Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 681
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
# 136
И все пак, този глас е нежен и напомня Енгин, нека ви приспива! Елинор, нищо че се объркахме, песента е хубава! Hug

# 137
# 138
Дори и Берен да я видя пияна, амай всички сме виждали такива нвйни снимки, не бих видяла Фатмагюл, а просто Берен. Джони Деп скоро се беше напил някъде си много брутално, даже беше шпаднал, но това не го прави лош човек, или лош актьор. На всеки може да се случи. Даже Енгин се държи направо прилично в сравнение с други негови колеги. Можеше да е много по-зле положението, но той успява да се съхрани.

# 139

Goni   bouquet Hug много приятна музика слагаш,
тази певица не съм я слушала.А с Челентано така се изкефих... newsm53 newsm68 newsm68

# 140
  От  Engin Akyurek Universal Fans Club

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 01:15 от Goni

# 141

много приятна музика слагаш,
тази певица не съм я слушала.А с Челентано така се изкефих... newsm53 newsm68 newsm68

Миличка, обичам хубавата музика, която докосва трелите на сърцето! Peace  За Андриано - да не говоря ,че си го харесвам от време оно...., а за певицата допълнително ще ти пиша.  Peace

# 142

Гони,статията я бях сложила преди няколко дни,след това и Марица
я сложи,но е интересна и пак ще я прочета  Simple Smile Simple Smile

# 143

Гони,статията я бях сложила преди няколко дни,след това и Марица
я сложи,но е интересна и пак ще я прочета  Simple Smile Simple Smile

Аауууу, веднага се връщам да я изтрия - а аз горкана как не съм я съзряла????? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 144
Дори и Берен да я видя пияна, амай всички сме виждали такива нвйни снимки, не бих видяла Фатмагюл, а просто Берен. Джони Деп скоро се беше напил някъде си много брутално, даже беше шпаднал, но това не го прави лош човек, или лош актьор. На всеки може да се случи. Даже Енгин се държи направо прилично в сравнение с други негови колеги. Можеше да е много по-зле положението, но той успява да се съхрани.

Затова съм му невероятен фен! Peace Peace Peace

# 145

Гони,защо ще я триеш Simple Smile пак ще я четем Naughty

# 146
# 147
# 148
Ели,    bouquetпевицата е българско момиче! Peace Участва в "Гласът на България". Достигнала е до финалите и тия дни ще я дават по ТВ-то. Невероятно е това й изпълнение и затова го пуснах! Радвам се , че някой го е харесал! Peace Peace Peace

# 149

Гони,и на мен ми хареса как пее,ще гледам Гласът на България  Simple Smile
обичам тези предавания с пеене и танци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт