Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Гжа Нервакова,явно сме на една вълна с теб сега.....и аз до 2 посреднощ гледам със свито сърце,що така не ми минава бееееее,побърках се вече с тоз филм...и аз търсих тази песен снощи Mr. Green

# 106
Добър ден ФЕМИРКИ!  Hug Hug Hug

Как се зарадва молата тук, че сте излезнат, а то какво стана! Sad

за какво се  радват тука...в кой епизод това?

# 107
http://www.videoclip.bg/watch/174711 това е поздрав от мен за всички вас

# 108
Не мога да смогна да ви прочета. Ренни много хубав колаж и мерси за новата тема.
А относно последните епизоди на 2 сезон.
Скрит текст:
Емир постъпва много глупаво и най вече като вижда че Фериха е не спокойна и продължава момичето не издържа да го чака по цели нощи и той да се бори с Явуз и за какво за една руса зъбеста дето даже и не е хубава. И аз да бях на нейно място много отдавна щях да се махна.Но естествено на Емир егото е наранено и има амбиция но това съпоставя и действието да замине Фериха. А относно годежа беше направен заради Явуз. И много правилно Явуз каза на Фериха  че да беше тя праваа но ето че той излезна правия. И на Емир не му направи никакво впечатление че Фериха казва едно и също изречение. Ако не беше излезнал Емир вечерта да отива на онова глупаво парти и беше и казал че това е последно и че избира него щеше да е нещо различно.  
  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Еха вие какво направихте.... Запис моля... честита тема   bouquet

# 110

А относно последните епизоди на 2 сезон.
Скрит текст:
Емир постъпва много глупаво и най вече като вижда че Фериха е не спокойна и продължава момичето не издържа да го чака по цели нощи и той да се бори с Явуз и за какво за една руса зъбеста дето даже и не е хубава. И аз да бях на нейно място много отдавна щях да се махна.Но естествено на Емир егото е наранено и има амбиция но това съпоставя и действието да замине Фериха. А относно годежа беше направен заради Явуз. И много правилно Явуз каза на Фериха  че да беше тя праваа но ето че той излезна правия. И на Емир не му направи никакво впечатление че Фериха казва едно и също изречение. Ако не беше излезнал Емир вечерта да отива на онова глупаво парти и беше и казал че това е последно и че избира него щеше да е нещо различно. 
   bouquet  bouquet  bouquet

ама защо бе Гале
Скрит текст:
е заради Явуз този годеж,те кво крояха с крайна сметка да омотаят Емир ли,кво беше че и там не хванах причината уж му е бивше гадже,ама се оказва се играят някаква игра заедно....а за Е и Ф,тя е правата както винаги,не мога да мисля друго яче,много се успокои нещо емир,тя си чака там сама вечер,а той все стои в клуба,изглупя като повечето женени мъже, щом сме женени е вече моя и толкова

# 111
Здравейте Hug
Рени,благодарско за новата тема.Прекрасна и уютна,както досега newsm51Благодаря  за неуморството ви да търсите новини и да ги поствате,клипчета и колажи,кафе и сладко Laughing  bouquet  bouquet
Значи Чаатай наесен с песен ще го гледаме,а дано и Хазалчето така Heart Eyes
Лек и спорен ден! Simple Smile

# 112
Довечера в епизод 26. От фейс страницата на сериала.
Скрит текст:
Фериа отново обяснява на Зехра, че Корай е просто колега от университета, на когото помага на ученето.
Емир се чувства ужасно виновен пред Фериа. Ханде го подсеща, че с Корай също се е отнесъл несправедливо.
Емир е в бара на баща си и пие от чувство за вина. Ханде е пред вратата на Корай и го умолява да й прости.
Мехмет съобщава на семейството си, че е напуснал работа. Баща му настоява да разбере дали и този път е направил нещо погрешно и са го изгонили, но Мехмет го успокоява, че не е така.
СЛЕД КАТО ВИДЯЛА ХАНДЕ В ДОМА НА ЕМИР, ГЮНДЖЕ СЪВЕТВА ФЕРИА ДА ГО ЗАБРАВИ.!!!!

Нещичко и от мен, довечера Корай и Емир, ще се сдобрят.

Зверче, честити одежди. Heart Eyes
Миленче, стискам палци да не те боли.
Привет и на тези, с които не съм се засичала днес.

# 113
Съгласна съм с теб Ани.
Скрит текст:
Ама Явуз цени семейството и всъщност целта и беше точно тази и за това го държеше наоколо голяма актриса голямо чудо то не беше бой,куршуми и разни подобни никой не се опитвам да защитавам просто ме дразнеше Емир точно в 64 епизод накрая.  
 http://www.youtube.com/watch?v=KIa54IniRvQ  
Не знам до колко слушате сръбско но поздрав от мен.

# 114
Момичета, от няколко седмици, освен Емир, сънувам и торти. Побъркахте ме направо. Цяла нощ сънувам как маам торти в ''Неделя'', а тук нямаме тази сладкарница! Следващия изпит ще го ''полея''там. 

# 115
А дано. Praynig
Ece Yorenc (scenarist of Ay Yapim) clarifies the rumours about the hypothetical cancelation of Cagatay's new project in tv..

http://www.ayakligazete.com/Section/content/7/965

АлоооооУ, ШЪ МЪ видите наесен с песен. Joy

# 116
Момичета, 63 серия ли е последната преведена?Това 1 сезон ли е?Или и част от втория?

# 117
vinaginikoga, 67 е последната преведена серия и е последната за втория сезон, а първата от него е 25.

Силве и ти си Чаатайка  та дрънкаш. Много вкусна тортичка, не разбрах обаче черпиш ли ни, или е за теб, че ти се е преяла!?! newsm78

# 118
Кажете ми какво казва
Скрит текст:
Явуз на Ферия в края на 63,началото на 64 епизод,пред тях и после в апартамента им....какъв е този разговор

# 119
Кажете ми какво казва
Скрит текст:
Явуз на Ферия в края на 63,началото на 64 епизод,пред тях и после в апартамента им....какъв е този разговор
Не си ли ги изтегли епизодите, когато ги пуснаха?

Скрит текст:
В общи линий каза на Фери, че Едже винаги е била влюбена в Емир и я попита ако той знае истината какво би направил, т.е., ако е знаел, че не го е изоставила и заминала с доктора за Америка, а се е лекувала там(трансплантация на бъбрек).

Общи условия

Активация на акаунт