Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 909
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Викаш тя е специалистка в тази част и не и дреме че някой и гледа гърдите. Както и да е няма да  обсъждаме момиче което не е от АФК а трябва да наблегнемм над Фемир.
Не бихме могли да знаем, само може да предполагаме, но Хазалчето като е по-свита в подобни сцени....., далеч съм от мисълта, че е монахиня едва ли не. Joy

Mонахиня не е, без съмнение, обаче е доста пообрана, сигурно е такава, по сдържана.

И аз мисля, че не е монахиня, но Хазал е светлинни години пред Гизем във всяко едно отношение... Peace
Аз не ги сравнявам в момента нито когато и да е било. Да, много по-напред е от нея, но не е перфектна.
Не винаги ми допадаше играта й в АФК, нито пък на Чаги, но те така се сраснаха съвместно, така се допълваха, че по-слабата игра на единия в даден момент, се компенсирваше от перфектната игра на другия, просто играеха в 100%това симбиоза, това е истината за мен.

# 256
Никой не е казал че Хазал е монахиня просто всеки актьор или актриса си има  теретип на работа.Гизем например е по освободена в снимките нямам нищо против нея тъй като гледах сериите с нея който разказват за нейния живот преди АФК и ПЕ  там се справи добре. А Хазал е малко по сдържана може да и се иска да е по разпусната но може етикета да не и дава а пък никой не знае може тихите води да са по опасни.

# 257
Хазал е уважавана актриса ,а Пунцел кой я познаваше ...искаше явно да се запомни с нещо  Mr. Green
Е, вече повече я познават за разлика от първия й сериал Светкавицата.....и още нещо. Joy

Who is the prettiest?

# 258
Релаксче,честити да са ти новите дрешки,но я ми сподели за филма.Гледаш ли го?Харесва ли ти? Simple Smile
Меги, гледам го и ми е много интересен ... Peace да не мислиш да го почваш
Ох и аз обожавам този филм Heart Eyes

# 259
  • У Диспансера ...♥♥♥

Момичета не знам за вас но на мен тази ми е една от любимите сцени .Някой знае ли какво си говорят на леглото ония ненормалник като ги отвлече.

# 260

Наденцееее,  love001 нали знаеш, че Гизем ми е болната темааааа... Sick
hug И на мен, когато започвате да я характеризирате и то само защото не я харесахте в третия сезон. Тя каква вина има, че лелките сценаристки и отредиха подобна роля. Заради недоизпипания образ на Гюнеш, пострада и самата Гизем за жалост, особено след аферата с наркотика защото беше в близост до Чаги, все едно тя беше причина за действията му. Всеки има глава на раменете си и то не за украса, а за да мисли с нея, а не някой друг да го прави вместо него.
Ферито щеше да влезне с Емко в басейна, но заради насмешките на Ханде не влезна.

Ханденцето тука с този бански  smile3501 newsm09

# 261
ох влязах да ви сложа една песен,ама пусто възглавницата че възглавница,пак съм изтървала интересното разследване Crazy,ами ако има любопитни да ви кажа за какво е...........
Скрит текст:
да му е мекичко на Чагито а и да изглежда по достоверно в натиска му,а и Хазал е ниска и може да му се пада малкия на коляното й Mr. Green Embarassed

другото го забравих ooooh!

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥

ето и други болни от любов по него не сме само ние   smile3521

# 263
ох влязах да ви сложа една песен,ама пусто възглавницата че възглавница,пак съм изтървала интересното разследване Crazy,ами ако има любопитни да ви кажа за какво е...........
Скрит текст:
да му е мекичко на Чагито а и да изглежда по достоверно в натиска му,а и Хазал е ниска и може да му се пада малкия на коляното й Mr. Green Embarassed

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 264
Тук си права  Ани той е 2 метра тя да е 1,60 ама може и 1,58.
Скрит текст:
 Както и да го умуваме не мажем да знаем защо възглавницата е между тях.  

# 265
хахах как го нападнаха,дори се сещам в кой епизод беше сцената с колата -като прави обратен Mr. Green

# 266
Тук си права  Ани той е 2 метра тя да е 1,60 ама може и 1,58.
Скрит текст:
 Както и да го умуваме не мажем да знаем защо възглавницата е между тях.  
е май не ми вярваш а Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 267
  • в подножието на планината

Иве, Hug ама то и друго ли има... newsm78 Joy Joy Joy

# 268
ха гледам гледам,и разкрих че в сцената когато
Скрит текст:
вече е свалил блузката и а тя по потник(скукааааааа) и му дават ръката на кръста й...възглавницата ЙОК...няма я Mr. Green

# 269
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ти ме уби  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт