Отговори
# 330
Идва ми малко нагорнище, тъй като мен ме следят всяка седмица. Иначе съм при д-р Корсачки, но за женската консултация се записах при д-р Живкова, за да мога да ползвам някой друг преглед по здравната каса.

# 331
  • София
Нямат ли в Токуда  Thinking

Аз ще ходя май в Св. София, толкова противоречиви мнения имаше, че  ooooh!
Колебаех се за Щерев и св. София, то все още не съм се записала, другата седмица ще ходя....та да видим. Подивях с тия болници, аз не съм от София и не съм ходила тук на лекар, не знам къде и кой е добър хвърлям се направо в дълбокото  Crazy

# 332
В Токуда при ЖК по ЗК се доплаща?

# 333
  • София
Аз доколкото разбрах се плаща навсякъде Simple Smile Тази ЗК не ти покрива всичко, или се лъжа  Thinking

# 334
Преди два месеца една моя приятелка ражда в Щерев и е много доволна. Там си следи и бременността.

# 335
Аз не съм се изразила точно. Аз съм в  Токуда, но не по ЗК. Моята лекарка не работи със ЗК. За това си плащам всеки път. Извинявам се ако съм объркала някой.

# 336
  • София
в голяма дилема съм  Shocked Ако някой може да ме насочи ще съм много благодарна.
Щерев или Мазнейкова ???

# 337
ЗК не покрива всичко, само 2-3 ехографа и някои изследвания.

# 338
  • София
И аз съм в Токуда, за момента съм много доволна - от база, обслужване и лекари! Една моя близка приятелка роди там преди няколко месеца и каза, че е изключително доволна от всичко.

# 339
  • София
В Токуда има само един лекар, който работи със ЗК. 

Axenia, ти съвсем си се объркала май Hug  Поразрови се за мнения, набележи си 1-2 лекари и отиди да видиш дали и с кого ще си допаднете.  Не винаги мястото е от значение, дори напротив - по важното е лекарят да ти допада, да се чувстваш спокойна и да му вярваш.  За всеки лекар или болница ще чуеш както добри, така и лоши мнения, затова те съветвам да избереш сама Hug

Мен ако питаш - Токуда Wink

# 340
Аз доколкото разбрах се плаща навсякъде Simple Smile Тази ЗК не ти покрива всичко, или се лъжа Thinking
Смятам, че ЗК покрива 2 ехографии и изследвания, но не знам колко през цялата бременност.
Токуда е частна болница и за това питах.

# 341
  • София
Аз не се обърках, аз направо полудях  Crazy Hug

Да може и Токуда, на брат ми жена му ражда там

# 342
Нинка, честит рожден ден на патерица. С пожелание за много щастие, късмет, здраве, любов и всичко, което ти сама си пожелаеш   bouquet

Дани, стискам палци утре на ехографа да видиш фъстъка. Наистина май само ти остана да не си го видяла.

По темата с цигарите... Аз бях много страстна пушачка, допреди месец и нещо. Пушех си с кеф, това ме отпускаше и разтоварваше. Когато разбрах,че съм бременна, се уплаших, защото не знаех, дали ще ми стигне волята да ги спра, а категорично не исках да пуша по време на бременността. Една седмица, след като разбрах за наличието на бебчо (била съм в 5г.с), припалвах по 1-2 на ден с много гузна съвест. След това някак си забравих за тях въобще. Дори не ми се вярва, но наистина не ми се пуши. Дори ме дразни да говоря с хора, които преди малко са пушили, защото ги надушвам. А като си помисля, че и аз така съм мирисала на околните  Sick
Мисля, че дали някой ще пуши или не си е лично негово решение, но също така си е малко игра на руска рулетка (дали детето ще има после дихателни проблеми или не). И това за 1-2 цигари на ден не били вредни, за мен си е оправдание. Откажете ги, ако можете, така ще е най-добре. Аз се надявам никога повече да не пропуша.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Лелееее

# 343
Има ли някое майче, което живее в Младост3? Ще се радвам да се запознаем, че издивявям в къщи вече  Cry

# 344
Всичко с болниците е много индивидуално. Важното наистина е да имаш добър лекар на който да разчиташ. Аз реших, че тази бременност искам да е един който от самото начало до края( и самото раждане) да мога да разчитам на него. С първото раждане си напатих и препарих от прехвалени болници и т.н.
Сега бях решила формално да ми се води ЖК в Токуда, а да раждам в болницата в която работи лекар на който разчитам и ме гледа на частно. Токуда я предпочитам само заради близостта и до работното ми място, но се отказах. Имам приятелка, която работеше там в неонатологията и частно казано тя ме отказа.
Пак казвам всичко е индивидуално и всеки има различни изисквания нужди, потребности и заболявания.
Само се моля да имам късмета всичко да мине добре!

Общи условия

Активация на акаунт