Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 484
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Loca,
Скрит текст:
разбирам, но ако всички улични са кастрирани и ежедневно има обикалящи по улицата контрольори , следящи за бездомните популации и новопоявили се попълнения.. няма как домашното да оплоди кастриранато улично .
Вярно е , че безотговорните хора са в основата, съгласна съм напълно.. но има решение и в случая някакво все пак..друг е въпроса че не се предприема нищо по въпроса
[/spoiler]

Скрит текст:
В Екоравновесие има 2-3 екипа с по няколко касапина за цяла София Peace. Контрольор на всяка улица няма как да стане, а основният проблем са селата и покрайнините на градовете, откъдето идват да изхвърлят животните. Права си иначе, контрол трябва Peace. Спирам по темата, че бая оспамих Laughing

# 496
Eто ме, готова съм и аз  Hug-довечера ще Ви разглеждам, но съм сигурна, че сте прекрасни  Hug

Толкова свински комбинации събрах, че мога да си ги нося с години  Blush

# 497
Браво Лорин,че си събрала много комбинации.
Това ,което исках да покажа обаче ме затрудни,за това се премених така Mr. Green
Понеже Мимии писа:
Видях много красавици днес в темата
Се надявам и мен да е видяла Joy Joy Joy пък вие да оцените жеста newsm17 newsm10

# 498
Ето ме и мен. Simple Smile
Само се чудя дали да не оставя само една картинка в подписа Thinking Вие какво ще кажете?

Geraldine, твоето коте много прилича на моето Heart Eyes И по характер също- и моя котарак хапе и драска, но всичко му прощавам Mr. Green

# 499
Остави само една картинка в подписа Embarassed

# 500
Благодаря, Сосче Hug Така май наистина е по-добре Simple Smile

# 501
Много по-добре! Peace

# 502
  • В Космоса
Да, по-добре е така, защото те бяха почти едни и същи с аватара. Ако бяха различни както са на незито, щеше да има смисъл. Peace

# 503
Охх, Акаша тези рошковци са много сладки  Crazy Гледам ги и се лендзя  Joy

# 504
Акаша, влюбена съм в тези сладури от аватара и подписа ти. Heart Eyes Прекрасна си! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 505
Сосче, как да не оценим.. само като гледам двете малки как са се качили отгоре и си играят и се сещам за у нас  Joy
Loryn, и аз имам няколко прасета ... още сега ги пускам в другата тема , ако някой изрази желание  Laughing
Loca, то и аз немалко оспамих  Embarassed . Извинявам се за което   bouquet
Kaya, аз не видях с двете как е било , но така ми харесва.

Признавам, аз до тук имам слабост към прасешките комбинации  Embarassed . Може би защото свалих много прасета, но не ми се получиха добре с тях комбинации или по-скоро, защото вашите са много хубави.

# 506
  • В Космоса
Благодаря, момичета!  Hug

Особено на последната снимка направо ми взеха акъла. Heart Eyes Първо нея намерих и твърдо реших да съм с малки лами. Grinning

# 507
Благодаря, момичета!  Hug

Особено на последната снимка направо ми взеха акъла. Heart Eyes Първо нея намерих и твърдо реших да съм с малки лами. Grinning
На мен пък първата и втората от подписа най-ми харесват. Първата, защото му е паднал 'бретона" върху очите  Laughing, а втората защото се гледат много сладко  Grinning

# 508
Те са направо като плюшени играчки  Grinning
Никога не съм си и помисляла, че лами-те ще ми станат симпатични  Whistling

# 509
Акаша и аз я мернах твоята последна снимка, обаче ги помислих за кучета.  Embarassed
Реших, че са някаква непозната за мен порода и са фризирани.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт