Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Аз пробвах мака ,виолетката, ириса и бадема.
Бадемът е чудесен, но за 10-ина минути, после не го откривам на кожата си.
Общо взето рядко се оплаквам от нетрайни парфюми ,защото на кожата ми почти всичко траe, но този път не се получава. Явно Ерболарио не е моята марка.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:53 от *Emia*

# 256
  • София
Ето тази е http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Paris-N-92-Champs-Elysees-17190.html

От Ерболарио и аз нося само Хедера. Не я усещам постоянно, но в някакъв момент от деня ми напомня за себе си.
Иначе много харесвам крема за тяло Виола/ също не е особено траен при мен/, но ми прави прекрасна подложка на Стела 2008.

# 257
  • София
 Cherry blossom на Л'Окситан е сравнително траен - към 4 часа. Има стабилна подложка от нещо като амбра и бял мускус, която държи и лъха усилено. За такъв тип тоалетна вода е шампион. Също така и се усеща, не си стои скрит по гънките. Плюс това има и флакон 50 мл.
И аз харесах много душ гела - като се намокри е цветна експлозия.

# 258
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оох, супер, много ме зарадва. Другият уикенд ще имам път към магазина им и се надявам да си допаднем с тоалетната вода  Blush

Сега се напръсках с един тестер на Ла ви е бел на Ланком  Sick Скоро ще съм морт от тази силна миризма.

# 259
Сега се напръсках с един тестер на Ла ви е бел на Ланком  Sick Скоро ще съм морт от тази силна миризма.
Отрова е! Whistling

# 260
Интересува ме мнението ви за два парфюма. Първият - Signorina

и втория на Hermes, Iris Ukiyoe
Скрит текст:

# 261
Момичета,бихте ли ми предложили парфюм с ефирни преобладаващи фрезии?Използвах търсачката на един сайт,но излизат около десет страници с предложения.Само да не е Гучи Ръш,че ми е много неестествен и задушлив.

# 262
  • София
Момичета,бихте ли ми предложили парфюм с ефирни преобладаващи фрезии?Използвах търсачката на един сайт,но излизат около десет страници с предложения.Само да не е Гучи Ръш,че ми е много неестествен и задушлив.
Luciano Soprani - Solo Fiori Freesia - 75 мл, струва 6,60 лв, продава се в Блик  Peace

# 263
Мерси.Но като за 6.60 сигурно няма да е много трайно?Като цена 60-80 лева бих дала.

# 264
  • София
и втория на Hermes, Iris Ukiyoe
ChicMad, първият не го познавам, но вторият е прекрасен.  Heart Eyes Много нежен. Идеален за лятото. Въпреки, че не мога да усетя ириса, какъвто го знам. Ако нямах толкова летни и пролетни аромати, бих го придобила.  Peace

Мидичка, някой беше питал по-рано пак за парфюм с фрезии. Поразгледай назад в темата. И сега пак препоръчвам L'Eau d'Issey Summer 2007 Femme Issey Miyake. Малко е труден за откриване, защото е лимитка. Атти да даде по-подробно описание, но аз усещам фрезии със зеленина. Доста е траен.

# 265
  • София
Мерси.Но като за 6.60 сигурно няма да е много трайно?Като цена 60-80 лева бих дала.
Нищо не пречи да тестваш за трайността лично, достъпен е. Иначе Фрагонар имат добра фрезия, както и Синия пуловер на Соня Рикиел, но тях няма къде да ги пробваш.
Scintillia, не съм го разносвала този Исеи летния, за да съм категорична с подробно описание, за мен е много близък до нещо на Ив Роше, Вербена, ако не се лъжа.

# 266
  • при морето
Много моля за мнение,това струва ли ви се реално:
http://prodavalnik.com/narciso-rodriguez-i15016393

# 267
  • Пловдив

Абсурд. Освен това умрях от смях като прочетох самата оферта - Нарциско ...  Joy
(извинете за вмешателството в темата)

# 268
Благодаря ви,ще ги погледна Simple Smile

# 269
  • при морето

Абсурд. Освен това умрях от смях като прочетох самата оферта - Нарциско ...  Joy
(извинете за вмешателството в темата)
AlexaS,благодаря!И аз се "впечатлих" от цената понеже. ooooh!

И още една молба-въпрос,за който познава този аромат -траен ли е и към "чистите" сапунени ли спада или е по-скоро ориенталски/благодаря предварително!;

Narciso Rodriguez For Her - Her Iridescent Fragrance Limited Edition

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 21:07 от Winter fairy

Общи условия

Активация на акаунт