Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 435

Скрит текст:
Момчето, което избра Преслава ми хареса...

И на мен.

и на мен,ама не разбрах от дека е    newsm78

# 436
Цитат
Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки

Така си е, той после го осъзнава и в епизода с театралната сцена го признава - не е познавал невинността, мислел е, че познава жените, но всъщност знае само един определен тип жени....

# 437
И аз да  се включа. Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки и не знае явно все още не е намерил думите.Но и това ще дойде ще го видим да се извинява.
Абсолютно съм съгласна Галя. Чрез Фериха той тепърва, ще се научи как да обича жена, как да се отнася с нея и как да се извинява.

# 438
  • в подножието на планината

Релаксче, Hug и аз не разбрах от къде е... Rolling Eyes

И аз да  се включа. Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки и не знае явно все още не е намерил думите.Но и това ще дойде ще го видим да се извинява.

+ 1

# 439
Илда,  Hug

Вани  Hug и Вие ми липсвате, ама няма време...  ooooh!

Наде,  Hug малко съм скептична по отношение на лъвовете, ама всяко правило си има изключение  Wink

Рени,  Hug

Релакс,  Hug ами изпили сте го, я виж какво намерих тука  Party
Скрит текст:

Неви,  Hug много ми е приятно, че си се присъединила към нашата гилдия.

Не успях да гледам епизода, ама от коментарите, които погледнах ми става ясно, че Е и К са се сдобрили и, че Емко отряза оная лепка в Хилс - как си стана, крайно отегчен и незаинтересован  Mr. Green(единствените хубави моменти в тези епизоди), че сега е драма, драмаааа. Пак не си говорят, пак се недоразбират. Ако е да се скарат зеят като за световно, чак в България ги чуваме, ама ако е да се разберат като хора гласа им не се чува. Междо другото това го отчитам като слаб момент в сценария. Не може за едно да се проявяваш като изключително силна личност, а за друго да си слабак. Визирам Фериха и как уж е много силна, опълчва се на Джансу (това не знам дали са го показали вече), държи сметка на Мехмед, помогна на Гюндже и много подобни ама на Е копче не каза...  ooooh!  Close

Зверче,  Hug

Дано не съм пропуснала някой, че докато пиша - 10 нови отговора  #Crazy[/b]

# 440
И аз да  се включа. Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки и не знае явно все още не е намерил думите.Но и това ще дойде ще го видим да се извинява.
Абсолютно съм съгласна Галя. Чрез Фериха той тепърва, ще се научи как да обича жена, как да се отнася с нея и как да се извинява.

Peace

Цитат
Емир някак си не знае как да се извини тъй като е имал много бройки

Така си е, той после го осъзнава и в епизода с театралната сцена го признава - не е познавал невинността, мислел е, че познава жените, но всъщност знае само един определен тип жени....

Peace

# 441
Хеййй...сладурки какво правите...нямате изчитане,ама браво...Отказвам се за сега да "гледам" писаното по-назад...по-късно.Привет на всички!!!
Ренка,много уютна темичка си сътворила отново,ама и на теб трябва да измислим някаква титличка,че труда ти стана доста ,ама като си ни приютила и сплотила около ФЕмир,ще трябва да бачкаш,брато... hahaha Мисля си за нещо,като..."Генерален архитект и дизайнер",или що ли  newsm78 Момичета ,да решим дружно... Thinking Praynig  hahaha
Благодаря ти скъпа!!!

# 442
Киарче, права си, Фери е силна обаче при обичайните обстоятелства:
-в семейството си - принудена е, всички я мачкат, кой повече, кой по-малко
-Гюндже и Джансу - жени, нещо като приятелки може би, но позната ситуация
-НО Емир - първият мъж в живота й /тя нали го кааза в 56/ - тука няма никакъв опит, абсолютно начинаеща е горката и съответно се лута като пиле в кълчища, а като прибавиш и лъжите...

# 443
има секс в гласа божееееее  Rolling Eyes Киара ,то това на екс ще замине  Mr. Green

# 444
Емир познава само тип лека жена. Те са различни от Фериха.Той не е свикнал момиче да му държи тон да се кара с него ,но точно това е нещото което го привлече че тя не е като другите.
А Емир ще се учи до край как да я обича и да се държи с нея.

# 445
ООО Снежи  Hug, ми тя Ренка от нас титли да иска, заслугите даже са й в повече  Joy Joy

# 446
Илда,  Hug

Наде,  Hug малко съм скептична по отношение на лъвовете, ама всяко правило си има изключение  Wink

Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.

Снежи,  Hugще помислим за титла на Рени.

# 447
-НО Емир - първият мъж в живота й /тя нали го кааза в 56/ - тука няма никакъв опит, абсолютно начинаеща е горката и съответно се лута като пиле в кълчища, а като прибавиш и лъжите...
Peace

Снежи Hug  bouquetаз си имам една титла-Надуфка Laughingи ми харесва Heart Eyes

# 448
Леле, сега погледнах нагоре, балкончето трябва обезателно да се подпре - е няма такъв калабалък, няма такъв сериал и няма такава ЛИБОФ!

# 449
Peace

Снежи Hug  bouquetаз си имам една титла-Надуфка Laughingи ми харесва Heart Eyes
кой пак да ти я сложи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт