Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ето нещо от мен избрах я без клипа защото според мен не и отива,но текста е добър според мен... поне за мен това сега е роматичната ми песен... може би защото така се чувствам Simple Smile Близка ми е песента .... but i'm trying not to love youu....  Whistling

# 242
Релаксче,честити да са ти новите дрешки,но я ми сподели за филма.Гледаш ли го?Харесва ли ти? Simple Smile
Меги, гледам го и ми е много интересен ... Peace да не мислиш да го почваш
Мисля си аз newsm78Видях,че има и тема,чиято любезна авторка е Лудосчето  bouquet
да Лудостчето я стопанисва  Mr. Green ами свали си 1 сезон...гледай някоя серия и ако ти хареса продължи  Peace

# 243
Викаш тя е специалистка в тази част и не и дреме че някой и гледа гърдите. Както и да е няма да  обсъждаме момиче което не е от АФК а трябва да наблегнемм над Фемир.

# 244
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Релаксче,честити да са ти новите дрешки,но я ми сподели за филма.Гледаш ли го?Харесва ли ти? Simple Smile
Меги, гледам го и ми е много интересен ... Peace да не мислиш да го почваш
Мисля си аз newsm78Видях,че има и тема,чиято любезна авторка е Лудосчето  bouquet
да Лудостчето я стопанисва  Mr. Green ами свали си 1 сезон...гледай някоя серия и ако ти хареса продължи  Peace

Дано да ти хареса... и да ни настигнеш бързо добре си дошла в моята претъпкана със снимки темичка Simple Smile   bouquet

# 245
А защо на Гюнеш не и сложиха нещо на гърдите може и да има ама не се вижда това ми е любопитно.

Hug Ако не бях обещала на Надето да не пиша вече за Гизем/ Гюнеш... такава характеристика щях да и спретна, че... Joy само ще напиша, че тя е много веща в тези сцени... Sick
за +18 е  Mr. Green
Аааайде от мен да мине, да не започвам и аз. Изиграха си сцените отма, две мнения по въпроса няма.

# 246
Викаш тя е специалистка в тази част и не и дреме че някой и гледа гърдите. Както и да е няма да  обсъждаме момиче което не е от АФК а трябва да наблегнемм над Фемир.
Не бихме могли да знаем, само може да предполагаме, но Хазалчето като е по-свита в подобни сцени....., далеч съм от мисълта, че е монахиня едва ли не. Joy

# 247
Благодаря ви.Лудосче  bouquet,Релакс  bouquet

# 248
Зверче,аз намерих превода.Благодаря все пак  Hug
Добре, макар че мен не ме затруднява да ги превеждам.  Peace

Скрит текст:
Да пазим нашта любов

Знам, че колкото повече се питам какво можеше да е,
каква би била моята съдба в твойте очи,
никога няма да знам защо.Който те е поглеждал,
знае че ти си áнгел, който чака да бъде щастлив.

# 249
  • в подножието на планината

Наденцееее,  love001 нали знаеш, че Гизем ми е болната темааааа... Sick

# 250
Не бихме могли да знаем, само може да предполагаме, но Хазалчето като е по-свита в подобни сцени....., далеч съм от мисълта, че е монахиня едва ли не. Joy

Mонахиня не е, без съмнение, обаче е доста пообрана, сигурно е такава, по сдържана.

# 251
  • в подножието на планината

Mонахиня не е, без съмнение, обаче е доста пообрана, сигурно е такава, по сдържана.

И аз мисля, че не е монахиня, но Хазал е светлинни години пред Гизем във всяко едно отношение... Peace

# 252

Наденцееее,  love001 нали знаеш, че Гизем ми е болната темааааа... Sick
hug И на мен, когато започвате да я характеризирате и то само защото не я харесахте в третия сезон. Тя каква вина има, че лелките сценаристки и отредиха подобна роля. Заради недоизпипания образ на Гюнеш, пострада и самата Гизем за жалост, особено след аферата с наркотика защото беше в близост до Чаги, все едно тя беше причина за действията му. Всеки има глава на раменете си и то не за украса, а за да мисли с нея, а не някой друг да го прави вместо него.
Ферито щеше да влезне с Емко в басейна, но заради насмешките на Ханде не влезна.

# 253
Хазал е уважавана актриса ,а Пунцел кой я познаваше ...искаше явно да се запомни с нещо  Mr. Green

# 254
Миленче  Hug Ето виж тук:

1.52.02 и 03,04 секунда  Laughing
еееееееее сега вече и аз я видях #2gunfire #2gunfire
ама за какво им е те да не са голи  Joy това е голяма простотия smile3511

Общи условия

Активация на акаунт