Отговори
# 540
Маймунке, ГД не се лови със стандартните изследвания за кръвна захар на гладно. Прави се -специално изследване, но в по-късен етап, май 17-18 седмица беше, голяма гад  Mr. Green Но при мен също имаше голямо коремче, а сега го няма, но и нищо сладко не ям (освен разкошния ябълков сладкиш, който си направих вчера и от който изядох срамно много парчета, но той не се брои  Mr. Green )

# 541
Здравейте мами Grinningвлизам само да ви чета(писали сте толкова много)при мен няма ново,но май избързах като казах че съм спряла Sickне пропускам ден Sad  инфо за мен аз съм от Силистра, първа бременност,когато родя ще съм вече 33г термина ми се мини но първоначално беше 2.09

# 542
Добър ден!

Аз си искам същото кротко, неревящо и спящо бебе. А дано.
И аз Simple Smile Но т.к. съм била ужасно бебе-неспящо, отказващо храна още от 1 ден, ревящо 24/7, се надявам само да не прилича на мен :Р
Добър ден.

# 543
  • София
Теа все едно мен описваш  Mr. Green

ushana, ще докладвам след прегледите  Peace

sealover, Шамс, знам, че ГС се показва на по-късен етап, но де да знам. Вече в чудо се видях, всички ми казват, че не е нормално да ми личи толкова много на този етап. Аз като цяло винаги съм си имала коремче, като малка бях като сумалийче като преям, слаба и с коремче. Сега просто съвсем щръкна, и аз се надявам да е заради структурата ми. Каквото такова, може да се консултирам и с Барбова да си каже мнението. БТВ и циците ми пораснаха, като за това разбира се не се кахъря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 544
 #Crazy #Crazy #Crazy
Леле луда станах докато изчета всичко от стр.3 - 37 - цели два дни

За килограмите - по коледните празници бях качила 2кг и когато разбрах че съм бременна бях 52кг , ноооооо хо хо хо сутринта се изтеглих вече съм 55  Embarassed имам и коремче, което предната бременност имах в петия месец

За мазилата - имен много ме сърбеше корема и си взех едно олио на HIPP MAMA много ми харесва супер приятно мирише само дето 100ml са 11лв, но гледах в брошурата при шишето, че има и масло на HIPP MAMA и сега се чудя дали да не си го взема следващия път него, то е 27лв, но е по-голямо това е олиото , а това маслото

За имената - през първата бременност за женско име бяхме единодушни и категорични, но за мъжко така и не постигнахме консенсус. Явно е имало защо - момиченце е. Този път все още не сме обсъждали въпроса може би ще чакаме да кажат първо какво ще бъде. Въпреки, че аз за мъж си харесвам Даниел - на галено Дани, но ММ се изказа че било п******ско. Също ми харесват Борислав и Ивайло.

За гърнето - Никол я слагам на гърне от 7 месечна (откакто може да стои седнала). Преди да тръгне на ясла 1г и 11м беше готова да й махна памперса изцяло, но навън го слагах защото беше все още хладно. В яслата искаха да бъдат с памперс гащи. След няколко дни посещение ми заявиха че детето не било запознато с гърнето  Shocked аз обяснявам съвсем нормално, откога и как я слагам, а те ми отговарят - Ми ние я натискахме на гърнето ама тя пищи и крещи все едно никога не го е виждала. Много ми беше на устата да й отвърна, че и нея да я натискам и тя няма да седне. И така побъркаха ми детето там и все още се напикава особено нощно време. Сега не стига, че не мога да спя по-цяла нощ ми като заспя и алармата ми звъни да ставам да я изпишвам  #Crazy и през деня съм като пребито куче и цял ден шофирам. Господ да ме пази. Praynig

В понеделник казах на шефа си и той се поболя, т.к. 2008-2009 около 10 момичета се изредихме една след друга да забременеем. Сега аз съм петата - от втората вълна. Но според мен вече не му пука, защото в четвъртък дойдоха шефовете от София и го уволниха. Сега си имаме нов шеф, но бях открита още от начало и той вече знае.

Някой беше питал къде ще се записваме на ЖК - аз лично ще се запиша пир Цветкова. Първата бременност там си я водих и сега смятам пак там. Дори изследванията се пускат вече там при нея. На 28.02 ще се записвам, а на 4.03 казаха изследванията и преглед

Лече-Буболече бях писала на sealover  да ме добави в групата във ФБ , но вчера ми писа да я изтрия от първа страничка, че не е тя връзката за там. Така, че кажи на кой да си пратя мейла за добавяне в групата. Да разбирам, че Септемврийки 2013 е създадено от нас за по-лесно боравене с първата страничка ли? Незнам, но мен супер много ме дразни първа старничка , че не е подредена (не ми обръщайте внимание аз съм си луда относно подредби)

Ето една седмица не бях влизала трябваха ми 2 дена да изчета всичко и цяла станица да се изкажа  Laughing Дано не съм станала досадна   smile3513 smile3503  love001

# 545
Добър ден!

Аз си искам същото кротко, неревящо и спящо бебе. А дано.
И аз Simple Smile Но т.к. съм била ужасно бебе-неспящо, отказващо храна още от 1 ден, ревящо 24/7, се надявам само да не прилича на мен :Р
Добър ден.

