Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Не купувай Карита, тя има един много сериозен проблем...помпата. Тя се разваля още при първи пръсвания и не може да се поправи. Всички тестери по големите магазини бяха развалени чисто пълни и само ги сменяват. Парфюма е много скъп, а реално не може да се използва или трябва да се прелива на отливки. Голям гаф е на иначе добрата, козметична фирма.

# 301
  • Sofia
Някой издирваше Наоми Naomagic , eто опция

# 302
Момичета,бихте ли ми предложили парфюм с ефирни преобладаващи фрезии?Използвах търсачката на един сайт,но излизат около десет страници с предложения.Само да не е Гучи Ръш,че ми е много неестествен и задушлив.
Luciano Soprani - Solo Fiori Freesia - 75 мл, струва 6,60 лв, продава се в Блик  Peace

Ох, Атти ами кажи още някой  хубав парфюм за тази цена Simple Smile  Hug

Днес придобих пробичка от Нимфео - то и толкова ми напомни за едновремешния парфюм Зелена ябълка + малко мента, че щях да пукна  Sick

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 00:06 от Самсара

# 303
и втория на Hermes, Iris Ukiyoe
Скрит текст:

Може би се включвам късно. Прекрасен е! В топло време (не влажно!) - още повече. Върху моята кожа мирише на росна липа, въпреки че няма липа в пирамидата. Подозирам, че е от портокаловите цветчета. Изсъхва с много свенлив ирис.

# 304
  • София
Момичета, днес бях в Съркъл и докато разглеждах ароматите една дама купи 4 бр. BOND 9, оказа се че имат 40% намаление, както и част от нещата на Лартизан. Ако някой си е набелязал някой Бонд, сега е момента Heart Eyes

# 305
  • София
Grinning Ами те са цяла серия - едни непретенциозни водички на Luciano Soprani, може би десетина или повече. Има Роза, Виолетка, Тубероза, Муск, Кедър, Фрезия, не помня още какво, но са доста. Моно аромати, без кой знае какво зашеметяващо развитие или тридневна трайност, но всъщност изобщо не са лоши. Не стоят евтино, не съхнат на "супермаркет", просто са си това, което пише на етикета, без драми и обрати Simple Smile

# 306
Отдавна имат намаление. Няма да се предлагат Бонд повече.  Peace

# 307
  • София
Отдавна имат намаление. Няма да се предлагат Бонд повече.  Peace

Да и аз така разбрах, просто не ми е попадало някой да е споделял информацията за намалението, ако се повтарям моля за извинение  bouquet

# 308
  • Там, където ме обичат
Някой беше питал за оферта за НарЦиско,  дали е реална.
Та, като цъкнах на линка, ми се изписа ей това:

Цитат
Error 404: Страницата не съществува!

Значи има смисъл от коментарите тук. Peace
Зарадва ме някак си и реших да го споделя.

# 309
  • София
Не купувай Карита, тя има един много сериозен проблем...помпата. Тя се разваля още при първи пръсвания и не може да се поправи.
Ох, денси, и аз го установих това - в Дъглас помпата беше развалена и продавачката ми го отвори и ме мацна със сламката на пръскалото Grinning А пък в БЗ на Стамболийски помпата направо я бяха махнали, но пръскалото си работеше. Та ще видя... опитвам се да си намеря заместител на Каритата в момента.  Thinking

П.П. Вчера имах щастието да се запозная с прословутата Balenciaga Paris (в едно затънтено магазинче на пазар Иван Вазов) - така му се бях наточила заради пустите виолетки (нещо ми става на тая тема). Ами интересен е, но за мен е дървесно-билков, преобладаващо зелен аромат. Виолетките се усещат само в началото, после и да ги търся, само листата им намирам. Според моите критерии, това е унисекс парфюм, леко остър и не особено женствен, да не кажа мъжествен. Ух, направо си отдъхнах като не ми хареса Crazy  Между другото, в магазинчето имаше и тестерче на Florabotanica, ама не я пробвах Mr. Green

# 310
  • София
Mini Rebel, не знам дали в това магазинче на пазара Иван Вазов Баленсиагата е била оригиналната Баленсиага Парис.  newsm78  Аз го възприемам по съвсем различен начин. Нищо мъжествено не виждам в него. И не го намирам никак за дървесно-билков. Зелен да, но не преобладаващо, а само освежаващо. За мен аромата е преобладаващо пудрен, виолетков и 100% женствен. Разбира се, възможно е и просто да се открояват различни неща при нас... Ама не се отказвай да я тестваш пак, ако имаш възможност.  Grinning

# 311
Като положителни асоциации са почти всичките ми любими парфюми.

Сонжа на Аник Гутал за мен е Париж, а Аква ди Джио директно ме пренася на брега на любимото ми Червено море, Бонд Номер 9 е свързан с Лондон , Ню Йорк, Сакс и Хародс,  а Крийд ме кара да усещам пръските на водопада Виктория по лицето си,

Шанел...Шанел Номер 5 за мен е майчина ласка.

Отрицателна асоциация имам само с Нинфео мио - бях с този парфюм, когато в едно ресторантче в Бремен си поръчах националния им специалитет - сурова кайма със сурово яйце и с гарнитура сурова херинга.
Дали от ястието, дали от парфюма , но по-лошо не ми е било никога преди и никога след.

# 312
       Здравейте момичета!  Simple Smile
 Какво ще кажете за тези тоалетни води   http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?category=1&bran … price&order=0    -трайни ли са и коя бихте ми препоръчали за предстоящите сезони?

# 313
Grinning Ами те са цяла серия - едни непретенциозни водички на Luciano Soprani, може би десетина или повече. Има Роза, Виолетка, Тубероза, Муск, Кедър, Фрезия, не помня още какво, но са доста. Моно аромати, без кой знае какво зашеметяващо развитие или тридневна трайност, но всъщност изобщо не са лоши. Не стоят евтино, не съхнат на "супермаркет", просто са си това, което пише на етикета, без драми и обрати Simple Smile

Благодаря Атти  Hug

Аз съм сигурна, че в Блик има разни съкровища за цени до 30 лв, примерно, но като не ги знам и не мога да помириша всичко си питам.

Крицията напр. много ми хареса ( благодарение на Обич Синеока) Hug
Помня за Мароканската кожа, но още не съм я тествала.

Само при мен ли НарЦиско  Mr. Green във всичките му версии ми избива на пот  Sick

# 314
  • София
Ха ха ха!  Laughing Вижте на каква статия се натъкнах:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=345333

Гледам, че статията е стара, така че може да сте я чели. Ама не се сдържах да я споделя с вас.
Оказва се, че Софи-то и тя била парфюманка, ама каква!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт