Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 302
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Може би вече досадих с въпроса си, но наистина ме интересува мнение за Chic Carolina Herrera for women Hug Чета във фрагрантика коментари, но все пак... Трябва ми ненатрапчив пролетен парфюм и тези роза и фрезия, ванилия ме привличат. Отделно мога да избирам измежду няколко на добра цена. Blush

# 616
  • София
antonija, защо просто не го тестваш и не решиш лично дали ти харесва и дали това е твоят пролетен аромат?

Re от Ре, аз пък не харесвам мъжките на Герлен, понеже имахме един ужасен колега, нечистоплътен, който беше все с нещо Герленско (отгоре върху всичко друго  Sick ), та аз не мога да се освободя от асоциацията...  Sick   

За дамските - отявлена фенка съм и на Том Форд, и на Диор, и на Герлен.  Ама не само на тях. Харесват ми и други!  hahaha 

Обич Синеока, честито Chloe Love!   bouquet

Аз съм в процес на търсене на нова пролетна парфюмна любов.  Grinning Hug

# 617
...
Re от Ре, аз пък не харесвам мъжките на Герлен, понеже имахме един ужасен колега, нечистоплътен, който беше все с нещо Герленско (отгоре върху всичко друго  Sick ), та аз не мога да се освободя от асоциацията...  Sick   

..

разбираемо  Mr. Green но е жалко, страхотни са мъжките Герлени  omm
А това,че не харесвам "хард брандовете", не означава, че не ги ценя Peace

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 14:59 от Re от Ре

# 618
Благодаря, Петя!  Heart Eyes

Днес - c Idylle Duet  Heart Eyes I feel pretty, oh so pretty  Flutter

I feel pitty any girl that isn't me today.

Е, как да не поздрави човек с ето това:  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=L7BQRGXFLJs

Hug

"I feel charming, oh, so charming,...it's alarming how charming I feel!" -  ще да е писано за нещо в бутилка, да знаете  Grinning

И аз съм почитател на мъжките (и не само) Герлен-и, те са като майсторски ушити костюми - мъжете ми изглеждат по-хубави с тях.  Blush

# 619
  • София
Момичета, имам въпросче! Може ли да се търси във Фрагрантика по две съставки? Примерно шоколад и мента. И по-конкретно издирвам парфюм, който да е с преобладаваща мента и тъмен шоколад. Нещо като шоколадчетата After Eight. В никакъв случай да не е много много сладък. Е, хайде може и с малко ванилия!  Simple Smile Някой идеи? А хубав свеж, не сладък аромат с мента и цитруси или само мента (евентуално и треволяци)? 

# 620
може , отстрани отляво има бутон search by notes Grinning

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:35 от raz_nejena

# 621
Може  Peace

Search by notes, просто се добавя следваща съставка без да се изтрива предишната.  Peace Има дори вариант да се посочват съставки, които не желаем да присъстват в композицията. Преди да ми се отключи носът към (нежна) тубероза, много я ползвах тази опция.  Grinning

# 622
Момичета, имам въпросче! Може ли да се търси във Фрагрантика по две съставки? Примерно шоколад и мента. И по-конкретно издирвам парфюм, който да е с преобладаваща мента и тъмен шоколад.
http://www.fragrantica.com/perfume/Esscentual-Alchemy/Mint-Ginge … erfume-11122.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Junior-Mints-4408.html
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Scent-of-Departure/Vienna-VIE-11899.html

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:41 от Бижy

# 623
  • София
Благодаря много!  Hug

# 624
И по-конкретно издирвам парфюм, който да е с преобладаваща мента и тъмен шоколад. Нещо като шоколадчетата After Eight.

Demeter Chocolate Mint. Единственият недостатък е, че не е траен. Не е сладък и е доста реалистичен. Тука има един вид мента, който се казва точно chocolate mint и на това мирише.

Иначе менти има много. Миналото лято издирвах, и открих, че чист ментов парфюм не е за мене. Jo Malone Fresh Mint Leaf си спомням беше приятен--от тази свежата мента, не типа джоджен.  Ментовият на Commes des Garson също е реалистичен, но нещо в него не ми допадна.

Пробвай този на Аник Гутал също. Има мента, от типа джоджен + цитруси и разни дървеса.

# 625
....
Пробвай този на Аник Гутал също. Има мента, от типа джоджен + цитруси и разни дървеса.

Кой е този ?

# 626
Nuit Etoilee--сори, понеделник е....  

Аз всъщност отдавна използвам чисто масло peppermint (намерила съм добро) като ароматерапия. Ако трябва да стоя дълго будна пред компютър Simple Smile,  слагам малко на китка,  без други парфюми.

Ре, аз харесвам джоджен, и го усещам добре в този на Аник, но в съчетанието с другите съставки там открих, че не мога да нося Peace

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 18:34 от Pixie

# 627
  • София
Този го пробвах. Ок е, но не е за мен!
Pixie, благодаря за насоките и предложенията. И аз съм попадала на мента тип джоджен!  Sick

# 628

хм, за този последно бих се сетила.Всичко друго е,но не и нещо ментово и свежо:))
Мерси  Hug

# 629
  • Пловдив
При мен пък е супер свежак , страшно ми допада , направо си е любов от първо помирисване,  но има голям кусур Simple Smile трайността е към 60 минути ! Да зема да ида да го дам в рефан да му сложат капки ли  baby_neutral Рени много се учудвам , че не ти е допаднал, понеже знам , че харесваш Херба Фреска, аз именно заради ментата го харесах.

Общи условия

Активация на акаунт