Ние с мъжо сме били супер кротки, спящи бебета. Майка ми казва, че се чудила дали мога да рева изобщо Mr. Green Малката обаче няма нищо общо с нас - върл противник на съня, спи страшно леко, от бебе не спеше по цели дни и имаше ужасни колики. Бе до година и половина постоянно ревеше, даже си мислех дали е нормално, да не е болна пък аз да не мога да разбера... Голям стрес ми беше майчинството.
И сега си е ревла, ама поне казва защо  Mr. Green

malka maimunka Кръвните изследвания включват и глюкоза. Коремчето расте от слаби коремни мускули, а при втора и следваща бременност матката се разширява много бързо за да направи място за бебето (поне с това се самозалъгвам  Simple Smile). По-принцип при по-високите мами по късно щръква коремчето, защото уж имало повече място.
Аз иначе не съм мръднала на кг, но коремчето ми стърчи и трудничко се скрива. Засега се покривам с разни сака и една по-широка блузка, но няма да е за дълго още.

# 546
malka maimunka, и аз точно така изглеждам - като сумалийче.

sisoni, прати ми линк към профила си във ФБ и ще те добавя.
Постът ти е направо като за една седмица наваксване  Mr. Green Другият път пак така.

malina07, уж оня горе не пращал по две еднакви деца.......така, че имаш голям шанс за второ кротко бебе Grinning Да му мислим ние дето ще ни е първо Laughing

# 547
леле , допреди малко съм чела темата " Смешно" ли е раждането ? На мамчетата , които не са я чели горещо я препоръчвам  Peace Големи лафчета могат да се прочетат там  Mr. Green Са съжаление моето раждане не беше "смешно" и аз не съм се разписала там , но надявам се този път да е различно . Лека нощ от мен , и да сънувате само хубави сънища Hug

# 548
Доббро утро на всички! newsm51

# 549
Добро утро момичета!

# 550
  • До морето :)
Sisoni, честно казано и аз не знам кой вече може да добавя в групата. Аз нали съм с телефона и съм в неведение.

Моето гадене спря и дойде момента с : "По дяволите! Сега всичко ли е наред с бебето?"
В края на тази седмица ще отида най-накрая на ФМ. Иначе нищо ново при нас. Скука голяма. Сега съм се захванала пак с измитите уж, че скоро време няма да мога да ходя. Да ги изчистя малко, че много.

# 551
Sisoni, честно казано и аз не знам кой вече може да добавя в групата. Аз нали съм с телефона и съм в неведение.

Моето гадене спря и дойде момента с : "По дяволите! Сега всичко ли е наред с бебето?"
В края на тази седмица ще отида най-накрая на ФМ. Иначе нищо ново при нас. Скука голяма. Сега съм се захванала пак с измитите уж, че скоро време няма да мога да ходя. Да ги изчистя малко, че много.

Добро утро!
И аз съм така. От 3 дни нямам нито гадене, нито нищо, което провокира въпроса " Всичко наред ли е ?". Такава параноя съм, че се ядосвам на себе си.

# 552
Добро утро и от мен   bouquet
Аз в събота и неделя бях с  тази параноя, че видиш ли ми беше добре, и как съм ходила в края на януари на преглед, а сега се очертава в края на този месец, и започнах да се вкарвам и аз във някакви филми. Но не за дълго беше това да не ми е лошо, едвам стигнах до работа днес  Sick Но продължавам да мисля дали бебчо развива и всичко дали е как трябва и то няма и как да е иначе, все ще си ги мислсим....... цял живот:)
Хубав ден от мен и много усмихната седмица newsm51
Чакаме коремчетата с прегледите - на отчет!:)

# 553
  • София
Добро утро и от мен, дадох кръв, добре че мина бързо и почти неусетно  Mr. Green
Сега чакане до утре...

# 554
Добро утро на всички!

Мен пък гаденето щеше да ме съсипе този уикенд  Crazy На всичко това отгоре май съм пипнала някой чревен вирус, боли ме корема постоянно и ми се ходи до тоалетна. То и в урината излязоха бактерии  Crazy Сега вземам пробиотици и клеева тинктура и края на седмицата пак ще пусна урина.

Моето раждане беше много смешно и точно по темата за смешното раждане, надявам се и този път да има  весели моменти, че човек се отпуска и всичко минава много бързо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт