Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 748
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
някой няма ли ги субтитрите от 2-ри сезон че кога ще дочакаме,който е превеждал преди и да не ги е изтрил.Аз гледах колкото и да отлагах финала и направо съм бясна на тия сценаристи ако са пред мен в момента не отговарям направо как окипазиха филма от алчност,ми ожениха се след толкова перипетии защо трябваше да я убивате,пътища разни ще ми правят,напътуваха се сега и пътя на Корай и пътя на Джансу и тем подобни да правят.Направо се изгавриха със феновете на сериала  smile3515 А да не споменавам тука че още хълцам,а предполагам и всеки който го е гледал е бил така...

# 556
anilevI, не разбрах клипчето ли търсиш -с всички моменти Емко дето се бие?
дааааааа Praynig

# 557
Снежи, така е писах го сутринта, а снощи го видях, демек не е отменен проектът му с ай япъм, ама тая сценаристка като говорителка ли, като адвокатка ли се изживява, тия нямат ли си Връзки с обществеността

# 558
  • в подножието на планината

Иве,  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=FsUAta6i_0g

# 559
Снежи, така е писах го сутринта, а снощи го видях, демек не е отменен проектът му с ай япъм, ама тая сценаристка като говорителка ли, като адвокатка ли се изживява, тия нямат ли си Връзки с обществеността
Тази работа не ми се вярва.  Peace

Лека от мен!  Hug

Ето Ви нещо романтично, макар че напоследък хич не ми е, ама, айде, от мен да мине  Wink
Скрит текст:
[/b]

# 560
anilevI, не разбрах клипчето ли търсиш -с всички моменти Емко дето се бие?
дааааааа Praynig
Напиши Шамар бабаит и все нещо ще ти излезе  Mr. Green

# 561
anilevI виж това, ако не е, шъ търсим още
http://www.youtube.com/watch?v=FsUAta6i_0g

# 562
# 563
# 564
Киара лека Hug

# 565
  • В полите на Витоша :)
Момичета-кокичета, здравейте!  Hug

Аз набързо да направя един коментар на днешната серия и отивам да чета ЦЯЯЯЯЛА ТЕМА, как не ви е срам значи  Joy

Та, според мен на Емко много повече му отива черното RCZ, а не това бяло BMW... Младо, толкова хубаво мъжле, друго си е да кара спортна кола, нали? А пък като се напива самотен в Хилс ми е тоооолкова сладък, идва ми да отида и да го нацелувам! (не, че в други моменти не ми се иска същото  Heart Eyes)

Хайде, отивам да си чета домашното   bouquet

# 566
  • в подножието на планината

Киара, лека! Hug

# 567
Киара, лека и от мен. И аз се сбърках вече на какво да вярвам, ще си чакаме есента и туй то.

# 568
ай ай ай благодаря  Peace

Ей много готин като е лош-аферим

# 569
Neidjal.27 оргинална -това 54 ли е.
Не 27еп е от 2 сезон Peace
Това ще е някъде около 70
Аз в началото първо прегреждах какво става с ФЕмир Ханде Корай и там около тях,но най-вече ФЕМИр  и Раза,Мехмет Джансу често ги прехвърлям и когато няма какво да правя тогава ги гледах
Меги wavey
Ганушка Hug

Общи условия

Активация на акаунт