Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Pleven, Bulgaria
има секс в гласа божееееее  Rolling Eyes Киара ,то това на екс ще замине  Mr. Green
И аз гледам пеещите,та те някой по-добри от журито като изключим Данчо Караджов,другите се държат изключително неадекватно
Киара Тататрова Hug
Неви,вярно че Емир и е първия,но Емир макар и с много бройки,те са били само за леглото и нищо повече,в това отношение и двамата не знаят как да реагират и да се държат с другия

# 451
Илда,  Hug

Наде,  Hug малко съм скептична по отношение на лъвовете, ама всяко правило си има изключение  Wink

Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.

Много хубаво казано Peace

# 452
Киара ,то това на екс ще замине  Mr. Green

Не пипай, туЙ си е за мене. Вие като пихте за мен мислихте ли  smile3516

Неви, така е, ама не е до това има ли, няма ли опит, а до това, че най - нормалното нещо е да стремиш да се изясниш и разбереш с хората, на които държиш, а не да си държиш на думата (в случай с Гюндже) по криво разбран начин и все пак
Скрит текст:
Ф ще прояви повече зрелост и разум от Е като отиде в тях да се разбират.  Peace

Галя 222, по отношение на това, че Е не знае как да се държи стм напъслно съгласна.  Peace

Леле, сега погледнах нагоре, балкончето трябва обезателно да се подпре - е няма такъв калабалък, няма такъв сериал и няма такава ЛИБОФ!

+ 1 Много сме, силни сме  Joy

# 453

кой пак да ти я сложи  Mr. Green
newsm53

Айде у маалата Laughing

Цитат
Не пипай, туЙ си е за мене. Вие като пихте за мен мислихте ли
Joy

# 454
Снощи май обърках титлите  newsm78 Да уточня...едната е Госпожа Професор//Неви/,а другата Госпо'ица Професор/Киара/   newsm44 smile3533 newsm44  А и още нещо...Дзверче,колажа на първата страница не е мое дело...само го открих и подарих на Рени.Та аз до скоро не можех да пусна снимка,а ти...колаж,но съм си наумила и това да науча...ще стане...Имам молба...споделете,ако има нещо ново около Х.и Ч.  Praynig

# 455
Ганушка,
Цитат
и двамата не знаят как да реагират и да се държат с другия
Абсолютно съгласна! То всъщност /бях забравила това/ Емир нали каза, че любовта в живота му е влязла за първи път заедно с Фери и че само Фери е докоснала сърцето му.
Леле, аз знам репликите наизуст, трябва да си премеря спешно температурата, да кажеш, че Шекспир ви цитирам, а то ooooh!

# 456
Неви  Hug Чак сега видях балкона  Party  Simple Smile

Снежи  Hug

# 457
Днес някой търси музика за клипче, предлагам товаhttp://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE , много добро е Peace

# 458
Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.
+1
Скрит текст:
Наде, аз не говоря за добър и лош, а за съвместимост на характерире и за типични зодиакални черти. Аз съм водна зодия и по принцип рядко се разбирам с огнени. Моля те не се обиждай, не ми е била това целта, още по- малко, че почти не се познаваме.  Peace

Ко да става с Ч и Х, да не се гаджосаха най - накрая  #Crazy Praynig[/b]

# 459

Там съм. Joy
Не знам дали такъв им е манталитета да премълчават и да не се изясняват, но направо им се чудя. ooooh! Как могат да заспят, при положение, че не са се изяснили, не ми го побира ума, че и ядат като за световно, дори и когато са притеснени?! ooooh!

# 460
Днес някой търси музика за клипче, предлагам товаhttp://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE , много добро е Peace
Бел, не е активен линка.

# 461
  • в подножието на планината
Балконя ще се срути... Grinning а бяхме само две- три в темата и други дето се появяваха от време на време...

Татарова, Hug ще и турим една ГРАМАДАНСКА титла на Клоди...ще помислим... newsm12

# 462
Снежиии, няма душко, сушааа, а това дето най-искам да чуя, хептен го няма.
малко по-назад в темата писах за състезанието по плуване м/у Чаги и Хазал накрая на първи сезон ,щот Надето нещо беше коментирала за басейна, та се присетих, но може би го знаеш това, беше отадвна.

# 463
Ганушка,
Цитат
и двамата не знаят как да реагират и да се държат с другия
Абсолютно съгласна! То всъщност /бях забравила това/ Емир нали каза, че любовта в живота му е влязла за първи път заедно с Фери и че само Фери е докоснала сърцето му.
Леле, аз знам репликите наизуст, трябва да си премеря спешно температурата, да кажеш, че Шекспир ви цитирам, а то ooooh!
Не си с температура, споко и аз съм така.

# 464
Здравейте и от мен момичета  Simple Smile
Искам да попитам има ли в някоя от темите качени още епизоди на Огледален свят след 63 еп. със бг аудио?
Благодаря предварително  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт