Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Wolwedans
Момичета, търся този парфюм
http://www.fragrancex.com/products/_lid_Z-am-pid_66350M-am-cid_C … ne__products.html
Да сте го срещали някъде наличен?

# 331
  • Чукарландия
Не разбирам! Да не е имало опции за избор на начина на доставка и да не си обърнала внимание?
Не знам какво се прави в такъв случай! Rolling Eyes
Има Worldwide Standart Shipping и Worldwide Premium Shipping.

Да, избрах Worldwide Standart Shipping и над 69$ доставката беше безплатна. ooooh!

# 332
Така беше и при мен. На адреса на Габко в Англия пристигнаха и после си ги взех от тях срещу 2,20 лв.  Rolling Eyes

ПП. Никога DHL не е бил превозвач на нещата, които съм получавала от Fragrancex, дори и във времената, когато се поръчваше до тук!

# 333
# 334
  • Чукарландия
Така беше и при мен. На адреса на Габко в Англия пристигнаха и после си ги взех от тях срещу 2,20 лв.  Rolling Eyes

ПП. Никога DHL не е бил превозвач на нещата, които съм получавала от Fragrancex, дори и във времената, когато се поръчваше до тук!

Може би сега вече използват DHLкато превозвач. Знам ли?!? Shocked

Ето, това пише във фактурата ми във Фрагрансекс: Shipped on 1/15/2013 via DHL with tracking number...... и тракинг номера ме препраща на страницата на DHL. Явно вече използват техните услуги.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 18:16 от BBeLLa

# 335
  • Wolwedans
Благодаря  bouquet
Просто не съм поръчвала от БГ сайт все още и не знам къде парфюмите са оригинални. От 3-те места от къде бихте ме посъветвали да поръчам? Hug

# 336
  • София
Ако те притеснява бг сайт, вземи го от амазон.

# 337
Мадона ползва Нинфео Мио, любезни ми съфорумки.
Не съм фен на звездните клюки, но Мадона дълги години ползваше Фракас, дори във форумите се говори, че нейният парфюм е копие или поне близък до Фракас. Точно поради тази причина не съм пробвала още Truth Or Dare. Нинфео мио е лансиран едва през 2010, за разлика от Fracas -1948г.
Само факти, нищо повече. Надявам се да не го приемеш лично, като за Петицата на Шанел.

# 338
# 339
# 340
Благодаря, че ме осветли!
Вярно ли у нас продават Аник Гутал  и то от юни 2010,ама имали и Бонд 9, и Диферент къмпани, Артисан Shocked
smile3506 smile3532
Боже, що се занимавам с глупости и ........... /многоточието всеки да го тълкува както си иска/ Rolling Eyes
Да взема да ходя в спалнята и да се отъркам в любимите на звездите, току-виж и аз съм лъснала.

# 341
  • Пловдив
Според мен няма точно определен единствен парфюм, който да се носи от повечето знаменитости... , никога няма да го повярвам това, един от любимите парфюми  да..., но един, единствен, който да носи ми се струва пресилено ....  Naughty

# 342
Благодаря, че ме осветли!
Вярно ли у нас продават Аник Гутал  и то от юни 2010,ама имали и Бонд 9, и Диферент къмпани, Артисан Shocked
smile3506 smile3532
Боже, що се занимавам с глупости и ........... /многоточието всеки да го тълкува както си иска/ Rolling Eyes
Да взема да ходя в спалнята и да се отъркам в любимите на звездите, току-виж и аз съм лъснала.

Мисля, че попита откъде знам какво ползва Мадона и ти отговорих, не очаквах, че ще изпаднеш в нервна криза, извинявай.

Статията е на вестник Стандарт от 2010.

----------------

Възможно ли е вестник Стандарт да докара някой до истерия?

явно да. Joy Joy Joy

# 343
Мадона ползва Нинфео Мио, любезни ми съфорумки.
Не съм фен на звездните клюки, но Мадона дълги години ползваше Фракас,,,,,,

аз имам някакви смътни спомени, че майката на Мадона носела Фракас,не Мадона  Thinking

# 344

Grinning

Разбира се, сигурно имат стотици парфюми.
Ако ги влече.

Общи условия

Активация на акаунт