Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 56

• 48 939
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравейте! Наистина нямам време и възможност да изчета цялата тема, но от една предишна разбрах, че сайта ТЕСКО не приема Виза Електрон.... Confused Много ви моля да споделите наистина ли е така или аз имам някакъв проблем с плащането... Американ Експрес, Мастъркард, с какво плащате там?  Thinking
Да, не става с Виза Електрон, само с кредитна /преди минаваше виртуалната Виза на ДСК, сега не знам как е/.
Виртуална Виза на ДСК - миналия месец без проблеми...  Simple Smile

# 631
  • София
Момичета, помня че взимахте тази шапка от Пъмпкин, но нямам спомени какво беше положението с размерите й. Трябва ми за момиченце на 1 годинка, а е останал само размер XS, който дават, че е за 6-12 м.
Също така взимали ли сте диадеми, които да са по-малки? Виждам, че са универсален размер, но за възраст от 6 мес. до 6 год. ми се струва, че има доста разлика и вероятно всички ще са големи за 1- годишно  newsm78

Felis, аз имам шапката  Peace
Нашата е размер S с обиколка 50 см., толкова пише, че е и в сайта, така че са правилно оразмерени  Peace
За XS дават обиколка 47 см., ако детето не е с голяма, а нормална глава мисля, че ще стане.
Никол примерно е с малка главичка и миналото лято, когато беше на 4 носеше С-ката, така че се ориентирай по големината на главичката, а не годините.
За диадеми не мога да помогна ... нямаме от Пъмпкин, но съм сигурна, че другите момичета имат и ще споделят конкретно мнение  Hug

Много благодаря  Hug Проблемът е, че е за подарък и няма как да измеря главата на детето  Laughing Но щом Никол на 4 е носила S би трябвало XS да е добре за 1-годишно..

# 632
  • София
Здравейте! Наистина нямам време и възможност да изчета цялата тема, но от една предишна разбрах, че сайта ТЕСКО не приема Виза Електрон.... Confused Много ви моля да споделите наистина ли е така или аз имам някакъв проблем с плащането... Американ Експрес, Мастъркард, с какво плащате там?  Thinking

Преди седмица платих с класическа Visa дебитна на UnicreditBulbank, без проблем. Преди това и аз се мъчих с Visa Electron, понеже не си спомнях каква беше сагата с Теско, a на първите няколко страници не намерих инфо.

# 633
Felis, аз също мисля, че шапка с размер С ще е добре за момиченце на 1 година. За диадемите съм на мнение, че ще са големи, тъй като на дъщеря ми, която е с глава 53см, са й съвсем добре в момента.

# 634
  • Русе
Ясно, значи да ходя да вадя виртуална от ДСК или някаква класическа ВИЗА....Благодаря, мацки!   bouquet

# 635
Момичета, помня че взимахте тази шапка от Пъмпкин, но нямам спомени какво беше положението с размерите й. Трябва ми за момиченце на 1 годинка, а е останал само размер XS, който дават, че е за 6-12 м.
Също така взимали ли сте диадеми, които да са по-малки? Виждам, че са универсален размер, но за възраст от 6 мес. до 6 год. ми се струва, че има доста разлика и вероятно всички ще са големи за 1- годишно  newsm78

Felis, аз имам шапката  Peace
Нашата е размер S с обиколка 50 см., толкова пише, че е и в сайта, така че са правилно оразмерени  Peace
За XS дават обиколка 47 см., ако детето не е с голяма, а нормална глава мисля, че ще стане.
Никол примерно е с малка главичка и миналото лято, когато беше на 4 носеше С-ката, така че се ориентирай по големината на главичката, а не годините.
За диадеми не мога да помогна ... нямаме от Пъмпкин, но съм сигурна, че другите момичета имат и ще споделят конкретно мнение  Hug

Аз имам такава М размер и става на дете на 6 години.

# 636
  • София
dea 76, VAVA, благодаря и на вас, момичета  Hug
Поръчвам я, няма какво да я мисля повече Simple Smile

# 637
  • Berlin
Пише, че Теско не приемат Виза електрон, логично е да се пробва само с Виза. Simple Smile

# 638
То може да пише, но аз редовно поръчвам с дебитна Виза електрон на Булбанк.  Whistling

# 639
  • Berlin
Ами супер, понеже по-напред казаха, че не става с електрон.

# 640
Всъщност да уточня, че за Теско клотинг става въпрос. Същата карта от Теско гросъри ми я отхвърлиха.

# 641
  • Софето
Здравейте мами, от 2 дни пробвам да пусна поръчка от Мадъркер, но ми дава проблем с плащането, не приема картата с която вече 4та година редовно си поръчвам при тях. Пари в картата със сигурност има, но не минава и това е. Дали не са въвели някакви нови проверки и да не приемат БГ карти? Много гадно ще стане ако са ни спрели  #Cussing out

# 642
Може да пробваш през друг браузър. Няма ограничения от Мадъра. Поръчките си минават нормално.

# 643
  • Софето
Може да пробваш през друг браузър. Няма ограничения от Мадъра. Поръчките си минават нормално.
Благодаря, ще пробвам. Знам че минават, аз редовно поръчвам, но сега последните 2 дни отказва. Затова, ако някой е пробвал (вчера или днес) и е минала поръчката да пише.

# 644
Имах подобен проблем с друг един сайт- платих през PayPall, за да си спестя нервите, след като опитвах 2 дни Simple Smile Успех с поръчката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт