Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 432
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 255
Пенелопе, не знам каква боя точно би изкарала тоя цвят, но си мисля, че една обикновена 7-ца с повечко червен коректор може да докара нещо подобно. Rolling Eyes
Mo0onllightМожеш ли да изтърпиш без да пипаш известно време? Simple Smile
Щом ти е първо боядисване, предполагам, че косата ти скоро ще остане с отенък, а не с цвят. (3 седмици?)
Ако си светло кестенява, предполагам имаш предвид ниво 6 на боите за коса. 77 няма да изсветли особено много. С какъв номер се боядисва сега? Ако искаш да я изсветлиш може би трябва да вземеш малко по-светла... Аз съм също със светло кестенява, но надолу ми е изрусена. В корените с номер 7 става по-светличко от това на снимката, но не знам ти какво искаш точно. Confused
Дай жокер. Laughing

# 256
RAL77, заклевам се, страхотен цвят си докарала....много искам да намеря и аз подобен, ама купешки:))))

# 257
Щом ти е първо боядисване, предполагам, че косата ти скоро ще остане с отенък, а не с цвят. (3 седмици?)
Ако си светло кестенява, предполагам имаш предвид ниво 6 на боите за коса. 77 няма да изсветли особено много. С какъв номер се боядисва сега? Ако искаш да я изсветлиш може би трябва да вземеш малко по-светла... Аз съм също със светло кестенява, но надолу ми е изрусена. В корените с номер 7 става по-светличко от това на снимката, но не знам ти какво искаш точно. Confused
Дай жокер. Laughing

Фризьорката ме боядисва с боя на Shwarzkopf Igora. Каталога от който си избирах цвета беше нещо подобно на този http://www.productospeluqueria.com/images/cartascolor/bano-igora … lor-red-flame.jpg (не съм сигурна дали беше абсолютно същия) Цветът който си избрах беше 6-88 . Фризьорката ми каза, че основата ми е подходяща за всичките цветове от червената гама и че ще се получи. Е, да получи се, но по тъмно от очакваното и не знам защо си мисля, че тя може би в крайна сметка реши да ме боядиса с по-тъмен цвят от този, който бях избрала, понеже доста дълго време гледаше каталога и косата ми. Както и да е това са само догадки, не че не съм доволна, но ми се иска да постигна нещо такова http://www.curlhairstyles.com/wp-content/uploads/2012/04/Ariana- … rande-Haircut.jpg  Simple Smile

# 258
  • Варна
Дай жокер. Laughing

Фризьорката ме боядисва с боя на Shwarzkopf Igora. Каталога от който си избирах цвета беше нещо подобно на този http://www.productospeluqueria.com/images/cartascolor/bano-igora … lor-red-flame.jpg (не съм сигурна дали беше абсолютно същия) Цветът който си избрах беше 6-88 . Фризьорката ми каза, че основата ми е подходяща за всичките цветове от червената гама и че ще се получи. Е, да получи се, но по тъмно от очакваното и не знам защо си мисля, че тя може би в крайна сметка реши да ме боядиса с по-тъмен цвят от този, който бях избрала, понеже доста дълго време гледаше каталога и косата ми. Както и да е това са само догадки, не че не съм доволна, но ми се иска да постигна нещо такова http://www.curlhairstyles.com/wp-content/uploads/2012/04/Ariana- … rande-Haircut.jpg  Simple Smile

Аз сега съм с този цвят и си го постигнах с първото боядисване, но не става с обикновени бои... пробвах какво ли не Simple Smile Накрая попаднах на един луд дядка дето продава в специализирано магазинче за професионални бои. Казах му какъв цвят искам и той ми препоръча боя Салерм микс и окислител 10%. Получи се чуден цвят, точно като на снимката... и вече четвърта седмица си стои Simple Smile много съм доволна

# 259
Накрая попаднах на един луд дядка дето продава в специализирано магазинче за професионални бои.
Къде това?

# 260
  • Варна
Здравейте Simple Smile чета доста хубави отзиви за ярко червеното на Сери. Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам или да си купя от София? А ако имате идея за най-яркото червено съм отворена към предложения. От няколко години съм червена, като минах и през ярко и през оранжево, та сега съм малко по-винено червено... търся да постигна отново яркия цвят, а не мога да си позволя при професионалист. Приемам съвети, момичета Simple Smile  Laughing

Аз ползвам Сери от 3 месеца. Боята е хубава, но разбира се пада бързичко. Много хора ме питат "Ти луда ли си? Ще ти опада косата от тази боя!!!" е да ама не, все още си е на главата ми. Тайната при мен е, че използвам отксидант на марката BES. Не изсушава така брутално косата, но за сега цвета който постигам е супер яко червено. Интересно е когато вече тотално падне боята и не пада розова вода в банята, косата ми наистина е русо-розовееща Grinning Ако искаш провай Сери, но недей си взима оксидант на тази марка. BES ili Chifelli около 1.50 лв струват. Най-яркият цвят е 1006 и 1060.

