Отговори
# 345
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм влизала и признавам си нямах възможност и да ви чета. Бях много зле... болки, повръщане дори на кръв. Вече посвикнах и съм по силна Simple Smile
Вие много ми липсвахте. Надявам се вече да имам възможност по-често да си пиша с вас.  Hug Hug Hug

# 346
  • София
И аз искам точно това с един до края и да му вярвам. Записах се за сряда в Щерев при Андреева, дай боже с нея да си остана, да свършат мойте мъки и чуденки

# 347
Само се моля да имам късмета всичко да мине добре!

Мими има ли нещо да те претеснява, че има такъв страх в думите ти?
Сиси аз съм близко до Мол София, малко далечко ми е Младост, но по нататък като се позатопли може да си спретнем софиянки една среща:)
Данииииии слънце, айде много стискаме палчета за утре да си видиш малката бубка и да ти се стопли сърчицето  Hug
Кристи точно днеска писах, че ми липсваш  Hug Радвам се, че си вече по-добре, дано занапред вече няма такива "екстри"  bouquet
Кумата ми преди 3 години ражда в Щерев и е супер доволна, но от тогава до сега всичко е двойно ценово и за мен е много.

# 348
Кристиша и на мен ми липсваше, дано минат вече “екстрите“. Hug
Благодаря ви много момичета!  bouquet
Нинка   Hug

# 349
Нинка, аз по принцип карам рискова бременност. Писах вече веднъж съм на фраксипарин, всеки ден мъжът ми ми го бие, пия и други неща. С първото раждане много си напатих, но не искам да разказвам. Здравословно имам други доста сериозни притеснения и така. Това е причината толкова години да не се навия на второ дете.
Надявам се, че всичко лошо е в миналото и всичко ще е наред. Grinning

# 350
в голяма дилема съм  Shocked Ако някой може да ме насочи ще съм много благодарна.
Щерев или Мазнейкова ???

Определено Щерев, ако трябва да дам мнение. Там си следих първата бременност и родих, сега смятам да направя същото. За Щерев почти не съм чувала отрицателни отзиви, да не кажа, че изобщо не съм чувала.  Докато за Св. София и Мазнейкова на доста негативи съм попадала... Даже тяхна собсвена служителка ми заяви, че не би отишла да ражда там...  Все пак мисля че зависи и от лекаря, който те следи.

# 351
Ninkaa, благодаря  Hug
Дани,  благодаря    bouquet успех и от мен утре на прегледа.  Hug
Разбрах за Принцеска и много гадно ми стана smile3518

# 352
  • София
Мими, сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug

kotkincho - абе записах се в Щерев при Андреева Simple Smile

# 353
Аз доколкото разбрах се плаща навсякъде Simple Smile Тази ЗК не ти покрива всичко, или се лъжа  Thinking

Точно така - не покрива всички прегледи и си доплащаш Peace

Kristisha, ходи ли на лекар? Може повръщането да е нормален симптом, но не бива да се търпи чак такова нерапозложени, а и е опасно за теб и бебето. Стискам палци скоро да се почувстваш по-добре.

# 354
Памперсче, ходех на лекар - с бебчето всичко е наред  Praynig слава Богу
Ходех и на гастроентеролог, по принцип имам от детство проблеми със стомаха и затова явно гаденето ми се отразява толкова зле. Искаха в болница да ме вкарат и то точно като се беше прибрало милото от командировка за няколко дена. Но ми се размина болницата Simple Smile
Ти как си? Как е коремчето ти. На последния преглед отново видях и за пръв път чух сърчицето на бебо, мислех че ще се разтопя от умиление. Видяхме и крачетата и ръчичките. Тооолкова мило ми стана.

# 355
Kristisha, аз съм уж малко по-добре. Спазвам си диетата, пия си хаповете и така. Чакам да отмине всичко това, за да мога да си хапвам нормално и да усетя прилив на някаква енергия.
Радвам се, че с бебо всичко е наред. Hug

# 356
Браво, Памперсче, още малко ни остана. След 12 г.с. нерасположенията би трябвало да отшумят  Hug   да си поемем малко дъх и да дойдем на себе си Wink
Какво стана с работата?

# 357
в голяма дилема съм  Shocked Ако някой може да ме насочи ще съм много благодарна.
Щерев или Мазнейкова ???

Препоръчвам Щерев  Peace

За Мазнейкова има страшно много лоши отзиви, а и няколко неприятни случки, които добиха печална слава из пресата и нета преди няколко години.

# 358
Кристиша, радвам се, че си по-добре. Бях се притеснила вече, че не влизаш! Hug
Ох, мен често ми е лошо, дори и през нощта, гади ми се. До повръщане се стига рядко, но... едно днес ми е ден  Rolling Eyes  Whistling

# 359
Нинка, аз по принцип карам рискова бременност. Писах вече веднъж съм на фраксипарин, всеки ден мъжът ми ми го бие, пия и други неща. С първото раждане много си напатих, но не искам да разказвам. Здравословно имам други доста сериозни притеснения и така. Това е причината толкова години да не се навия на второ дете.
Надявам се, че всичко лошо е в миналото и всичко ще е наред. Grinning
Мими точно така, само позитивно мислене. Щом си се чувстваш добре при лекаря, които те следи и  му имаш доверие това е истината, раждай при него ако изражда, пари се изкарват, сега важните сте ти и бебето!!! Ще стискаме палчета и молим, този път да няма такива неприятности и изживееш максимално добре и насладиш на бремеността си Praynig Hug
nads3   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт