Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 305 593
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 30
Започна да ми прилича на заяждане, но все пак да напиша за дългогодишния ми опит с боядисването, при който съм сменила какви ли не цветове на косата и най-първо започнах с червената боя. Бях червена (или по-скоро оранжева, защото боята бързо падаше) 6 месеца и накрая ми писна именно заради бързото измиване. Пробвала съм всякакви бои непрофесионални и при мен се измиваха за 1 седмица, след което ставах оранжева. Сега реших да съм именно оранжева, но цветът пак пада бързо и докато улуча добра боя може да не ми остане коса, ако трябва всеки път да боядисвам дължините.   33uu Това не ми се налага с "русите" бои, които също падат, но след като цветът се поотмие дори става по-хубав - по-светъл, а не такъв никакъв, какъвто става при червената коса.
За другото си права - всяка коса е различна и някои задържат боя за по-дълго време от други, но при червения цвят съм чула много мнения, че е труден за поддръжка, макар и аз да не бях убедена преди отново да пробвам и да се убедя отново от личен опит. Нека и другите пробват и дано нямат такива проблеми.  Peace

# 31
  • София/Бургас
HAPPY_QUEEN, приемай го както искаш, но ти така се изказваш все едно другите боя за коса в живота си не сме виждали и това да се боядисаш в червен цвят е голям грях, от който само си патиш. Не е чак толкова голяма болка за умиране да се поддържа червена коса и доста жени го правят. Грижите не са различни от всеки друг цвят и твърдя, че са в пъти по малко от едно хубаво пищно русо. Не е необходимо да плашиш четящите с това лошото червената коса (все пак много хора четат, но не пишат).
Между другото аз съм с такова червено - http://blog.kyra.ro/wp-content/uploads/2010/11/Wellaton-66_46.jpg и нямам чак такива проблеми с него.

# 32
Абе всичко си е до коса. Моята не беше особено светло руса, а се прецака страшно много. Давам й месец почивка и си минавам на червеното. Laughing
Да ви питам, от боите искам да мина на нещо по-рижавко. Обаче се чудя каква боя да взема, за да не е МНОГО изтощаваща. Thinking (То е ясно, че като има боя се уврежда. )
От масовите бои не мога да намеря нещо наистина светло - повечето са тъмнички май.
Мислех си за Koleston или Indola... Някой да ги е ползвал?  Simple Smile

# 33
Момичета, някой ползвал ли е за кичури коректора за коса Majirel Mix, цвят Root, доволни ли сте, заслужават ли си парите?

# 34
Съжелявам...знам колко много теми има на моя въпрос,но се уморих да чета и да изпробвам и нищо да не се получава,а все още ми е останала коса.......
от 7 години съм с черна коса,не се боядисвам от 1 година и малко,обезцветих си косата 3 пъти,цвета ми стана светло кафяв.....боядисах се с червено на лонда,после палете,после бюти огнено червено,после на евтерпа с пурпурния прах....и в крайна сметка от първото до последното боядисване с червен цвят резултата е-много много тъмно кафяво с леки червени отенъци и то не на всеки кичур... Cry Cry Cry Cry Cry
как да стане просто червена...четох за боя на сери-но не я намирам.... рекламират  garnier color sensation цвета е обещаващ и мисля да я изпробвам.

# 35
Боите на Гарние се отмиват много бързо, при мен и на Лореал се отмиват бързо. Най-добре отиди в салон като за начало.  Rolling Eyes

# 36
Искам да попитам някоя от вас ползва ли е боя на Лореал кастинг 550, води се махагон, или на SCHWARZKOPF мус с номер 585, тъмен махагон? Моята коса е кафява искам да бъде тъмно червена, ако имате впечатления от тези бои, ако може да споделите. Благодаря!

# 37
Мен не ме хващат добре, но си зависи от косъма. Други хора са доволни, явно трябва да пробваш.

# 38
Здравейте дами,

Спешно търся червенокоска със средна дължина за модел на едно шоу (подстригване и боядисване). Която от вас е заинтересована, моля да ми пише за повече подробности. Simple Smile

# 39
Мисля че в тази тема ме бяха ориентирали за Мажирел, и влизам да се похваля. Боядисах се днес и цвета стана страхотен, точно каквото исках!
Скрит текст:

# 40
Поздравления!

# 41
Мерси. Голям кеф е когато стане цветът който искаш Grinning

# 42
А този цвят май е по-естествен, от рода на кафеникавото червено. Познах ли? Пиши после дали цветът се измива бързо.

# 43
Абе нещо подобно е но малко по тъмно, но пък аз взех 6 % окислител. Ок, ще пиша.
Скрит текст:

# 44
O, много хубав цвят! ЗА мен е по-скоро медно рус и никак не е тъмен, дори ми се вижда доста светъл в сравнение с кичурчето от каталога. Моя цвят в момента е подобен. Аз обаче ще го правя по-златист.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт