Преместване в друго училище

• 20 890
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Аз малко така, офтопик - а какво като му пишат отсъствия? Нали нито може да му намалят поведението, нито да го изключат, нито да повтаря класа? Да си пишат. Как могат да се отразят отсъствията не детето?

ДеЦки.

Никога нямаше да се сетя ooooh!

# 61
Не е гъвкавост, а нарушаване на правилата.
[/quote]

Кои, точно? На ППЗНП?
Да видим кое, точно и какви биха били последиците.

Аз малко така, офтопик - а какво като му пишат отсъствия? Нали нито може да му намалят поведението, нито да го изключат, нито да повтаря класа? Да си пишат. Как могат да се отразят отсъствията не детето?

Евентуално да не може повече да ходи на занималня. От училище няма да го изключат.  Simple Smile
Освен ако не става въпрос за въведено в училището целодневно обучение. Тогава ще се наложи смяна, ако родителят прецени, че не му се губи по цял ден там.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 10:10 от Judy

# 62
  • София
Разбира се, че не могат да изключат детето! Просто трябва да го отпишат от занималнята, пък то нека си ходи в същото училище и в същия клас. Но явно авторката е решила да мести детето на място, където не държат на присъствията в занималнята. Според мен това е грешен ход, ако детето има добър клас и свястна класна. Защо изобщо да го мести?  Заради учителка от занималнята? Че то, няма никаква гаранция дали ще случи на свестен клас и класна, защо да рискува, заради едното удобство два пъти в седмицата да й е по-удобно на майката?

# 63
Ако класът и основната учителка са свестни, а училището не предлага възможности за отсъствие от занималнята в определени дни, бих просто отписала детето от занималнята към училище и бих потърсила други алтернативи.

# 64
  • волно калдъръмче
Това обаче ще си е твой избор. Ако сметнеш за необходимо, можеш да кажеш защо занималнята ти е важна.

Аз я спестих, защото, първо, не виждах нищо възпитателно в нея, второ, имах достатъчно време и можех да си го позволя.

# 65
Извинете, дами, днес в новото училище попълних заявление за занималня, където беше упоменато, че преди 17- 17.30, не можем да се вземаме, Спортовете трябвало да бъдат след 17ч. Но плуването е от 15.30. питах , но ми се усмихваха любезно. От канцеларията ме пратиха прри пом. директор, те при директор, той го няма, и нищо не разбрах. Какво толкова се занимават на тая занималня. В старото, до 15ч пишат домашни и после може да се вземе детето когато искаш. Къде е уловката не разбрах.

# 66
  • волно калдъръмче
Сандокане, провери как става финансирането на занималните. Ще си обясниш доста неща.

В частните занимални няма условие да го водиш. Плащаш си таксата и може никой да не те търси повече  Mr. Green

# 67
Ще стане ясно. За такса никой нищо не каза. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт