И ние сме на вълна отказване на памперсите- но тя пие много вода и пишка постоянно / много често/ и пера по една-две перални само с нейни дрехи на ден. Пък и не иска да си казва за пишкането. Иначе вече почти всичко говори- даже и по телефона ми обяснява къде ходила и какво правила. Често като не може да изговори самата дума, използва асоциации, за да ме подсети. Например онзи ден ми обясняваше, че търси стълбичката на пързалката и като видя, че не я разбирам и ми каза "качва", та се сетих...
Със зъбите сме много напред- вече 18 и остават само още два. Но тези, големите кътници бая я измъчиха, но пък два излязоха наведнъж. Спря да се храни нормално за около седмица и живееше на бебешките каши на Ганчев.
Косата също най-накрая й поникна, ама пък си струваше чакането- очертават се буйни букли. Дори онзи ден една жена ме попита дали съм й къдрила косата
Викам й - ами да, преди малко й махнах ролките. Имам въпрос- имате ли представа къде трябва да се обърна, за да внеса искане за промяна на условията за получаване на допълнителни точки при кандидатстване в яслите?
Колкото до второ дете- ами по принцип ми се иска, дори често сънувам, че съм бременна. Но засега ще изчакаме.
Май това е засега. Ще пратя снимка за колажа.
Поздрави и до скоро.

две деца съм гледала на сестра ми но такова не съм срещала. Да оставим настрана че е глезла, много голям инат, науми ли си нещо трябва да го направи ако не и позволя реве та се къса. Не се залъгва по никакъв начин, ако се залъже за 5мин и веднага се сеща каквото е тръгнала да прави и пак рев. Буйна е много не спира на едно място, като гледам децата на нейната възраст са по кротки в смисъл заиграват се около родителите си не търчат из целия парк и като каже родителя че нещо не може, те слушат, а моята НЕ. Достатъчно други по сложни работи разбира за да разбере и това. От известно време и много ни хапе с мъжът ми, никак не става да я отуча от това, за сега само на нас си позволява и понякога и на свекърва ми, но нас двамата всеки ден имаме тормоз. Да ли от зъби дали някакъв период но освен че е болезнено а и ако посегне на дете не знам.

, и с глас се смее дяволито 
Като бебета вървяха заедно, и сега е така.