Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета,

Можете ли да ми кажете къде мога да открия този парфюм - L'Eau d'Issey Summer 2007 Issey Miyake? Rolling Eyes
Always_in_love , имах го, но го размених, че нещо не ми допадна. Не че е толкова лош, но не е мой. Купих го миналата есен от магазинчето на Красно село. Тестер с капачка и тестерска кутия, 100 мл за 100 лв. Пробвай там дали няма още някоя бройка.

# 226
Аз съм болна по Черната орхидея .....  Ако някой я има и иска размяна да пише ... направо ще се побъркам до като събера 270 лева за нея .... Tired

# 227
Аз съм болна по Черната орхидея .....  Ако някой я има и иска размяна да пише ... направо ще се побъркам до като събера 270 лева за нея .... Tired
Парфюма не струва чак пък толкова hahaha
http://get.bg/product_info.php?cPath=3_422_1382_421&products_id=34165
примерно Grinning

# 228
  • Там, където ме обичат
Къде освен на Заимов има Блик?

- на Шишман
- срещу Съдебната Палата
- срещу ВИАС
- на Иван Асен (на градинката с Янтра)
- в ХИТ Младост 2
Докато ти си на линия, не ни трябва ни Гугъл, ни ФБ. Mr. Green
Мерси.   bouquet  bouquet

# 229
Аз съм болна по Черната орхидея .....  Ако някой я има и иска размяна да пише ... направо ще се побъркам до като събера 270 лева за нея .... Tired
Парфюма не струва чак пък толкова hahaha
http://get.bg/product_info.php?cPath=3_422_1382_421&products_id=34165
примерно Grinning
О кой смее да вземе  Орхидея от Гет или от който и да е друг сайт?! Имаме още кофти спомени от перфектното ибейско менте на Дени и дълго ще ги имаме!
Орхидея от летище или бутик. Иначе си мислиш, че пръскаш Том Форд. Peace

# 230
  • на североизток от Рая
 А Черната орхидея от парфюми шоп?  Rolling Eyes Че и аз страдам по нея.

Денси, и там ли не е читава?

# 231
Аз забравям все да благодаря на Нели Hug, че благодарение на това, че ме запозна с Перлата, вече не я мисля  Grinning Нелка, благодаря!   bouquet

Момичета, а за това някой с вдъхновение да напише нещо?

# 232
А Черната орхидея от парфюми шоп?  Rolling Eyes Че и аз страдам по нея.
 Денси, и там ли не е читава?
Нямам никаква представа. Peace Не бих се ангажирала с мнение за Орхидея от който и да било сайт. Който иска абсолютна 100% сигурност купува от бутик на ЕЛ или от където намери за добре, в чужбина.

# 233
Толкова се радвам, че тази Орхидея не ми харесва Simple Smile
Допада ми като аромат (и то в супер студено време), но не и за носене. Вчера от едно пръсване на китката ме душеше цял ден и цяла нощ. И в момента още се усеща (след душ и над 24 часа)

# 234
Който иска абсолютна 100% сигурност купува от бутик на ЕЛ или от където намери за добре, в чужбина.
Да така е аз просто като видях 270 лв ми се стори прекалено много, но може би в бутик 100-цата да е толкова.Но по летищата е към 60-70 евро 50-цата моята по спомен беше там някъде.Варианти има.
То кое ли на ТФ е евтино де ooooh!добре че не приритвам по тях Grinningтолкова я мъчих тая Орхидея ама тц.

# 235
  • Варна
Момичета, моля кажете нещо за тези двата http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Dahlia-Noir-12146.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Fan-di-Fendi-9290.html
В голяма дилема съм..... Crazy

# 236
  • София
Лично на мен и двата не ми допадат. Те обаче са достъпни, има ги на много места, така че тествай и реши.

# 237

Аз съм за Далия Ноар, ако трябва да избирам между двата.  Peace Абе вземи си La vie est belle   Wink
Аз не харесвам сладки парфюми или поне не толкова сладки, но този какво ме омая толкова...Да е много оригинален- не е...и все пак ми харесва. Вчера ми попадна едно виалче, само като си пръснах на ръката и ми се подобри настроението. Но зимата свършва и съм се устремила към пролетни парфюми вече.

# 238
  • Варна
Значи скоро ще се разходя до Мола   Simple Smile всъщност Fendi съм го душкала, но Givenchy не. Инструктирала съм мъжа ми да ми  купи Fendi от летището като се прибира, но този другия го видях във Фрагантика и ме загриза нещо  Laughing

# 239
  • София
Момичета, преди малко се върнах от Сефора, където открих Карлейдоскопа Mr. Green (за ориентир - в ъгъла на рафта, където е парфюмът на Лейди Гага). Цената не беше висока като за там - 30 мл за 50-60 лв., нещо от сорта. За съжаление, не го харесах нито на блотер, нито на кожа - при мен е прашна ретро лавандула, никакви виолетки не се показаха. Благодаря за предложенията на няколко парфюмни дами, но аз се отказах от поръчка Peace

Общи условия

Активация на акаунт