Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 781
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бърза питанка:
От коя серия започва втория сезон? Всъщност когато са на партито в клуба, тази русата се сгодява за Емир, така ли, аз понеже ги превъртам и май съм загубила дирята?

# 91
Г-жа Нервакова, тая песничка е един път. Аз си я купих и на диск от Стамбула, да си я слушам в колата  Embarassed

# 92
Е само Ренито ли обичаш,то и аз публикувах клипа,че и с превод  Mr. Green  Simple Smile

Честит подпис и от мен Зверче,чок си хубава  Hug

Неви  Hug

# 93
Mundi 2ри сезон започва от 25 оригинален турски
Скрит текст:
след стрелбата по Зехра и писмото от майката на Емир

# 94
Добър ден ФЕМИРКИ!  Hug Hug Hug

Как се зарадва молата тук, че сте излезнат, а то какво стана! Sad

# 95
Романтичка, Дзверо  Hug
Дзверо, блазя ти, че имаш талант и умения за шивачка и си кроиш каквото ти душа иска. Ама що си мъчиш душичката с тия тъжни моменти, та и ния да умиргаме покрай тебе.

# 96
ха ха и точно тази, ахххххх който е фен на Езел как ме разбира  Hug Heart Eyes

# 97
 добро утро от мен или добър ден вече за тези станалите рано Simple Smile слушах тази песен вчера и много приляга на Чаатай, извинявам се предварително ако някои не случат поп-фолкче,но тя е с по поп  звучене Simple Smile а пък ако не съм успяла да пусна песента ще ме извинявате пак - нова съм още  

# 98
Е само Ренито ли обичаш,то и аз публикувах клипа,че и с превод  Mr. Green  Simple Smile

Неви  Hug

Всички ви обичам , просто първо и отговорих на Рени, след това видях твоя пост  Hug Heart Eyes

# 99

Неви  Hug

Романтичка  Hug я каква сам гиздава мома... Grinning

отивам аз на зъбар  Cry да сте кротки да мога да ви изчета като се върна   Naughty

Hug Уф не е много приятно изживяване.

# 100
Дзверче Hugсупер са ти гащурките Heart Eyes

very89 Hug

# 101
Рении  Hug

# 102
Романтичка, Дзверо  Hug
Дзверо, блазя ти, че имаш талант и умения за шивачка и си кроиш каквото ти душа иска. Ама що си мъчиш душичката с тия тъжни моменти, та и ния да умиргаме покрай тебе.
Неви  Hug Ми всичко Фемирко ми е на сърце и тъжно и хубаво, та затова.

# 103
Дзверче Hugсупер са ти гащурките Heart Eyes

very89 Hug
[/quote

Рениии  Hug
Изчезвам за малко, да се държите добле, да пишете много, а и днес сам с вас, почиван..  Mr. Green
И едно клипче, песента се казва ЦЕЛУНИ МЕ.

# 104
Здравейте и от мен с тази фемирсна любов край няма но така сме ние,не пиша често защото се притеснявам за баща ми и нямам връзка с него ,но да не ви развалям настроението. Да ви попитам как да вмъквам сники и клипове, Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт