Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
дами, ще се радвам да ме омаете  Party

Дени, благодаря!  Hug  bouquet

# 451
Леле Бубе, ти пробва ли уда на Пиге?! Няма такъв парфюма! Е този ако го купя имаш количество от мен! Няма други жени, които да го носят освен нас. Аз сериозно обмислям да го купя.
Аз го харесах след като го пробвах. Бях писала тук. Трябва ми още проба, обаче, за да реша дали е повече уд или насмолена, прекадена и все още ненапълнена бъчва в мазе...Но ми харесва. За разлика от Boir Noir, за който пак бях написала, че ми е доста потискащ, подобно на Amber Absolute на Том Форд.

Искам да пробвам всички наизлезли розички! Явно тази пролет ще е 'розова'!

# 452
Дами, моля ви, тези от вас, които имат Самсара, да ми кажат дали на пръскалото отгоре има логото на Герлен и едт с какъв цвят на метала на пръскалото е?
Имам предвид дали всички парфюми на Герлен трябва да имат ето това лого, което има Инишъл(в случая), защото имах няколко Алегории и си спомням, че те също го имаха.

# 453
Хора, не мога да не се похваля, че спечелих пълно бутилче Nuits Enchantees в ибей newsm44 newsm44 newsm44

От радост сън не ме хвана снощи Crazy Тази сутрин чаках пред банката още преди да е отворила за да внеса пари по картата и да го платя по-скоро Laughing За друг парфюм не помня толкова да съм се радвала и вълнувала досега!  Crazy

Освен него поръчах и New Haarlem и вече съм на ръба на фалита, но пък мога да кажа, че най-накрая смятам гардеробчето си за завършено и нищо друго не искам! Този път се заричам официално, че спирам с покупките! Naughty

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 09:48 от Ronita

# 454
  • Пловдив
Разбуждате се парфюмно заедно с хубавото време, а?  Hug
Вчера докато бяхме в един козметичен магазин сестра ми и бях с гръб я чувам как казва да и пръснат и да и дадат блотер на парфюм , който отдавна искаше да ми покаже как миришел , много бил хубав, влюбена била  - ето този , щом го помирисах и казах, че ако го купи я моля обезателно да не се появява до мен с него понеже ще ме докара до припадък. Ужасно белоцветно нещо, аз дори веднага надуших тубероза, пребледнях ... Blush

# 455
  • Sofia
Samsara edp, L'Instant и алегориите нямат лого.
Всички Инсоленси, Шалимари , Champs Elysee,  Идил и МЧР имат.

# 456
Разбуждате се парфюмно заедно с хубавото време, а?  Hug
Вчера докато бяхме в един козметичен магазин сестра ми и бях с гръб я чувам как казва да и пръснат и да и дадат блотер на парфюм , който отдавна искаше да ми покаже как миришел , много бил хубав, влюбена била  - ето този , щом го помирисах и казах, че ако го купи я моля обезателно да не се появява до мен с него понеже ще ме докара до припадък. Ужасно белоцветно нещо, аз дори веднага надуших тубероза, пребледнях ... Blush
Да и мен ме трови, нали вчера писах за него. Прилича ли ти на Чистата Отрова на Диор?

Никой ли не е пробвал Мадамата нова на Жулиета с пистолета?! Grinning

# 457
  • Там, където ме обичат
Дами, моля ви, тези от вас, които имат Самсара, да ми кажат дали на пръскалото отгоре има логото на Герлен и едт с какъв цвят на метала на пръскалото е?
Имам предвид дали всички парфюми на Герлен трябва да имат ето това лого, което има Инишъл(в случая), защото имах няколко Алегории и си спомням, че те също го имаха.

Обещавам да проверя довечера.  Peace
Карен, благодаря за съвета за Монталския сайт.   bouquet  bouquet
Гледам, че в нашия сайт предлагат Moon Aoud за 199 лв.
А тук http://montaleparfums.com/fr/3-aoud?id=19 е за 100 евро, но получаваш и 20 мл бонус от друг аромат. Доставката, ако не се лъжа е 6 евро.
Писах и на сайта, дано осмислят ценовата си политика, че ще ме изпуснат като клиент.

# 458
  • Пловдив
  Темата я прочетох леко по диагонал и не съм видяла, сега се върнах и прочетох  Blush  , успокоих се, че проблема не е в моя телевизор, щом и на теб не ти понася . Чистата отрова на Диор не я познавам , да си призная самите шишета на всички отрови ми създават някакво отблъскващо чувство, (може би , точно все едно,че отрова има вътре) и съм тествала само Hypnotic Poison eau Sensuelle.
  Мадамата по спомен май Сънчо я беше пробвала, ще я чакаме да си признае Wink) .

# 459
Samsara edp, L'Instant и алегориите нямат лого.
Всички Инсоленси, Шалимари , Champs Elysee,  Идил и МЧР имат.
Благодаря! Hug

Фокси и на теб!   bouquet

# 460
  • Козлодуй
Признавам си веднага Grinning
Бях поръчвала сет пробички след излизането на Лудата мадам,само заради нея.Току що ги изрових.Тогава споделих,че беше разочарование за мен.Очаквах нещо ново и много различно,но се оказа някакво подобие на Wisal и Мимси май се съгласи с мен.Остро начало навява спомен за соц мускалчетата,после е едно към едно с арабския,поне върху мойта кожа и за моя нос.Денс,ако искаш,още утре мога да ти го метна Hug

# 461
О Сънчо, благодаря ти много за описанието. Няма нужда май да го мириша, вярвам ти абсолютно. Heart Eyes Hug  bouquet
Няма да ми хареса. Мен напоследък нещо са ми абсолютно разредени парфюмните батерии и нищо не ми харесва и вълнува, освен моите си, които оставих, защото ги намалих драстично. Никой не ми липсва и не мога да се реша да купя дори желани отдавна парфюми не знам и аз защо точно.
Устройва ме, дано продължи дълго! Whistling

# 462
  • Там, където ме обичат
От шляене и чудене какво да пробвам днес, се пръснах за пореден път с Narciso Rodriguez for Her, белким се харесаме, ама нъц. Никакъв шанс.
Скрит текст:
Важното е, че имам заподозряна съставка, която недолюбвам, освен туберозата, разбира се.
Пачулито! То е нещото, което не ми понася, и амбрата ъф корс.
А двете заедно правят това, което ми докарва контракции и конвулсии в стомашната област.
Май само Дъртото Клои е по-жестоко.
Моля, мацки, да не ме линчувате, щото и без това още ми е лошо.

# 463
Някой пробва ли вече La Fille de Berlin Serge Lutens ? Simple Smile

# 464
  • Там, където ме обичат
Бижу, символът на Герлен го няма нито на капачката, нито на пръскалото на Самсара, 50 мл, едП. Има го единствено на капачето на кутията. Купуван е от Сефора или Дъглас, не съм сигурна кой точно.

Общи условия

Активация на акаунт