Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Момичета не знам за вас но на мен тази ми е една от любимите сцени .Някой знае ли какво си говорят на леглото ония ненормалник като ги отвлече.

Скрит текст:
Е-Фериха!
Е-Добре ли си?
Ф-Емир! Той държеше спринцовка(игла) с лекарство.
Е-Знам. Направи ли ти нещо?
Ф-Не, нищо не ми направи. Вътре има жена и дете. Той заплаши да убие детето. Затова му дадох номерът ти.
Е-Добре си направила.
Ф-Емир, добре ли си? Емир! Емир! Емир!

.......................

Е:Добре ли си, Фериха?
Ф:Колко дни съм тук?
Е:четири
Ф:Как ли е баща ми? Дошла ли е майка ми?
Е: ще те изкарам от тук, Фериха. ще те заведа при семейството ти. Фериха, чуваш ли ме? ще излезем от тук.
Ф:Той иска да те убие. Ти ще ме вземеш, а теб ще те убие.
Е: Всичко ще мине...тази нощ, предишните.Нищо от това няма да ти дойде на ума. Заклевам ти се, че всичко ще го забравиш. Ти никога няма да си спомниш този ден. Спомни си деня, в който те блъснах. Това беше денят, в който всичко започна.
Ф:Тоест денят, в който почнах да лъжа.
Е:Няма повече лъжи. Миналата година това беше първият ден на новият ни живот.
Ф: Той още какво ще направи?
Е: Забрави този ден. Забрави това място. И затвори очи. Затвори. Спомни си. Спомни си острова, спомни си миналото, вятъра, мириса на море. Колко много звезди имаше. Там сме, Фериха. И звездите са там. Спомни си. Така те намерих, че...повече от самия себе си. Само ти си - без сянка. Без да се разделяме - до мен си.
Ф:Така те исках, повече от теб...преди теб
Е:Така те изживях, че повярвай-вече не знам на къде гледам и какво правя.
Ф: Така те изживях, че повярвай. Толкова те обикнах.

........................

Ф:Спомняш ли си нощта, в която спахме заедно? Нямаше никой в къщата. Бях дошла при теб. Казах ли ти, че бях щастлива? Сега..днес..онзи ден сме там. Много съм щастлива, Емир. Много съм щастлива.
Е:И аз.     Е ма бива ли сега такава романтика мерси за превода,гледах,гледах ама не мога да ги разбера,след като разбра истината зяпах,ядосан пени се обаче и там йок с разбирането само разбрах че я гони и само повтаря стига,стига и не иска да я слуша  newsm53

На всички ни е ясно защо възглавницата е помежду им, но гласно го изрече/написа само Ивето.
Иве, много си цветуща. Joy

# 286
не просто някои думи са с двойно значение....нищо вулгарно не съм писала Whistling

# 287
Аз затова казах че не забелязах възглавница защото като даваха ръката му на кръста я нямаше.А Ани аз схващам бързо може да съм на 22 години ама разбирам. В началото в 4 или 5 епизод когато двете с Ханде се сбиват има един сет където не можа да падне и Хазал каза нещо и всички запчват да се смеят. А другото което е се съобразявам какво пиша все пак да не ме помислите за груба.

# 288
newsm78 колко ли дубъла са правили, с възглавница без възглавница,хоп облечи хоп съблечи.....малииииииии Crazy
е със сигурност не му е било зле на Чаги да си я мачка,той както се пишеше преди време нали бил хлътнал по нея и сега поне му е паднала в ръчичките,нека си направи кефа момчето  Grinning

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
а от къде разбира че го е лъгала,гледам че отворил писмото и чак милия рони сълзи,аз мислих че Джансу му е казала

# 290
Форума пак превъртя. Confused

Cagatay's new project will be a pretty attractive youth series.
Ulusoy is likely to be Ryan Atwood's turkish version."

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
ааа разбрах сега,тя майка му е сменила писмата и му е написала че е болна той затова горкия се разплака

# 292
Леле. Докато видя, че има нова тема 20 стр. сте изписали.

# 293
ооо ако е Райън -харесвам героя му,пак ще е лошо момче Whistling...и ще ги бие на ляво на дясно,само дано Мелиса да е готина актриса,че аман от грознички момиченца Rolling Eyes Rolling Eyes,до колкото си спомням оригиналния ОК-там двамата се взимаха неколкократно и без сватба та може ли пък да ни огрее горещия Чаги Mr. Green

# 294
# 295
актъора където играе Раян в оригинал не го харесвах  Sick но сега Чаги е друго нещо  Peace

# 296
ооо ако е Райън -харесвам героя му,пак ще е лошо момче Whistling...и ще ги бие на ляво на дясно,само дано Мелиса да е готина актриса,че аман от грознички момиченца Rolling Eyes Rolling Eyes,до колкото си спомням оригиналния ОК-там двамата се взимаха неколкократно и без сватба та може ли пък да ни огрее горещия Чаги Mr. Green

От репортажи с него.

http://www.facebook.com/photo.php?v=105558552961007

Знам, че съм го гледала сериала, но нямам никакви спомени, явно толкова съм го и гледала внимателно. Rolling Eyes
Иве, спрягат Серенай за негова бъдеща партньорка, ето я.

# 297

За тези, които не знаят, Хазалчето ходеше доста време с фотографа(този с тъмната дреха).

# 298
http://vbox7.com/play:6a7bacba22 да се разкършите ,аз ще наблегна на яденето  Joy

# 299
Серенай е много хубава.  Heart Eyes Ще се радвам да ги видя двамата с Чаги заедно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт