Мъж Телец - 8

• 50 331
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
А ние как да накараме на мъжете да им пука за нас? Как?!  Laughing

# 76
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:53 от RedBull

# 77
Ох... как да ви обясня да си живеете живота? КАК?!

Живеем си го, спокойно  Grinning

# 78
Оооооо айде стига с тия крави Simple Smile)....верно са адски секси мъже, обаче....МОМИЧЕТА пазете си достойнството, никой мъж не заслужава да тичате след него....и го казвам като момиче което адски е затънало по една от тия крави, но ОБИЧАЙТЕ повече себе си, колкото и да е трудно....ако един мъж се интересува, той ще ви търси....другото са залъгалки за влюбените женси сърца, които търсят под вола теле...така смятам аз.

# 79
Ти разбра ли все пак за какво става на въпрос при твоето теленце? Grinning

# 80
Ами , не  newsm78...или той наистина е в някъв си негов филм...(напуснал е бара където работеше)..или аз просто съм била достатъчно наивна за да си въобразя някакви неща...за сега съм го оставила на изчакване, не мога да тичам след него....аз съм Стрелец и егото ми е много силно, веднъж доловяли, че може и да не ме искат втори път сама не се връщам....а при него направи няколко компромиса точно с това си усещане ииии смятам да не се унижавам повече  Sunglasses

# 81
Моят мъж е Телец, аз Водолей.

За телците-мъже само хубаво мога да кажа. Малко са обяснителни (ама това май е характерно за всички телци, като при нас Водолейте разсеяността). Но общо взето са прекрасни Simple Smile все правят списъци, планове кое е как да свършат. Simple Smile

# 82
начи излиза че жена водолей е много добра комбинация с мъж телец Laughing

# 83
Ами , не  newsm78...или той наистина е в някъв си негов филм...(напуснал е бара където работеше)..или аз просто съм била достатъчно наивна за да си въобразя някакви неща...за сега съм го оставила на изчакване, не мога да тичам след него....аз съм Стрелец и егото ми е много силно, веднъж доловяли, че може и да не ме искат втори път сама не се връщам....а при него направи няколко компромиса точно с това си усещане ииии смятам да не се унижавам повече  Sunglasses

Ами, странна работа. Не се ли обажда?

# 84
Идеалната жена за един Телец е тази, която успее да го изтърпи Laughing

# 85
Идеалната жена за един Телец е тази, която успее да го изтърпи Laughing
Peace има нещо такова. Търпение.... Grinning

# 86
  • София
Ох, не знам коя е идеалната за телеца жена, но и аз съм поредната Риби, която живее в уютния свят на един телец вече 13-та година.

Наслаждавам се на умението на Анджали да вербализира така красиво, това което и аз усещам. Заради нейните постинги изчетох и старите теми Simple Smile

Само за статистиката - предишните жени, от които Телецът, с който аз споделям пътя си, е бил привлечен са били дева и водолей. Категорично се разграничава от връзки с близнаци. Този знак в представите му е "диагноза". И за мъжете и за жените близнаци мнението му е еднакво безпощадно.

# 87
За Телец
и всички други зодиакални знаци

http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=syn&msyn=sg&act= … lease%2C+click%21

stanislavchen     bouquet

Това, което получавам от Телец, преди много години ... и сега отново ... мога да определя само с тези думи - вълшебство, магичност и божествено чудо.
Благословия е да се потопиш в този океан от любов, в който харизматичният Телец допуска само единствената за него...

# 88
начи излиза че жена водолей е много добра комбинация с мъж телец Laughing

Ама обратното - не. За мене това е възможно най-неподходящата комбинация на света. Ако ви кажа един Водолей как ми пили нервите в момента.. #Cussing out

# 89

Анджали, благодаря за линка. По-точно описание на Телеца от това не съм чела. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт