Мъж Телец - 8

• 50 603
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
И аз се посмях от сърце. Познати усещания, открехната вратичка, докосване на душата, после се отдалечава, студен и капсулован. Не всяка жена има търпение за такова продължително игране. Но, все пак за мен си остава най- незабравимия мъж в живота ми, въпреки всичко. Честит рожден ден на любимите мъже с дисциплиниран характер на пълководец и душа на поет.

# 196
  chefТемата много се е раздвижила  Laughing Ен според мен истината е,че на тях всъщност им е много забавно да са такива,демек темерути.....аз пък му направих подарък за рожденния ден,голяма мъка беше,защото точно на датата му пътувах....една голяма кошница с бяло вино,сирена,ядки и плодове,и 4 вида мъфини,солени и сладки,направени от мен  Embarassed много красива......та чудех се цял ден как точно да се случи след полунощ,че да е изненада......естествено ми скъса нервите преди това,и си викам ,д...ба м....а му,най накрая ще си я изям сама  Twisted Evil да се видим,не можело,бил крив и го мързяло,мислях да я оставя на охраната в комплекса му,ама де да го знам кога ще мине да си я вземе,тия могат да я наченат и така.....след 100 уговорки да го изкарам от тях,накрая му казах,"е б... ти кривоча си,честно...." и той се залива от смях......мноо смешно,викам му,раазвали ми цялата концепция и той,когато човек правел нещо, го правел,не го дискутирал....да бе,така е,ама нали и аз трябва да изпитам някакво удоволствие от акта,а ако се паркирам там в 12 и 5 и примерно е заспал и не ми вдигне  #2gunfire и така,в 12 и 1 му честитих в скайп и тои ми вика,мислех си,че ще ми го кажеш на живо......е???!!!!! е га ти насраната изненада вече.....и така,крива работа,та палнах колата и след 5 мин му писах смс "долу съм" - на....ка се от кеф......всичко им е такова,хем им се иска,хем дрислива работа........ама грам не им идва на акъла за някакви "човешки" работи.....мъка ви казвам,страшна  Wink за отказване си е   Simple Smile цял ден сценарии за 5 мин удоволствие да му видиш щастливата физиономия....ей т'ва е.....весели празници ви пожелавам...с по-малко кривундели наоколо bouquet.....аз телето съм го оставила няколко дена да си дъвче мъфините само  hahaha

# 197
То бива, бива да им е еднакъв говядинския сценарий, ама това вече е извън пътя! - Преди време го моля да дойде- отговорът беше същият. Ако съм го примамила с някоя апетитна гозба, само тогава щял да си надигне дупарината от дивана. Че аз малко вкусна манджа ли съм, бре?! bash ... Аха да запретна ръкави посреднощ да се разкулинарствам,  ooooh! ама размислих. .... Да се докарам дотам,  да пиша смс-и, при условие, че всички, които ме познават, знаят колко много не обичам подобно занятие, пък  той, кривунделът, ни вопъл ни стон в отговор... Не обичал да общува по телефона.... не обичал да държи за ръка по улиците.... 'Ми то и аз не обичах, пък сега ми идва отвътре. Така ми се искаше да му се хвърля на врата, докато обикаляхме из старопрестолните баири, да си излея всичката спонтанност, дето вирее в мен, ама как да го сторя, като хич не се почувствах насърчена?! ..Чак се чудя как си позволи да ме прегърне и целуне (по челото  Naughty ) пред служител от хотела...  Иначе, насаме, мога да се изгубвам  в зеленото на очите му.... Но не ми е достатъчно, тази несигурност ме побърква.... Хайде, отивам да боядисвам яйца. Ще гледам да са повечко, че ми иде да го замерям с тях.  easter
feel_good , страхотен подарък- изненада си му спретнала!  newsm10

# 198
Явно в техния си месец говедцата са най-ужасни. Включвам се и аз да се пооплаквам малко. Моят бил пренатоварен в работата и се опитва на мен да си го изкарва, обаче тоя път няма да стане Започвам малко по малко да се налагам Mr. Green Въпреки че понякога се държи грубо или се изолира, аз няма да се откажа от него, защото и аз правя такива неща понякога. Лично за мен тая игра на котка и мишка поддържа интереса ми и ме кара да се чувствам жива. Все пак лесната плячка лесно се губи и никому не е интересна.
Колкото до
Цитат
Не обичал да общува по телефона.... не обичал да държи за ръка по улиците....
бе то и моят отначало ми казваше "Аз съм свикнал сам да спя, не искай да те гушкам..." , а сега друга песен ми пее " Ти тази нощ беше много лоша.... само ми обръщаше гръб и не ме гушкаше..."  Laughing

