Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 888
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
 newsm78 колко ли дубъла са правили, с възглавница без възглавница,хоп облечи хоп съблечи.....малииииииии Crazy

# 271
Скрит текст:

Момичета не знам за вас но на мен тази ми е една от любимите сцени .Някой знае ли какво си говорят на леглото ония ненормалник като ги отвлече.

Скрит текст:
Е-Фериха!
Е-Добре ли си?
Ф-Емир! Той държеше спринцовка(игла) с лекарство.
Е-Знам. Направи ли ти нещо?
Ф-Не, нищо не ми направи. Вътре има жена и дете. Той заплаши да убие детето. Затова му дадох номерът ти.
Е-Добре си направила.
Ф-Емир, добре ли си? Емир! Емир! Емир!

.......................

Е:Добре ли си, Фериха?
Ф:Колко дни съм тук?
Е:четири
Ф:Как ли е баща ми? Дошла ли е майка ми?
Е: ще те изкарам от тук, Фериха. ще те заведа при семейството ти. Фериха, чуваш ли ме? ще излезем от тук.
Ф:Той иска да те убие. Ти ще ме вземеш, а теб ще те убие.
Е: Всичко ще мине...тази нощ, предишните.Нищо от това няма да ти дойде на ума. Заклевам ти се, че всичко ще го забравиш. Ти никога няма да си спомниш този ден. Спомни си деня, в който те блъснах. Това беше денят, в който всичко започна.
Ф:Тоест денят, в който почнах да лъжа.
Е:Няма повече лъжи. Миналата година това беше първият ден на новият ни живот.
Ф: Той още какво ще направи?
Е: Забрави този ден. Забрави това място. И затвори очи. Затвори. Спомни си. Спомни си острова, спомни си миналото, вятъра, мириса на море. Колко много звезди имаше. Там сме, Фериха. И звездите са там. Спомни си. Така те намерих, че...повече от самия себе си. Само ти си - без сянка. Без да се разделяме - до мен си.
Ф:Така те исках, повече от теб...преди теб
Е:Така те изживях, че повярвай-вече не знам на къде гледам и какво правя.
Ф: Така те изживях, че повярвай. Толкова те обикнах.

........................

Ф:Спомняш ли си нощта, в която спахме заедно? Нямаше никой в къщата. Бях дошла при теб. Казах ли ти, че бях щастлива? Сега..днес..онзи ден сме там. Много съм щастлива, Емир. Много съм щастлива.
Е:И аз.

На всички ни е ясно защо възглавницата е помежду им, но гласно го изрече/написа само Ивето.
Иве, много си цветуща. Joy

# 272
ох влязах да ви сложа една песен,ама пусто възглавницата че възглавница,пак съм изтървала интересното разследване Crazy,ами ако има любопитни да ви кажа за какво е...........
Скрит текст:
да му е мекичко на Чагито а и да изглежда по достоверно в натиска му,а и Хазал е ниска и може да му се пада малкия на коляното й Mr. Green Embarassed

другото го забравих ooooh!
hahaha hahaha

Релакс честити гащи Heart EyesЛапай да имаш сили Laughing

Лудосче  Hug bouquetИлда HugМеги Hug

Добре дошли на новите момичета Hug

# 273
newsm78 колко ли дубъла са правили, с възглавница без възглавница,хоп облечи хоп съблечи.....малииииииии Crazy
За тази сцена не зная, но за сцената, в която се сдобриха в дома на Емир-44, след Халилудковата къща, бях чела навремето когато го излъчваха по турската, че режисьора им е казал, че се е получила страстната им целувка и да спрат, само, че те продължили да репетират, толкова се били отплеснали. Joy В тази сцена за първи път видях и Ферито да е страстна и да поеме инициативата.

Зверче, краднах ти авчето, че да покажа нагледно, но си признавам пък.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 18:14 от Neidjal

# 274
ха гледам гледам,и разкрих че в сцената когато
Скрит текст:
вече е свалил блузката и а тя по потник(скукааааааа) и му дават ръката на кръста й...възглавницата ЙОК...няма я Mr. Green

ми ако им е пречила......  Whistling Joy Joy Joy

# 275

Иве, Hug ама то и друго ли има... newsm78 Joy Joy Joy
какво друго...

# 276
Скрит текст:
вече е свалил блузката и а тя по потник(скукааааааа) и му дават ръката на кръста й...възглавницата ЙОК...няма я Mr. Green
ами
Скрит текст:
възглавницата е взела да мърда  Embarassed  нещото се е и преместило  и са решили да я махнат  Mr. Green

# 277
  • в подножието на планината
Клодиии,  love001 само за Релакс ли е тортата... Rolling Eyes

Ами, не знам, ти си писала, че другото си го забравила, та затова и на мен ми стана интересно... Peace

# 278
За тази сцена не зная, но за сцената, в която се сдобриха в дома на Емир-44, след Халилудковата къща, бях чела навремето когато го излъчваха по турската, че режисьора им е казал, че се е получила страстната им целувка и да спрат, само, че те продължили да репетират, толкова се били отплеснали. Joy В тази сцена за първи път видях и Ферито да е страстна и да поеме инициативата.
айдеееееееее ама нов материал за размисли и страсти ми даваш Mr. Green.....

# 279
Клоди, Hug златна си   love001

# 280
Клодиии,  love001 само за Релакс ли е тортата... Rolling Eyes

Ами, не знам, ти си писала, че другото си го забравила, та затова и на мен ми стана интересно... Peace
а да една песен която на фона на възглавницата Емироваа просто остана бледен спомен

# 281
ох влязах да ви сложа една песен,ама пусто възглавницата че възглавница,пак съм изтървала интересното разследване Crazy,ами ако има любопитни да ви кажа за какво е...........
Скрит текст:
да му е мекичко на Чагито а и да изглежда по достоверно в натиска му,а и Хазал е ниска и може да му се пада малкия на коляното й Mr. Green Embarassed

другото го забравих ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ти ме уби  hahaha
Иве, смях се със сълзи  smile3501

# 282

В повторението е истината.  Joy Joy Joy

# 283
Скрит текст:
ами
Скрит текст:
възглавницата е взела да мърда  Embarassed  нещото се е и преместило  и са решили да я махнат  Mr. Green
аууууууууууу сакън да не вземе да боцне на Хазал Joy Joy Joy Joy Joy

# 284
а аз забелязах че в края на 40 и началото на 41 епизод, когато разбират че
Скрит текст:
Халил е избягал бащата на Фериха нали среща Емир пред асансьора с един сак в ръце и след като излизат пред блока.........сака го няма Joyявно го е оставил пред асансьора

Общи условия

Активация на акаунт