Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Не съм фен на звездните клюки, но Мадона дълги години ползваше Фракас,,,,,,
аз имам някакви смътни спомени, че майката на Мадона носела Фракас,не Мадона  Thinking
Мадона го носи. Peace

# 346
Ан, има и такива хора. Някои от тях са споделяли/писали тук. Само дето като се зачетат и задържат при нас и фаворита им отива в забвение. Заразни сме. Joy

За звездните парфюми някои от тук присъстващите помнят, например ·•Di•·, която е дала линк към статията.˙
 Арабела, не чета вестници и не гледам ТВ.
Пък за нервна криза и истерия Mr. Green аз, няма начин newsm62

# 347
Мадона ползва Нинфео Мио, любезни ми съфорумки.

аз имам някакви смътни спомени, че майката на Мадона носела Фракас,не Мадона  Thinking

И на мен ми струва, че Фракас беше любим на майката на Мадона, все пак е от 1948.

# 348
Бубс, а на теб как ти се струва? Rolling Eyes

# 349
нямам интерес нито към Фракас, нито към това чий любим парфюм е точно

иначе да, ще ми се малко мир в темата, днес трих достатъчно  Simple Smile

# 350
  • Wolwedans
Ако те притеснява бг сайт, вземи го от амазон.
От amazon.com ще ми излезе златен, а и мито трвбва да платя, а в co.uk. го няма:-(

# 351

аз имам някакви смътни спомени, че майката на Мадона носела Фракас,не Мадона  Thinking

И на мен ми струва, че Фракас беше любим на майката на Мадона, все пак е от 1948.

Възможно е, а на баба и  на Мадона съм чувала, че бил любим Шанел 5, все пак е от 1921  Laughing И моята прабаба го е носела (сериозно)

А аз бих носила в определено настроение всеки от трите, последните два рядко, въпреки че не отричам качествата им. Четвъртият споменаван в последните постове свързани с вкусовете на Мадона много ми се носи нещо (за Бандит става дума)  Flutter

# 352
  • The Evergreen State
П.П. Вчера имах щастието да се запозная с прословутата Balenciaga Paris (в едно затънтено магазинче на пазар Иван Вазов) - така му се бях наточила заради пустите виолетки (нещо ми става на тая тема). Ами интересен е, но за мен е дървесно-билков, преобладаващо зелен аромат. Виолетките се усещат само в началото, после и да ги търся, само листата им намирам. Според моите критерии, това е унисекс парфюм, леко остър и не особено женствен, да не кажа мъжествен. Ух, направо си отдъхнах като не ми хареса Crazy  

Точно така усещам и аз Баленсиага-та, едно към едно.

# 353
  • Germany
Мики, за мен и в двата виолетката е доста осезаема, но ако предпочиташ по-бонбонения вариант заложи на She wood, розовата кутия Peace
Забелязвам, че има тенденция в кантората, в която работя да стане фирмен парфюм, всяка втора го носи Shocked, и вече не го харесвам за себе си.
Днес бях с Chinatown. Толкова ми е трудно да посегна към този парфюм, някак ми трябва специална настройка за него и аз не знам защо, а всеки път ме изненадва колко ми е удобен, осезаем само от две пръс и ми носи невероятни комплименти. Сутринта още в трамвая един господин ми се извини, че ме притеснява, но толкова му харесвал парфюма ми, че трябвало да го купи на всяка цена на жена си Mr. Green. Такова чудо не ми се беше случвало Mr. Green. Обяснявах, описах бутилката, накрая го записах на листче ooooh!, ама дали ме разбра newsm78, пратих го в The Circle, макар да знам, че там го няма, но поне може да го пробва жена му от тестера, ако е останало още от него Wink. Като отидох в работата, още охраната ми направи комплимент, колко хубаво миришело след мен, а после почти всички, които влезнаха при мен го отчетоха. А аз се притеснявах, че е много нахален и отнема пространството newsm78. Явно там са тренирани с Poison и Каботин и Чайнатаун не ги плаши Mr. Green.

# 354

Носи Фракас и мога да ви намеря дори клипчето където се пръска Simple Smile Направо се полива там с него

# 355
kovatcheva, още веднъж много ти благодаря за мненията. За 8 ми март ще си го поръчам и имам още малко време да си помисля.  bouquet И аз така лятото се пръсках с Императрицата и  всяка втора го имаше към края на лятото и спрях да го ползвам. Аз напоследък усещам много Инсоленс около мен. Wink

# 356
http://youtu.be/zArahFbg0gU?t=56m58s

нагласила съм го къде почва! И го гледайте със звук защото е интересно какво казват Grinning

# 357
  • София
Athena, знаех си, че "грешката" не е само при мен Simple Smile. Просто носът ми регистрира и недоволства и при най-малкия намек за мъжка нотка, падам си по по-меки парфюми, без острота.

И аз си заплюх She Wood, не е най-върховната виолетка, но ми е приятен и свеж Peace И едва днес осъзнах, че всъщност си имам прекрасна виолетка - Лолита Лемпицка ЕДТ - пудрена, леко сладка кристална виолетка Heart Eyes

# 358
  • Чукарландия
всъщност си имам прекрасна виолетка - Лолита Лемпицка ЕДТ - пудрена, леко сладка кристална виолетка Heart Eyes

Покажи, коя е точно Лолита-та. Praynig

# 359
Ще взема да я извадя тази Лолита, че напоследък много си падам по виолетки.
Преди години не усещах никакви в нея.
Едт-то е само едно до колкото знам. Аз имам ето това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempic … Toilette-457.html

Общи условия

Активация на акаунт