# 199
хахаххаха....момичета, БЛАГОДАРЯ ви ..хаххаах стоя сама и просто се заливам от смях с глас.. Joy
не е истина колко мноооого си приличат кравечките истории  Joy...така де аз вече пооочтии се отказах ( казвам почти , защото още като се прибера в моя си град и тайничко се надявам, че ще си открадна една спонтанна среща, но  уви вече няма как да стане ) , но както казват надеждата умира последна, а и може да се каже , че дори има нещо болно в моя оптимизъм , но то си е от зодията....тааа, да моите кравешки неволи са мноооого подобни на вече описаните .... Joy така , че
.. keep calm и недей са прай ...това ми е посланието за тея говедца  Wink

# 200
хахаххаха....момичета, БЛАГОДАРЯ ви ..хаххаах стоя сама и просто се заливам от смях с глас.. Joy

Той и Парфьон се е закискал от снощи.  Joy Вместо да отвори дебелия тълковен говежд речник smile3529 , та белким мирясаме поне малко..... josephine1 , да ти кажа, аз от няколко дни си лекувам същия болестен оптимизъм, като съвсем съзнателно се самонавивам, препрочитайки негативните прогнози на звездите за съюз между едро рогато и кентавър. Таман си бях повярвала на втълпяваното, и ей сега телюшинът взе, че се появи да ми сподели, че още е на работа, и че се очертавало да може да празнува само виртуално, защото възникналият проблем на всяка цена трябва да бъде разрешен, ако ще и цяла нощ да се наложи да работи..... Пък аз, като една инатлива кобила, върнах черешите от пътя..... че и по телефона не му звъннах да му честитя!  Sad ('щото нали не обичал такова общуване)... За сметка на това, от 00:00 ч. снощи току ми дойде някоя поздравителна лиричност, та му я списвам. .... emssi , мисля, че разбирам как се чувстваш около неговото работно напрежение. Hug

# 201
С две думи телето не знае какво иска и как го иска, а за кога също не е ясно.... Grinning

# 202
С три думи...ДА
...луди кравии

# 203
Red Bull отдавна даде ценен съвет.Бой между рогата и всичко ще се нареди  Laughing

# 204
Дай им да работят, някак си там се чувстват на мястото си, ама стане ли на въпрос за любовни отношения...едно зигзагообразно поведение от романтично нежни до студени темерути. Тирани, тирани, ама нежни....Simple Smile Спираш да го гониш, той започва и така една безкрайност.

# 205
Дай им да работят, някак си там се чувстват на мястото си, ама стане ли на въпрос за любовни отношения...едно зигзагообразно поведение от романтично нежни до студени темерути. Тирани, тирани, ама нежни....Simple Smile Спираш да го гониш, той започва и така една безкрайност.

По- точно от това май не може да бъде.  Simple Smile) ....Да се взимам в ръце и да си влизам в кожата, че май малко му се е видяла гоненицата в началото. Хич не се "назландисваше", докато бягах. Колкото повече го режех, толкова повече се ентусиазираше да ме догони. Сам си изпроси втори дубъл. Crossing Arms Ще ми разправя Гудман, че пълнел котела с пара! Той, докато го напълни, моите огньове колко пожара трябва да възпламенят?!  #Sniper cow

# 206
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:51 от RedBull

# 207
С две думи телето не знае какво иска и как го иска, а за кога също не е ясно.... Grinning
Напротив, телето винаги знае какво иска... дали го иска и с кого го иска...   Wink .
Казвам го това на базата на 11годишен опит

# 208
Напротив, телето винаги знае какво иска... дали го иска и с кого го иска...   Wink .
Казвам го това на базата на 11годишен опит
Мдааа  Peace

# 209
 Simple Smile отзив за подаръка/мъфините/: "Супер са вкусни,да взема да те взема да ми правиш всяка сутрин." Аз к'во трябва да кажа,ако сменяш крушки,забиваш пирони и оправяш бойлери,да взема и аз да те взема.... Joy душички.....

Общи условия

Активация на акаунт