Успех!

# 261
Здравейте Simple Smile чета доста хубави отзиви за ярко червеното на Сери. Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам или да си купя от София? А ако имате идея за най-яркото червено съм отворена към предложения. От няколко години съм червена, като минах и през ярко и през оранжево, та сега съм малко по-винено червено... търся да постигна отново яркия цвят, а не мога да си позволя при професионалист. Приемам съвети, момичета Simple Smile  Laughing

Аз ползвам Сери от 3 месеца. Боята е хубава, но разбира се пада бързичко. Много хора ме питат "Ти луда ли си? Ще ти опада косата от тази боя!!!" е да ама не, все още си е на главата ми. Тайната при мен е, че използвам отксидант на марката BES. Не изсушава така брутално косата, но за сега цвета който постигам е супер яко червено. Интересно е когато вече тотално падне боята и не пада розова вода в банята, косата ми наистина е русо-розовееща Grinning Ако искаш провай Сери, но недей си взима оксидант на тази марка. BES ili Chifelli около 1.50 лв струват. Най-яркият цвят е 1006 и 1060.

Успех!
може ли да дадеш снимка? Simple Smile

# 262
Здравейте, момичета. Искам да си направя косата червена, но не мога да си избера цвят. Не харесвам огнените, яркочервени коси, а тъмночервените, с вишнев или шоколадов подтон (ако ме разбирате  Grinning ). Чух хубави отзиви за Syoss Oleo (понеже си търся боя без амоняк) и се чудя какво ще се получи, ако смеся бургундско червено и изтънчен махагон?!

http://i58.tinypic.com/fv8ubk.jpg - това е естественият ми цвят, а това http://i62.tinypic.com/295pswj.jpg (по-червено беше реално) получих с шампоан за оцветяване и ми се иска да постигна същия или подобен ефект.

# 263
  • Варна
Накрая попаднах на един луд дядка дето продава в специализирано магазинче за професионални бои.
Къде това?

Бул. Съборни 29 Simple Smile малко е забутано магазинчето, но съм страшно доволна Simple Smile

# 264
  • София
Къде това?

Бул. Съборни 29 Simple Smile малко е забутано магазинчето, но съм страшно доволна Simple Smile

Този магазин във Варна ли се намира.Боята е Салерм микс,така ли?Дай моля те снимка на боята,че рових в нета и нищо не открих.Някой знае ли в София къде се намира такава боя,искам в понеделник да се боядисам че почивам,но къде да намеря такава боя.Аз в момента съм с кестенява коса,искам да си направя червено,но не много ярко,а по скоро като матово червено...Може би нещо такова...
,дайте съвет с какво да го постигна,само да намеря боята и заминавам на фризьор,моля ви помогнете ми newsm17

# 265
  • Варна
Къде това?

Този магазин във Варна ли се намира.Боята е Салерм микс,така ли?Дай моля те снимка на боята,че рових в нета и нищо не открих.Някой знае ли в София къде се намира такава боя,искам в понеделник да се боядисам че почивам,но къде да намеря такава боя.Аз в момента съм с кестенява коса,искам да си направя червено,но не много ярко,а по скоро като матово червено...Може би нещо такова...
,дайте съвет с какво да го постигна,само да намеря боята и заминавам на фризьор,моля ви помогнете ми newsm17

http://www.imperialbs.com/src/img_up/SALTMC.jpg

Ето това е боята Simple Smile Колко ярко ще стане зависи от окислителя и от това колко време ще стоиш с нея. На мен ми допада, че вече месец съм, си още червена и не се е отмила

# 266
  • Варна
Здравейте, момичета! Как мога от това:

Да постигна това:

Моля, кажете ми марка боя и номер  Hug

# 267
Може би 6.3 на Loreal excellence, ако сложиш по-тъмно от 6ца, на тази светла основа ще ти стане доста тъмна.

# 268
Е не можах да издържа повече и днес се намацах с вулканичното червено на велатон  Laughing Изненадах се колко наситен цвят се получи. Много ми харесва. Ако знаех, че ще се получи с тази боя въобще нямаше да ходя на фризьор  Close Както и да е ... Ето какъв е цветът на слънце
http://s270.photobucket.com/user/Mo0onllight/media/IMGP0362_zps63ec129f.jpg.html

# 269
  • Somewhere far away
аз забелязах нещо странно. новата боя на Лореал продиджи  нали има два червени цвята- единия е 6,60 а другия 4,60 . е хубаво де обаче онзи ден гледам в един магазин това което  би трябвало да се води 4,60 , на опаковката пишеше 3,60. каква е причината? различни цветове ли  са това, някаква грешка ли е ?  newsm78 #Crazy

http://beautycosmetic.biz/images/LorealProdigy5ExtraordinaryOilHairColor.jpg

защото в каталога много ясно си пише, че цвета е 4,60 а такъв под номер 3,60 няма...

Общи условия

Активация на акаунт