Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Том Форд еднодневка?! Joy Joy Joy
Прочети малко повече кой точно е, защото някъде ще станеш за смях наистина. Mr. Green

# 601
В крайна сметка си взех на Коко "Моадмазел".Като го подуших си казах да това е моят аромат.За лятото по-нататък,може би вече ще взема на Том Форд и той ми хареса много като аромат ,всъщност дилемата ми беше между тези двата,но си казах грехота ще бъде ако поне веднъж през  живота си не купя парфюм на Коко,за това избрах и моадмоазел-а.

Много правилно решение.
Коко Мадмоазел е прекрасен избор.

Том Форд , според мен, ще бъде еднодневка и толкова. Иначе някои негови неща не са много лоши, но липсва класата, а и етиката.
Уха, голяма излагация с този коментар.  Wink

# 602
  • София
Разбирам предпочитанията и личните вкусове на всеки да оказват влияние в избора и мненията, но чак пък Том Форд да е еднодневка??? Laughing
аз нямам нищо против неговите линии да станат евтини и си ги купуваме за по 50-60лв, ама едва ли скоро ще стане  Joy

без да се обиждат феновете на Шанел, но специално при мъжките, за мен те не представляват интерес - свежи, приятни мъжки аромати за офис...но до там. И при по-новите им предложения е още по-зле.

Том Форд върху моята кожа стои далеч по-добре от прехвалените Chanel - Allure Pour Homme и Bleu de Chanel for men - склонен съм да дам повече за ТМ - в конкретика -  Tom Ford Noir 2012 EDP и Tom Ford Grey Vetiver EDP.

Колкото до френския подарък - бих избрал някоя малка черна рокля на Guerlain  Simple Smile

# 603
  • Там, където ме обичат

Том Форд върху моята кожа стои далеч по-добре от прехвалените Chanel - Allure Pour Homme и Bleu de Chanel for men - склонен съм да дам повече за ТМ - в конкретика -  Tom Ford Noir 2012 EDP и Tom Ford Grey Vetiver EDP.

Поздравления за този пост Hug
Не че нещо, но точно днес ходих до мола за Tom Ford Noir, за подарък, ммм, красота.
Надявам се и бъдещият му собственик да го оцени.
ако пък не му пасне, да знаете на мен как ще ми стои...  Mr. Green

# 604
  • София
точно днес ходих до мола за Tom Ford Noir, за подарък, ммм, красота.
Надявам се и бъдещият му собственик да го оцени.
ако пък не му пасне, да знаете на мен как ще ми стои...

А да бе! Mr. Green надявай се ти лисичке лукава да не му хареса Tom Ford Noir  Twisted Evil
ама друг път  Grinning аромата е твърде добър за да не бъде оценен  #Silly

# 605
  • Там, където ме обичат
шЪ мЪ прощаваш, не съм лукава, сребърна съм. Peace

И за да не е спам, искам да споделя, че днес тотално реабилитирах Мусонските градини.

Бях го номинирала за изгонване, но ако знаете каква прелест е в топло и влажно време.
Мислех го дискретен за моя вкус този аромат /и аз като една друга дама - що за парфюм е този, който не влачи шлейф от мен до Витошка/, ама съм се лъгала. Много е хубав и смятам да си го ползвам с кеф.

# 606
Имам си Chloe, Love. Щастлива съм, пудрено ми е, просто исках да споделя.  Blush

Самсара, ти си знаеш защо  Hug

# 607
  • София
Том Форд , според мен, ще бъде еднодневка и толкова. Иначе някои негови неща не са много лоши, но липсва класата, а и етиката.

Класа за пръв път разпознах именно при Том Форд. И точно луксът, перфектно премерен, ми отвъртя главата в Тусканската кожа.
И му признавам  на този стилен мъж, който за жалост пребивава по "другия бряг", че е разпознал и показал най-доброто от там.

# 608
  • Чукарландия
Имам си Chloe, Love. Щастлива съм, пудрено ми е, просто исках да споделя.  Blush

Честито, Обичbouquet
Аз днес съм с Chloe Love. Любим. Любим. Много любим. Heart Eyes

# 609
И на мен ми легна на сърцето, Белла  Hug

Тръгнах за интензивната версия, която при проба ме заплени от раз, но на място по-деликатният вариант ми легна по-добре на кожата. В първия момент се почувствах странно, все  едно се заглеждам по брата на гаджето, но реших да послушам интуицията си.

Много ми е красив точно в тези последните по-топли дни, тогава усещам нюансите му много по-добре, отколкото в хладно време.

Само да споделя, че
Скрит текст:
освен че аз си отпуших синусите, подпалих чергата и на един приятел и сега, цитирам, ще ме убие, защото не можел да спре да се души и щял сам да си посегне.  Grinning  Оръжието - Guerlain.  Sunglasses

# 610
Аз също не съм особен почитател на Tom Ford, макар добра марка, за цената бих предпочел Amouage, Malle или Guerlain без да му мисля особено продължително Simple Smile

# 611
  • Там, където ме обичат
Аз също не съм особен почитател на Tom Ford, макар добра марка, за цената бих предпочел Amouage, Malle или Guerlain без да му мисля особено продължително Simple Smile
A най-добре всичките.  Mr. Green
Обичам и Герлен, и ТФ, и много други. Зависи от конкретния аромат.
Както и не харесвам някои продукти на любимите ми брандове.  Peace

# 612
Днес - c Idylle Duet  Heart Eyes I feel pretty, oh so pretty  Flutter

# 613
  • Там, където ме обичат
Днес - c Idylle Duet  Heart Eyes I feel pretty, oh so pretty  Flutter

I feel pitty any girl that isn't me today.

Е, как да не поздрави човек с ето това:  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=L7BQRGXFLJs

# 614
И аз не съм от любителите на Том Форд. И на Диор не съм и на Герлен-дамските ( мъжките Герлен са ми любими всички). Май не съм фен на всичко  тежко и сладко и ванилено  Sick

Днес съм сапунено-касисна с Jeanne Lanvin Couture, прекрасен е в това слънчево време.Дано не ми стане сладък в жегите,има някаква малинова сладка нишка,която никак не ме радва  .............................и като сме започнали с поздравите:

http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

Общи условия

Активация на акаунт