Мъж Телец - 8

• 50 356
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Е, голяма любов са явно. Което е чудесно! Simple Smile

# 106
 Embarassed

и точно тук не намирам смисъла на зодиите с кой партньор си подхождаме повече. за моята зодия пише че с телеца единствено само в секса си подхождаме а ето че не е така някакво мнение по този случай?
Телецът си подхожда много във всяко отношение със скорпиона. Не знам къде си го чела това, че е само в секса. Аз съм телец и връзките ми със скорпион са били запомнящите- интелигентни, находчиви мъже и страхотен секс... Най-голямата си любов изживях с телец. Всяко едно нещо или и двата го обичахме или двамата не го понясяхме.  Peace
Вчера попаднах на това http://www.zodiite.net/sexual/ и описанието като човек ме закова на 100% . Разминавания имаше за само за сексуалните ми предпочитания към края ....

# 107
  • София
AMi ne znam-toi sledva magistratura v chujbina, priqtelkata mu e v BG Simple Smile

Аз бях аналогичен случай. Той беше в друга страна 3 години, а аз си бях в България през това време. На третата година след обмисляне какво искаме двамата решихме той да се върне, а не аз да отида при него. И ето сега вече 10 години с мен и 3-то дете. А докато беше там много романтични и лоялни отношения. Безкрайно щастлива ме е правил и от разстояние.

# 108
връзките ми със скорпион са били запомнящите - интелигентни, находчиви мъже и страхотен секс...
Crazy
Не съм телец, а рак, но потвърждавам и подкрепям написаното. И до човек е, разбира се, но като цяло са такива.
Знам, че си има отделна тема за скорпионите, затова няма да ги хваля тук...

# 109
здр на сички да наистина между скорпиона има доста страс но бих казал и при жена лав е доста буина и страсна колкото скорпиона мойеби тези 2 зоди са наи страсни за мажа телец не казвам че и другите  не са страсни но при тези 2 зоди има от прав поглед голяма страс и желание за лубов т джете страни но сичко е до там като цяло

# 110
Laughing
Страхотно!

# 111
manq4e_cbr би ли споделил какво искаш да кажеш с това
Цитат
сичко е до там като цяло
?

# 112
сичко е до там като цяло зашто лава за телеца е много буен избохлив и ревнив и не могат да си разделят лидеството с телеца кои да е водеш в враската а телеца не му се нрави друг да е водеш а при скорпионите там е че на скориона много му шарят очичките и се оглежда за друго тожа никак не се нрави на телеца както казва една скорпионка само кифла не става искасе и малко корасан

# 113
Аз бих казала, че на телците повече ви шарят очичките  #Crazy Аз се заглеждам по чуждото, но само за да се уверя, че моето си е най и никога не го правя пред телеца, докато той го прави в мое присъствие и после играе играта "Ама какво толкова е станало"  newsm29

# 114
Скорпиона е прекалено повърхностна и егоистична  зодия,аз лично не я харесвам,винаги имаш чувството ,че не може да му имаш доверие...

# 115
Аз пък от моя опит съм останала с впечатлението, че скорпионът е най-верният и лоялен приятел. Да са повърхностни - не бих казала, абсурд е според мен, дори точно обратното - скорпионът е дълбок знак, в него постоянно кипят преживявания и емоции. Виж, че са себелюбиви и горди, няма спор. Това често им изяжда главата, т.е. опашката... Simple Smile Обаче бих разграничила себелюбието от егоизма. Последният много често е разумен и рационален при тях и се компенсира с жертвоготовност и алтруистични действия.

Ще ни се скарат, Telio. Темата все пак е за телците. Simple Smile

# 116
Аз надушвам, че Telio87 е бил наранен от скорпионка и вече си е съставил мнение за всички представители от тая зодия.
Съгласна съм със всичко написано от PhD - важи с пълна сила за мен.
Стана ми интересно - Telio ти как показваш на жената до теб, че ѝ имаш доверие?

# 117
Аз бих казала, че на телците повече ви шарят очичките  #Crazy Аз се заглеждам по чуждото, но само за да се уверя, че моето си е най и никога не го правя пред телеца, докато той го прави в мое присъствие и после играе играта "Ама какво толкова е станало"  newsm29
Може би е до човек-  мъжете телци, които познавам трудно се впечатляват и не са флиртаджии. Мъж телец, зрял, ми е казвал, че не спи с жена, в която не е влюбен. И може да му вземеш хапкаа от устата...

# 118
Е доста прав е ,тоя мъж ,ако не е влюбен го прави само за спорта, а и за лично удоволствие ,но едва ли ... въпреки че са егоисти телците ,не са егойсти в чувствата и в емоциите си  - според мен.Докато раците и скорпионите са...   Laughing А всеки вижда това което може и иска в скорпионите  - какви емоции ме интересуват ,тва са си негови преживявания и емоции,както и при раците ,като чувстваш и преживяваш  вътрешно някакви неща си мислиш че целият свят трябва да се съобразява с това ли .А ти можеш  да не се интересуваш от другите ... Заради емоциите и скорпионите и раците ,като се разделят плюят на всичко и не се обръщат на зад...

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 10:48 от Telio87

# 119
Като жена телец го потвърждавам, но за мъжете не мога да гарантирам. Страшно силно чуство за собственост имам върху всичко- хора и предмети, но за хората които обичам съм готова на всичко. И много трудно допускам нови (особено пък мъже)  в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт