinking

Pinki_81 добре дошла, с теб сме с един и същи термин – 07.09.2013  Hug

antigona браво на бебчо, колко мм е станал вече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт